Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΟΙ ΕΚ ΧΑΖΑΡΩΝ (ΜΟΓΓΟΛΩΝ) ΑΝΕΜΙΧΘΗΣΑΝ ΜΕ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ....


ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ: "ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...ΤΟΥΡΚΟΙ"!





Αναστάτωση στην Τουρκία μετά τις δηλώσεις ενός καθηγητή, διανοούμενου κι ανθρωπολόγου, του Τούρκου Bozkurt Güvenç, σχετικά με την καταγωγή των Τούρκων!  



Πρόκειται για το γεγονός ότι ο Bozkurt Güvenç, ο οποίος είναι ένας γνωστός διανοούμενος και καθηγητής ιστορίας, σε μία μελέτη του "έσκαψε" βαθιά στις ρίζες του γειτονικού λαού και αποκαλύπτει ότι οι Τούρκοι δεν είναι ... Τούρκοι!





Σύμφωνα με την μελέτη, ο καθηγητής, παραθέτοντας έρευνα ενός διάσημου ανθρωπολόγου, υποστηρίζει ότι οι Τούρκοι, προερχόμενοι από την Κεντρική Ασία και τη Μογγολία, αναμείχθηκαν με τις ήδη υπάρχουσες φυλές (Άραβες, Γεωργιανοί) και διαμόρφωσαν μια καινούρια φυλή.

Επιπλέον, όπως αναφέρει η μελέτη, δεν υπάρχει τουρκική πολιτιστική παράδοση, αλλά αυτή που υπήρχε πάντα στην Μ. Ασία και δημιουργήθηκε από τους εγχώριους κατοίκους (Ρωμιοί και Αρμένιοι), οι οποίοι εξισλαμιστήκαν και στην συνέχεια εκτουρκίστηκαν για να αποτελέσουν το σημερινό τουρκικό έθνος.

Σαν επισφράγισμα αυτών των απόψεων, έρχονται παρόμοιες μελέτες άλλων ιστορικών που υποστηρίζουν ότι οι περισσότεροι κάτοικοι της βυζαντινής αυτοκρατορίας εξισλαμίστηκαν. Και σε αυτό, έρχεται ως απόδειξη η πρώτη τουρκική αυτοκρατορία που αποτελούσε αντιγραφή της βυζαντινής.



ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Όπως έχουμε γράψει οι Τούρκοι προέρχονται από τους Χαζάρους.
Απτή και απλή απόδειξη
: 


Προσέξτε τους πολεμιστές αριστερά του Ερντογάν, διότι οι ίδιοι οι Τούρκοι τους παρουσιάζουν ότι  είναι παλαιοί "Τούρκοι" πολεμιστές...


Και σε αυτήν την φωτογραφία προσέξτε τον τρίτο από κάτω και αριστερά και τον έκτο (με το πορτοκαλί) καθώς και τον δεύτερο από κάτω και δεξιά.

Κοιτάξτε τώρα με προσοχή την παρακάτω εικόνα:


Οι  "Τούρκοι" πολεμιστές δεν μοιάζουν απλώς με αυτούς εδώ...
Είναι ίδιοι! Αλλά αυτοί εδώ είναι Χάζαροι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου