Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Η ΓΕΛΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ: ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ EUROVISION

ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΤΟ "ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ" ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ

ΒΙΝΤΕΟ


 Το Eurosourgelo 

Δεν θα ασχοληθούμε με το θεσμό και τα σούργελα της Eurovision. Ήταν ευτύχημα που η χώρα μας απείχε από αυτό το καρναβάλι κακοτεχνίας και κακογουστιάς ....


Δεν μπορούμε όμως να μην σημειώσουμε ότι ενώ απείλησαν την Αρμενία με αποκλεισμό γιατί η τραγουδίστρια "τόλμησε" στα προκριματικά να σηκώσει την σημαία του Ναγκόρνο Καραμπάχ, (βλέπε φωτογραφία κάτω)


δεν δίστασαν να επιτρέψουν στο ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου να στείλει πολιτικό και μάλιστα αντιρωσικό τραγούδι ενώ η Ρωσία μετείχε στον διαγωνισμό!!! 

Το οποίο "τραγούδι" προώθησαν κατάλληλα αφού μαγείρεψαν τα αποτελέσματα και μπέρδεψαν το κοινό με το νέο σύστημα ανακοίνωσής τους (όπου άλλα ψηφίζουν οι τηλεθεατές άλλα οι επιτροπές κι άλλα βγαίνουν στο τέλος), έχοντας φροντίσει να θάψουν με την ψήφο των επιτροπών το φαβορί δηλαδή την Ρωσία για να πάρει το βραβείο η Ουκρανική προπαγάνδα...

Πρόκειται για ένα προπαγανδιστικό παραλήρημα που το Κίεβο αποφάσισε να εκπροσωπήσει την Ουκρανία στό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για να πει σε όλους ότι "η κακή Ρωσία της πήρε την Κριμαία..."

Το τραγούδησε η Τζαμάλα -μια τραγουδίστρια που όπως δηλώνει ανήκει στη μουσουλμανική μειονότητα των Τατάρων της Κριμαίας- και το οποίο μιλάει "για τον ξεριζωμό των συμπατριωτών της" από τον Ιωσήφ Στάλιν (που ως σοφός πατριώτης πολιτικός, κατάλαβε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός της τότε ΕΣΣΔ).
Μάλιστα η ίδια έδωσε συνέντευξη στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς παρακαλώ, από ένα στούντιο ηχογράφησης στο Κίεβο και είπε με νόημα:«Το κεντρικό μήνυμα είναι να θυμόμαστε και να γνωρίζουμε την ιστορία. Όταν γνωρίζουμε, προλαμβάνουμε» 


Αλήθεια αφού ξέρει καλά την ιστορία μπορεί να μας πει τι δουλειά είχαν οι Μογγόλοι Τάταροι (Χάζαροι) στην Ελληνική Κριμαία και ποιούς ακριβώς έδιωξαν για να εγκατασταθούν εκεί; 

Δείτε τα χάλια της τρωκτικής φιλοναζιστικής πολιτικής της Δύσης και στη  Eurovision. Καλλιτεχνικά το τραγούδι είναι κάτω του μετρίου αλλά πολιτικά είναι η επιτομή της προπαγάνδας!




ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου