Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ;


Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΒΙΝΤΕΟ:«ΑΙΜΟΡΡΟΟΥΣΑ»Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Την Κυριακή 28η Οκτωβρίου 2018 ημέρα της Εθνικής Επετείου, σε μία εποχή που η Ελλάδα θεωρείται νεκρή, ακούστηκε κατά συγκυρία στους Ορθοδόξους Ναούς το κατά Λουκά Ευαγγέλιο (Η-40) για την ανάσταση της κόρης του Ιαρείου που αν και όλοι την θεωρούσαν νεκρή ο Ιησούς Χριστός, μετά από παράκληση του πατέρα της, διέταξε με την θεϊκή του δύναμη το πνεύμα της και επέστρεψε αναστήνοντας έτσι το νεκρό σώμα της κόρης.


Κατά γενική ομολογία σήμερα η Ελλάδα και το Ελληνικό έθνος ψυχορραγούν υπό την οικονομική κατοχή των «Συμμάχων» μας της Δύσης, υπό την βιολογική εξόντωση με την υπογεννητικότητα, την φυγή των νέων και την αντικατάσταση του πληθυσμού με αλλόθρησκους αλλοεθνείς, υπό το εθνομηδενιστικό σύστημα εκπαίδευσης που επιβάλει δια της βίας μία άπατρις, άθεη και ανήθικη ψευδοαριστερή κυβέρνηση και υπό την απειλή της Νέας Τάξης Πραγμάτων και τους εχθρικά διακείμενους γείτονες που επιβουλεύονται όχι μόνο τα εδάφη και τις θάλασσες μας αλλά ακόμη και την ίδια την εθνική μας ταυτότητα και ιστορία.

Η σημερινή σύσταση του κοινοβουλίου από εκπροσώπους πελατειακά οργανωμένων κομμάτων δεν εκπροσωπεί την θέληση του εκβιαζόμενου λαού τον οποίο όχι μόνο αγνοούν αλλά δια στόματος των Βουλευτών, των Υπουργών, του Πρωθυπουργού αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας λοιδορούν κάθε προσπάθεια έκφρασης της θελήσεως του με συλλαλητήρια ή άλλους τρόπους διαμαρτυρίας χαρακτηρίζοντας τους σαν φασιστικές, ναζιστικές, εθνικιστικές, ρατσιστικές και λαϊκίστικες εκδηλώσεις.

Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη ασυνεννοησία μεταξύ των φορέων που αντιτίθενται σε αυτήν την κατάσταση, είτε λόγω διασπαστικών ενεργειών του συστήματος και του διασυρμού τους μέσω των ΜΜΕ ή λόγω επιμέρους προσπαθειών εκμετάλλευσης της διαμαρτυρίας για την δημιουργία πολιτικής καριέρας από καιροσκόπους που ουδόλως διαφέρουν από τους σημερινούς αργυρώνητους «λαϊκούς εκπροσώπους».

Μόνο ένας αδιαμφισβήτητος εθνικός φορέας θα μπορούσε να ενώσει τον λαό και να τον βοηθήσει να εκφράσει συνολικά την θέληση του πέρα από κομματικές εξαρτήσεις και μικροσυμφέροντα. Αυτός ο φορέας δεν μπορεί να είναι άλλος από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία ως εκφραστής του θείου θελήματος, της αλήθειας και φορέας της θείας χάριτος. 

Τυπικά φαίνεται να λείπει ό αντίστοιχος Ιάρειος, που θα παρακαλέσει προσπίπτοντας στους πόδας της Εκκλησίας, όμως επί της ουσίας αυτός υπάρχει και δεν είναι άλλος από την φωνή του δοκιμαζόμενου λαού που θλίβεται κάτω από οικονομικές πιέσεις, προσπάθειες ιστορικού εξαφανισμού και αλλοίωσης των ίδιων των αρχών που η ύπαρξη του συντηρεί και αποτελούν στόχο των δυνάμεων του σκότους για την επικυριαρχία τους όχι μόνο στον ελληνισμό αλλά και σε όλη την ανθρωπότητα.

Ζητείται από την Εκκλησία της Ελλάδος να βοηθήσει τον ελληνικό λαό να εκφράσει την θέληση του θέτοντας εαυτήν επικεφαλής μίας προσπάθειας συλλογής υπογραφών με αίτημα την διεξαγωγή Δημοψηφίσματος για την αποδοχή ή όχι της συμφωνίας των Πρεσπών. 

 Μία τέτοια έκφραση του θελήματος του λαού ακόμη και εάν δεν γίνει σεβαστή από την εξουσία, όπως τόσες άλλες που καταμαρτυρούν την απουσία Δημοκρατικής διακυβέρνησης της χώρας, θα δείξει εντούτοις παγκοσμίως ότι ο Ελληνικός λαός δεν θα παραδοθεί οικειοθελώς στον εκμηδενισμό του αλλά, εάν αυτό γίνει, θα είναι μόνο λόγω της επιβουλής των δυνάμεων τους σκότους. 

Αυτή η φωνή του λαού θα είναι το πνεύμα που θα επιστρέψει στο νεκρό του σώμα και θα τον αναστήσει ώστε να συνεχίσει να αποτελεί φάρο φωτός προς όλη την χειμαζόμενη ανθρωπότητα.


Ηλίας Σταμπολιάδης
Δρ. Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός
Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης
Μέλος του Ι.Η.Α.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Την ίδια Κυριακή (28η Οκτωβρίου 2018),  στο κατά Λουκάν Ευαγγέλιο, πριν την   ανάσταση της κόρης του Ιαρείου, ο Ιησούς Χριστός θεραπεύει την αιμορροούσα. Ο Αρτέμης Φανουργιάκης έχει γράψει ένα τραγούδι το 2004 και παραβάλλει την κοινωνία με την αιμορροούσα.

Διαβάστε με προσοχή τα λόγια και ακούστε το τραγούδι στο βίντεο που ακολουθεί. Εδώ με ανατολίτικη μουσική παρέμβαση και τεριρέμ του Σταμάτη Σπανουδάκη. 


 ΑΙΜΟΡΡΟΟΥΣΑ!


Τα πλήθη άπαντα,

λατρεύουνε τον πρώτο δράκοντα,
δέντρα άκαρπα,δις αποθανόντα,

Άτομα ευάλωτα σε τεχνάσματα
από σύγχρονους γόητες,
παρασύρονται,βαδίζουν ατραπούς ευώνυμες,

Δεδεμένοι στο ζυγο του θανάτου,
καθεύδουνε εντός του τάφου,εν ζωή ακόμη όντες,
Κηλιδωμένοι των ψυχών οι χιτώνες,
Ακόπαστοι στροβιλισμοί μέσα σε πορνικούς κυκεώνες
με τις χοϊκές εικόνες εμμονές,

Μάταιες έριδες και άσκοπες μέριμνες
Υπάρξεις παγερές σαν κούκλες κέρινες
Θεραπαινίδες και θεράποντες σε δαίμονες

Μια κοινωνία που όλο ένα χάνει περισσότερο αίμα
και με σπασμένα φρένα παίρνει την κατιούσα
για να σωθεί χρειάζεται επειγόντως ένα θαύμα
όπως εκεινο στις Γραφές με την αιμορροούσα!

Μέσα στις ψυχές σηκωθήκαν είδωλα,
Όλη η φροντίς δίνεται στο τίποτα,
Εμπαθή θελήματα,βήματα που οδηγούνε
στην απώλεια με μαθηματική ακρίβεια.

Ακουστικά προβλήματα από τόσους κοσμικούς θορύβους,
Δεν λαμβάνει κανείς τους υπερκόσμιους ψιθύρους,

Γλώσσες παραμένουνε βουβές για θείους ύμνους,
πάντα πρόθυμες να αρθρώσουνε βλάσφημες λέξεις,
ποταπές έξεις,ανίερες ορέξεις,
και σκέψεις φιλτραρισμένες απο τη φαιώδη παχυλότητα,

Δέλεαρ για τις ψυχές φονικότητα,
αρνητικά πρότυπα,σώματα με άτακτες κινήσεις,
κούφιες οιήσεις απατηλές παραισθήσεις,
Φιλία για τους επαίνους,από ανθρώπους χαμένους
μέσα στην αχλύ του κοσμικού ψεύδους,

Σέβας σε αυτούς που ακούν την Σάλπιγγα!!

ΟΙ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΙ ΑΚΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΛΠΙΓΓΑ;

1 σχόλιο:

  1. ΟΣΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ (2) - Πώς το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ οδηγεί στη ΣΚΛΑΒΙΑ του Αντιχρίστου...

    https://www.youtube.com/watch?v=JtIxko5i2Eg

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΑΡΧΕΚΑΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΜΕΡΙΜΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή