Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΜΕΓΓΕΝΗ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Τ
Ο ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ 
ΙΣΡΑΗΛ-ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ





Γράφει ο Στέργιος Σμυρλής

Όταν στα καλά του καθουμένου ο Ερντογάν έστειλε στην Παλαιστίνη Βοήθεια με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί!!!! με το Ισραήλ η συμφωνία για μια μεγάλη Ισλαμική αυτοκρατορία με τις ευλογίες ΗΠΑ και Ισραήλ είχε γίνει.

 Ο πνευματικός πατέρας του ΙSΙS ήσαν το Ισραήλ και οι ΗΠΑ, ενώ ο εκτελεστής η Τουρκία. Το ΝΑΤΟ και κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες βοήθησαν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της μεθόδου «False Flag»  του Σιωνισμού, βάλε άλλον να κάνει την βρωμοδουλειά για σένα.


Ο επόμενος αρχηγός της Ισλαμικής αυτοκρατορίας θα είναι ο Davoutoglou; Ο γιός του Δαβίδ;

Τι στο διάολο γίνεται; Η Μέρκελ, και ο Σουλτζ είναι και αυτοί ημίαιμα; 

Κάτι παρόμοιο συνέβη με την Μακεδονία;

Το mea Culpa του Ανδρέα (με σύζυγο και μητέρα ημίαιμο) με πέντε χρόνια καθυστέρηση λόγω του ΟΧΙ του Τάσου Παπαδόπουλου, αρχίζει να υλοποιείται. 

Παυλόπουλος, Τσίπρας, Καμμένος, Κοτζιάς, Μητσοτάκης, Βενιζέλος και Φώφη, Μιχαλολιάκος, Θεοδωράκης και Λεβέντης. Αυτοί ξεπουλούν την Μακεδονία, την Ακρόπολη, τα παιδιά μας, αν όχι, ποιος αντιδρά;

Έλληνα ξύπνα μακριά από τα κόμματα, αδελφότητες, παραθρησκευτικές και παραφιλοσοφικές σχολές, μακριά από κινήματα οικολόγων και κλιματικής αλλαγής, σέχτες, κλπ.

Ψάψε και σχημάτισε μια αντι νεοταξική Εθνική Κυβέρνηση με τη συμμετοχή μεγάλων Ελλήνων της ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, μπορεί να σώσει την κατάσταση.

Η Τουρκία δημιουργεί τη μεγαλύτερη στρατιωτική βάση στη ΣΟΜΑΛΙΑ


Η Τουρκία δημιουργεί τη μεγαλύτερη στρατιωτική βάση στο εξωτερικό στη Σομαλία

Η κίνηση της Άγκυρας αποτελεί μέρος των προσπαθειών για την αύξηση του βάθους στο Κέρας της Αφρικής.

1 Οκτωβρίου 2017

Η Τουρκία δημιούργησε τη μεγαλύτερη στρατιωτική της βάση στην πρωτεύουσα της Σομαλίας, το Μογκαντίσου, αυξάνοντας την παρουσία της Άγκυρας στη χώρα του Κέρατος της Αφρικής.

Η βάση, η οποία φέρεται να κοστίζει 50 εκατομμύρια δολάρια, θα εκπαιδεύσει 10.000 στρατιώτες της Σομαλίας και θα έχει την ικανότητα να εκπαιδεύει τουλάχιστον 1.500 στρατιώτες τη φορά, σύμφωνα με τους Τούρκους και Σομαλούς αξιωματούχους.

"Αυτή είναι η μεγαλύτερη βάση κατάρτισης αυτού του είδους εκτός της Τουρκίας", δήλωσε στην τελετή ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας Χούλουζι Ακάρ.

"Η κυβέρνηση της Τουρκίας και ο στρατός της θα παράσχουν όλη την απαραίτητη υποστήριξη στους αδελφούς μας στη Σομαλία", δήλωσε ο Akar.

Η βάση, η οποία εκτείνεται σε τέσσερα τετραγωνικά χιλιόμετρα, έχει κατασκευαστεί για τα τελευταία δύο χρόνια.
"Αυτή η ακαδημία αποτελεί μέρος της δέσμευσής μας για την ανοικοδόμηση του στρατού μας", δήλωσε ο Σομαλίας πρωθυπουργός Χασάν Αλί Χάιερ στην τελετή εγκαινίων.

Η Σομαλία βρισκόταν σε πόλεμο από το 1991, όταν ομάδες πολιτοφυλακής με έδρα σε φυγή κατέστρεψαν την κυβέρνηση του μακρόχρονου ηγέτη Siad Barre, πριν ξεκινήσουν ο ένας τον άλλον.

Την τελευταία δεκαετία, η κυβέρνηση που υποστηρίχθηκε από τη Δύση μάχεται τη ομάδα της Αλ Κάιντα, al-Shabab, η οποία θέλει να επιβάλει μια αυστηρή εκδοχή του ισλαμικού νόμου.

«Γεωπολιτικά συμφέροντα»

Η Τουρκία δεν είναι η μόνη χώρα που έχει δημιουργήσει στρατιωτική εγκατάσταση στη χώρα.

Οι ΗΠΑ έχουν στρατιωτικές βάσεις στη Σομαλία, αν και δεν έχουν αναγνωρίσει δημοσίως την ύπαρξή τους. Ένα από τα μεγαλύτερα είναι στο αεροδρόμιο Balidogle - μια πρώην Σομαλία Αεροπορική βάση 110 χιλιόμετρα βορειοδυτικά έξω από το Μογκαντίσου.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι μια άλλη χώρα που έχει στρατιωτική παρουσία. Διευθύνει μια στρατιωτική μονάδα στο Μογκαντίσου και συμφώνησε σε συμφωνία με την αποσχισθείσα περιοχή της Σομαλιλάνδης στο βόρειο τμήμα της χώρας για να καθιερώσει ένα δεύτερο.

Οι αναλυτές λένε ότι δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλές χώρες εγκαθιστούν βάσεις στη χώρα των 11 εκατομμυρίων ανθρώπων.

"Η στρατηγική θέση της Σομαλίας και το πολιτικό της αδιέξοδο το έχουν καταστήσει ελκυστικό για ξένες οντότητες που έχουν γεωπολιτικά συμφέροντα στην περιοχή" δήλωσε η Αλ Τζαζίρα, Hamza Egal, αναλυτής της Σομαλίας που εδρεύει στο Ναϊρόμπι.

"Η Τουρκία είναι ισχυρός σύμμαχος στο κρατικό κτίριο της Σομαλίας, αλλά επιδιώκει επίσης αμοιβαία κερδοφόρα συμφέροντα με το εύθραυστο κράτος", πρόσθεσε η Ιγκλ.

Η Άγκυρα αυξάνεται στα ύψη στη στρατηγική χώρα με τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να επισκέπτεται το Κέρας της Αφρικής δύο φορές από το 2011.

Η Τουρκία έχει κατασκευάσει σχολεία, νοσοκομεία και δρόμους στη χώρα και συνεχίζει να στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια στη Σομαλία.

Ποίος Φανατίζει τους Αφρικανούς εναντίον των Λευκών. Αυτός απέκτησε πλούτο;

Φαίνεται ότι οι κάποιοι επισπεύδουν τα σχέδιά τους για την εξόντωση της λευκής φυλής με την υποκίνηση των εγχρώμων φυλών για δολοφονία των ακροδεξιών λευκών.

Το περιοδικό «διεθνείς παρατηρητές» αναφέρει ότι έχει παρακολουθήσει την υπόψη συνάντηση, όπου ήταν Σιωνιστές αυτοί που προωθούσαν αυτή τη σατανική ατζέντα όπως μπορεί να φανεί από τα ονόματα που αναφέρονται στο τέλος του άρθρου. Στοιχηματίζω ότι ποτέ δεν έχετε ακούσει για αυτό στις ειδήσεις, ε; 
TL

Την περασμένη Πέμπτη, ο Ρόμπερτ Μουγκάμπε, ο Πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, ανακοίνωσε τα σχέδιά του για την έναρξη ενός "Ολοκαυτώματος" εναντίον όλων των λευκών στη χώρα. Η ανακοίνωση έγινε σε μια ομιλία που παρακολούθησαν πάνω από 10.000 πολίτες και πολλοί άλλοι αφρικανοί ηγέτες και αρχηγοί κρατών, καθώς και διεθνείς παρατηρητές.

Ο Mugabe σημείωσε ότι "ιστορικά, οι λευκοί δεν έχουν κάνει τίποτα άλλο, από το να εκμεταλλεύονται τις άλλες φυλές.

Οι λευκοί είναι μία καταπιεστική, κακή, άτιμη, εγκληματική, και διαβολική φυλή, όπως και οι ίδιοι παραδέχονται! Έχουμε αποφασίσει, ως εκ τούτου, να εξαφανίσουμε κάθε λευκό άνδρα, γυναίκα και παιδί στη Ζιμπάμπουε.

Θα καθαρίσουμε το Μαύρο Αφρικάνικο έθνος μας από την ασθένεια της «λευκότητας». Δεν θα τους δείξουμε κανένα έλεος. Θα τους δείξουμε ένα νέο ορισμό του πόνου. Θα παρέχουμε τελικά τη δικαιοσύνη για τους ανθρώπους μας! 

Μέσα εκκωφαντικά χειροκρότημα και επευφημίες, ο Μουγκάμπε συνέχισε μιλώντας. " Εμείς δεν θα δείξουμε κανένα έλεος, ακόμη και για τα λευκά παιδιά. Θα αρπάξουμε το μωρό που θηλάζει από το στήθος της μητέρας του και θα του σπάσουμε το λαιμό του.

 Θα κτυπήσουμε με το πτώμα του μωρού τη μητέρα μέχρι θανάτου. Θα σχίσω τις μήτρες των λευκών γυναικών και θα πνίξω τα μωρά με τα ίδια μου τα χέρια! 

Γνωρίζουμε ότι τα λευκά μωρά θα μεγαλώσουν μόνο για να είναι καταπιεστικοί λευκοί ρατσιστές! Δεν φοβάμαι να βρωμίσω τα χέρια μου. Ανυπομονώ να συμμετέχω προσωπικά στη σφαγή! Θα είναι μια όμορφη γενοκτονία εναντίον μιας κακιάς φυλής "

Ευτυχώς που έχουμε τον ΚΑΡΑΝΙΚΑ και τον ΚΑΜΜΕΝΟ με βάθος σκέψεως «τα φασιστάκια και τα σάντουιτς». Κύριε Κοτζιά εσύ είσαι η Ευρώπη των Gay parade και της φαρμακευτικής καννάβεως και πες σε παρακαλώ στον Πρωθυπουργό να προσέχει πως μιλά για τα γέρικα άλογα…..


Με τους Θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου