Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΤΗΣ


Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ:«ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΗΡΥΤΤΕΙΣ   ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ »   


ΒΙΝΤΕΟ


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Πριν ακόμα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες της διάσωσης της Βασιλικής μιάμιση μέρα μετά το ατύχημα γράψαμε ότι είναι 
Αυτό επιβεβαιώθηκε είκοσι μέρες μετά όπου αναδημοσιεύσαμε την περιγραφή του θαύματος από φίλο της στρατιωτικό.


Κατόπιν ακολούθησε η δημοσίευση της περιγραφής του θαύματος από την ίδια.  καθώς και η δημοσίευση μιας παρόμοιας με τη σημερινή περιγραφή όπου πρωτοείπε για το μήνυμα της Παναγίας μας

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αναγνωρίσαμε από την πρώτη στιγμή ότι η Βασιλική προστατεύτηκε από την Παναγία, η οποία θέλει να δυναμώσει την Πίστη των Ελλήνων! 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα που σώθηκε από το φρικτό δυστύχημα με την πτώση του ελικοπτέρου Χίουι στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, εξέφρασε για άλλη μία φορά την πίστη της στην Παναγία.
“Συγκρουστήκαμε πάνω σε ένα λόφο και εκείνη τη στιγμή ασυναίσθητα επικαλέστηκα τη βοήθεια της Παναγίας. Τότε ήρθε ολοζώντανη μπροστά μου και μου ξερίζωσε το κάθισμα, ένοιωσα το τράνταγμα, την εξύψωση και τραβήχτηκα έξω. Με προσγείωσε πάνω σε ένα πουρνάρι.

Η Παναγία ήξερε ότι εκεί θα ήμουν προστατευμένη. Με κρατούσε στο κάθισμα όπως κρατούσε τον Χριστό, σαν μωρό. Μου έλεγε σώπασε, σώπασε, μη φοβάσαι. Είμαι εγώ εδώ, θα στείλω κάποιον να σε πάρει. Βλέπω μια σκιά ανθρώπου, μετά από δύο ώρες, δεν το κατάλαβα τότε γιατί είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου” είπε η Αρχιλοχίας στο STAR και πρόσθεσε:

“Την άκουγα που μιλούσε, η φωνή της ήταν σαν να άκουγα ψαλμωδίες… Μου ξαναπαρουσιάστηκε όταν με έβαλαν στο χειρουργείο και αφού μου πήρε όλους τους πόνους, μου ζήτησε να κηρύττω το θαύμα. Η πίστη μας είναι το μεγαλύτερο όπλο το οποίο έχουμε. Η θρησκεία μας είναι ολοζώντανη, τα πνευματικά όπλα είναι αυτά που θα μας σώσουν και τίποτα άλλο”.

Οι στρατιωτικοί που έχασαν τη ζωή τους στο στρατιωτικό ελικόπτερο που έπεσε στο Σαραντάπορο ήταν ο Υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης, ο Συνταγματάρχης (ΤΘ) Θωμάς Αδάμου, ο Ταγματάρχης (ΑΣ) Δημοσθένης Γούλας και ο Υπολοχαγός(ΑΣ) Κωνσταντίνος ΧατζήςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου