Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2018 ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ- ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ   ΜΕΣΩ ΕΟΖ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
 Γράφει ο Γρηγόριος Ευτυχίδης

H ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.


Γερμανία-Κατάρ (το οποίο Κατάρ έχει αγοράσει το 17% των μετοχών της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen AG. 

Η αποτίμηση της επένδυσης αυτής έφτανε τα 11 δισ. ευρώ στις αρχές του έτους. Έχει αγοράσει επίσης μεγάλο μερίδιο μετοχών στην Porsche καθώς και στη κατασκευαστική Hochtief.

Καταριανοι και Τούρκοι πρέπει να γέλασαν πολύ όταν πήγες Σαμαρά το 2013 στο Κατάρ συνοδευόμενος από ιδιοκτήτες τεχνικών εταιριών για προσέκλυση επενδύσεων!! ) και Τουρκία που από το 2009 είχαν αποφασίσει τον πόλεμο στη Συρία. 

Ο λόγος ήταν η άρνηση του πρ.Ασαντ να συμπράξει στον αγωγό που θα διέσχιζε Κατάρ-Σαουδική Αραβία-Ιορδανία-Τουρκία-Ελλάδα-Αλβανία-Ιταλία-Αυστρία.


Ο άξονας Κατάρ-Τουρκίας-Γερμανίας ζήτησε και πήρε και την βοήθεια των ΗΠΑ. 

Η Ρωσία ανακατεύτηκε στον πόλεμο για να εμποδίσει τον αγωγό ο οποίος θα της αφαιρούσε το ενεργειακό μονοπώλιο στην Ευρώπη αλλά και για να εμποδίσει την εξάπλωση των τζιχαντιστών στον Καύκασο. 

Οι ΗΠΑ ανακατεύτηκαν στο πόλεμο αυτό για πολλούς λόγους, ένας από τους οποίους ήταν η υλοποίηση του αγωγού που θα ανεξαρτοποιούσε την Ευρώπη από την Ρωσία .


Σήμερα ο πόλεμος στη Συρία έχει χαθεί για τον άξονα Κατάρ-Τουρκίας-Γερμανίας. 

ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΦΑΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.


Η Ρωσία θέλει την ίδρυση του Κουρδικού κράτους της Ροζάβας, βόρειας Συρίας, διότι έτσι ακυρώνεται οριστικά το σχέδιο αγωγού Κατάρ-Γερμανίας . 

Γιαυτό και έχει συμφωνήσει με τις ΗΠΑ.

Όσο τον αγωγό east med που σχεδιάζουν οι Ευρωπαίοι με τις ευλογίες των ΗΠΑ, ο Πούτιν δεν ανησυχεί πολύ διότι το εγχείρημα θα πάρει χρόνο, το έργο είναι τεράστιο και Ο Πουτιν έχει εμπιστοσύνη στην ανικανότητα της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας.


ΟΜΩΣ
Η γερμανική ενεργειακή εταιρία RWE έχει υπογράψει συμφωνία με την εταιρία Qatargas για την εξαγωγή στην Ευρώπη, υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG).


Η συμφωνία αυτή, έχει χρονική διάρκεια 7,5 χρόνων και η Qatargas θα εξάγει ποσότητες μεγαλύτερες του 1,1 εκατ. τόνων υγροποιημένου φυσικού αερίου, το χρόνο.


ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ …

ΑΡΑ πρέπει να προγραμματίσουμε το μέλλον μας (σκέφτηκαν οι Γερμανοί) γιατι είναι πολύ βαρύ να κάνουμε τους Ρώσους μάγκες (η Gazprom δήλωσε ότι το 2017 πραγματοποίησε ρεκόρ παραδόσεων προς την Ευρώπη και την Τουρκία Συνολικά 193,9 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα ποσό που είναι κατά 8% μεγαλύτερο από τις παραδώσεις του 2016.

Και πως θα έρχεται το αέριο μέχρι να κατασκευαστεί αγωγός;;;
Μα με τανκερ αλλά αυτά αργούν.


ΑΡΑ ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΞΙΟΥ ΜΕ ΔΟΥΝΑΒΗ !!!!!! (σχέδιο παλιό). 

Τόσο παλιό που είχε προταθεί στον Μεταξά και αυτός το απέρριψε, θεωρώντας ότι η διευκόλυνση των Γερμανών στο να έχουν πρόσβαση στο αιγαίο μόνο κακά μπορούσε να μας φέρει) ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΌ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (πω πωωω οικονομία !!!!)

Η βαλκανική διώρυγα θα έχει συνολικό μήκος 650 χλμ. και θα διασχίζει Ελλάδα, Σκόπια και Σερβία καταλήγοντας στον Δούναβη, ποταμόδρομο διευρωπαϊκής εμβέλειας, και από εκεί σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και όχι μόνο.

Όπως είναι αντιληπτό ένα τέτοιο έργο μειώνει αρκετά τη γεωπολιτική αξία της Τουρκίας κάτι που πλέον αρκετοί στις Βρυξέλλες σκέφτονται, δεδομένου του οτι η χώρα αποτελεί πλέον μη ελεγχόμενο και αστάθμητο παράγοντα για την ευρύτερη περιοχή.

-ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕΙ (ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ) ΌΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.


ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΣΕΡΒΙΑ
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ;;;

Πως θα το κάνουμε αυτό πονηρά;;;

Θα βάλουμε εμπρός τους Αμερικάνους να τους βάλουν στο ΝΑΤΟ.

ΒΟΥΡ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑ …ΕΝΑ VETO TOY ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.


ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΕ. ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

Η Σερβία η FYROM (αλλιώς το είπε) και το Μαυροβούνιο είναι πιθανό να είναι οι επόμενες χώρες που θα ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενδεχομένως από το 2025, δήλωσε σε συνέντευξή του ο Ευρωπαίος Επίτροπος Γιοχάνες Χαν, αρμόδιος για τα θέματα διεύρυνσης. !!!!!!!!!!

Τα Σκόπια είναι εύκολα (ένα όνομα είναι το πρόβλημα και μια υπόσχεση και τελειώνουμε χωρίς κανένα extra κόστος).

Ο Ζαεφ όμως στο Νταβός είχε άλλη γνώμη.

- Ρε παιδιά που πάω με πλειοψηφία ενός ατόμου ;;;;

- Να πεις τους άλλους αρχηγούς, ότι αν δεν τους έγινε μάθημα ότι πλέον επίσημη γλώσσα είναι και η Αλβανική, σύντομα θα είναι μόνο η Αλβανική και θα έχω τέσσερις ευχαριστημένους (Έλληνες που θα τους έχω κάνει τη χάρη με το όνομα και θα λένε ναι σε ότι ζητάω, Βούλγαρους που θα πάρουν το κομμάτι τους, Αλβανούς που θα δουν να υλοποιείται η μεγάλη Αλβανία και τους Τούρκους που μέσα από την Αλβανία θα νομίζουν ότι εξακολουθούν να παίζουν κάποιο ρόλο.

- Αλέξη τελείωνε το

- Μα δεν είδατε τι έγινε στη Θεσσαλονίκη;;; εύκολο είναι;;;

- Αν δεν το τελειώσεις εσύ θα το τελειώσει ο Κούλης . Άσε που θα χάσεις την ευκαιρία να συνδέσεις το όνομά σου με ένα φαραωνικό έργο .

Η Σερβία ;

Εδώ τα πράγματα ζορίζουν.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΌΧΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟ

Ο υπουργός 'Αμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας., Σεργκέι Σόιγκου παρέδωσε στον Σέρβο πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς τα έξι αεροσκάφη MIG-29, τα οποία αποτελούν μέρος της δωρεάς σε στρατιωτικό υλικό που παρέχει η Ρωσία στην Σερβία.

Η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα «Novosti» του Βελιγραδίου αποκαλύπτει ότι βρίσκονται, επίσης, σε εξέλιξη, εδώ και μήνες, οι συνομιλίες με την Ρωσία για να επιλεγεί το σύστημα αεράμυνας που θα προμηθευτεί η Σερβία.


ΟΜΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΟΙΜΌΤΑΝ 

Η Gazprom Neft κατέχει πλέον το 56% των μετοχών στη σερβική πετρελαϊκή NIS

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ
Η Gazprom Neft, θυγατρική της ρωσικής Gazprom στο πετρέλαιο, εξασφάλισε δύο άδειες εκμετάλλευσης για τα οικόπεδα Rusanda Plitko και Martonos West στη Σερβία.

ΑΡΑ «ΔΙΟΔΙΑ» ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΣΕΡΒΙΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. 

Όμως μέσα στην Ε.Ε. και έξω απο το ΝΑΤΟ δεν είναι το ευκολότερο σχέδιο.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΡΩΝ !!!!!!


ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΦΙΛΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΈΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. 

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 20 ΚΑΙ 50 ΔΙΣ (ναι τόσο μεγάλη απόκλιση ) ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΆΛΛΟΣ Ή ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ . 


ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ σε βάθος χρόνου ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ (γιατι τότε κάηκαν ) ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. 

ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΝΑ ΓΛΥΨΟΥΝ
Η ΛΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ. ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ !!!!


Στο σχήμα της Deutsche Invest Equity Partners (DIEP) - CMA, όπου συμμετέχει και ο Ιβάν Σαββίδης κατέληξε ο ΟΛΘ, έναντι 231,9 εκατομμυρίων ευρώ


ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΎΝ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ;;;


ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΜΑΚΑΛΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ "ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ" ΓΡΑΜΜΑΤΑ


18 Ιουλ 2017 - Στη συνεδρίαση του ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π. εξουσιοδοτήθηκε το υπουργείο Οικονομικών να αποστείλει επίσημη επιστολή για έναρξη των συζητήσεων για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα, στην οποία μέτοχοι είναι οι χώρες των BRICS (ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ)
ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ

Ο τουρκος πως θα αντιδρασει σε όλα αυτά ;;; και τι θα γίνει αν ανοιξει το στόμα του και πει όχι μόνο το σχέδιο που κατέστρεψε τη Συρία αλλά μιλήσει και για το Ισλαμικό κράτος που του είπαν να υποστηρίζει με ανταλλάγματα τεράστια, + 10 δις που έστελνε η Γερμανία μέσω του Κατάρ ;;

Τίποτα δεν θα γίνει

Ο Ρώσος τον έχει υπο έλεγχο και την ζημιά θα την πάθει από τον αμερικάνο και όλοι θα είναι ευτυχισμένοι.


Αυτό το έργο είναι τελικά ευκαιρία για την χώρα ;;
ΌΧΙ


Είναι όμως η ευκαιρία να γίνουν οι ΕΟΖ μιας και υπάρχει πλέον τεράστιο φθηνό εργατικό δυναμικό και φυσικά η Ελλάδα δεν θα εισπράττει φράγκο. 


Στις 26 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία εκδήλωση με κεντρικό θέμα το Προσφυγικό στην Ευρώπη. 

Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχε ως προσκεκλημένη του Γερμανού προέδρου Γιοακίμ Γκάουκ, η Άννα Διαμαντοπούλου, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη. 

Η κ. Διαμαντοπούλου (ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΗ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ) δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «για την Ευρώπη η κρίση αυτή μπορεί να εξελιχθεί σε ευκαιρία εμπλουτισμού του εργατικού δυναμικού της γηράσκουσας ηπείρου, αλλά προϋπόθεση είναι η δημιουργία νέων ισχυρών ευρωπαϊκών μηχανισμών (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ασύλου), η αλλαγή των υφιστάμενων προβληματικών (Δουβλίνο ΙΙ) και η απαρέγκλιτη τήρηση του action plan μεταξύ ΕΕ- Τουρκίας»


Λίγες μέρες αργότερα στην Αθήνα, το Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών (ΚΕΦΙΜ) διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα ««Πρόταση για τη Λειτουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην Ελλάδα».


Η “Πρόταση για τη Λειτουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην Ελλάδα” είναι προϊόν της συνεργασίας του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών, της ομάδας μελέτης των φοιτητών νομικής Αθηνών και εκδόθηκε με τη στήριξη του Friedrich Naumann Foundation for Freedom.

Εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος… τι είναι το Friedrich Naumann Foundation for Freedom…

Την απάντηση την δίνει το ίδιο το ίδρυμα στην επίσημη ιστοσελίδα του: 
Το Ίδρυμα Friedrich Naumann για την Ελευθερία είναι το θεμέλιο για τη φιλελεύθερη πολιτική στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας.

Είναι εύκολα αντιληπτό ότι η εμμονή κάποιων πολιτικών στην Ελλάδα να δημιουργηθούν στην ελληνική επικράτεια ΕΟΖ, είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη Γερμανία. 
Το γιατί ας το συμπεράνει ο καθένας μόνος του…

Τώρα… πως συνδέονται τα δυο παραπάνω γεγονότα, δηλαδή η εκδήλωση στη Γερμανία με την εκδήλωση στην Αθήνα; 
Μα με την Άννα Διαμαντοπούλου φυσικά. 
Η κ. Διαμαντοπούλου μετά την παρουσία της στη Γερμανία, μίλησε μέσω διαδικτυακής σύνδεσης, ζωντανά, στην εκδήλωση για τις ΕΟΖ στην Αθήνα.


Άλλοι συμμετέχοντες στην εκδήλωση αυτή ήταν οι:

Ανδρέας Ανδριανόπουλος
Συγγραφέας, Δ/ντής του Ινστιτούτου Διπλωματίας και Διεθνών Εξελίξεων του Αμερικανικού Κολλεγίου της Ελλάδας. Πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής.


Χάρης Θεοχάρης!!!!!!!!!!!
Βουλευτής Β’ Αθηνών με το Ποτάμι.


Αθανάσιος Τσιούρας
Νομικός Σύμβουλος της ΜΚΟ Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης


ΚΆΠΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΟΣ


Οι ΕΟΖ αποτελούν μια καθαρά γερμανική σύλληψη και ιδέα και αφορούν στον κατακερματισμό μιας χώρας σε ζώνες, μέσα στις οποίες επικρατούν ελάχιστη ή μηδενική φορολογία, εργασιακές σχέσεις που θυμίζουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και καταναγκαστικών έργων των Ναζί, αλλά και ανύπαρκτοι πολεοδομικοί κανόνες

ΟΛΑ ΤΑ "ΟΜΟΡΦΑ" ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ HOT SPOT ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

Και ο ΤΑΡ ;;;;

ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΕΊΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. 

ΕΊΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΕΟΖ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΊΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΟ 


Το «κίνημα» των ΕΟΖ στη Θράκη ξεκίνησε «ζεστά» πριν μερικά χρόνια από το «Οικονομικό Φόρουμ Θράκης». 

Βρήκε τότε ισχυρό αντίλογο κυρίως στο θέμα των χαλαρών εργασιακών σχέσεων που επικρατούν εντός των ζωνών αυτών. 

Επί της ουσίας ποτέ δεν υπήρξε σοβαρή ενημέρωση των πολιτών πάνω στις ΕΟΖ. 

Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι παράγοντες κοντά σε γερμανικά οικονομικά συμφέροντα θέλαν τη δημιουργία των ζωνών αυτών όμως η αντίδραση έγινε πολύ πιο έντονη όταν το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή… έβαλε το «μακρύ του χέρι» στο θέμα. 

Το προξενείο τότε μάλιστα διοργάνωσε και «εκδρομή» στην Τουρκία για να δουν παράγοντες της Θράκης πόσο «καλές» είναι οι τουρκικές ΕΟΖ.

ΑΛΕΞΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. 

ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.(τα Χριστούγεννα στο έγραφα: ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ Ο ΒΟΥΤΣΙΤΣ;;;;;

ΠΟΣΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ;;;

ΠΟΣΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;;;;;

ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΤΣΙΤΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥΤΙΝ;;; 

ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ''ΙΔΙΩΤΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ'' ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ;;;;;


Το non paper: «Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Προέδρου της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούτσιτς, να τον φιλοξενήσει με την οικογένειά του για ολιγοήμερες διακοπές στη Σερβία αναχώρησε σήμερα για ιδιωτική επίσκεψη στο Βελιγράδι, όπου και θα περάσει οικογενειακώς τις ημέρες των Χριστουγέννων».


ΤΣΙΠΡΑ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΚΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΣΤΟ. 

ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ "ΓΕΛΑΩ"


Ευτυχίδης Γρηγόριος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου