Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΛΥΓΙΣΕΙ ΑΛΛΑ...ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ...

Γράφει ο Γεωκών

Εδω και λίγες μέρες δεν είμαι καλά. Δεν αντέχω άλλο. Δεν πάει άλλο!

Και τότε θυμήθηκα ένα κείμενο ,
«Δεν υπάρχουν απελπιστικές καταστάσεις, μόνο άνθρωποι που έχουν απελπιστεί από την κατάσταση».


Οι σκέψεις, μας κάνουν να υποφέρουμε περισσότερο απ΄ ότι τα ίδια τα γεγονότα. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ... "Μη φοβηθείς να σταθείς κοντά στον γκρεμό, κανείς δεν θα σε ρίξει. Το μόνο που πρέπει να φοβάσαι είναι μην πέσεις μόνος σου..." 


Είναι κάτι που το έζησα και το ζω συνεχώς, εύχομαι αυτό να βοηθήσει και άλλους που φτάνουν στο σημείο να λένε «Δεν αντέχω άλλο. Δεν πάει άλλο! Έφθασα στα όριά μου ».


ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…


Είναι αλήθεια φίλοι μου ότι δεν υπάρχουν απελπιστικές καταστάσεις και ότι αυτό που υπάρχει είναι μόνο οι άνθρωποι που έχουν απελπιστεί από την κατάσταση, μου έχει συμβεί πάρα πολλές φορές και όταν βρίσκομαι σε αυτήν την κατάσταση οι σκέψεις με κάνουν να υποφέρω περισσότερο) 

Πολλές λοιπόν φορές στην ζωή μου έχω βρεθεί να στέκομαι όχι κοντά στον γκρεμό αλλά χιλιοστά από το χάος, κανείς δεν με σπρώχνει να πέσω αλλά διάφορες σκέψεις που έχω και αφορούν την επιβίωση την δική μου η της οικογενείας μου κλπ μου δίνουν το τελικό σπρώξιμο και πέφτω στον γκρεμό


ΕΚΕΙ γίνετε το ΘΑΥΜΑ, αισθάνομαι ένα χέρι, ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ να αρπάζει το δικό μου, να με τραβά επάνω και να με τοποθετεί ( προσέξτε αυτό γιατί εδώ είναι όλο το ζουμί ) λοιπόν με τοποθετεί εκεί στην άκρη του γκρεμού, εκεί που ήμουν πριν πέσω, ούτε χιλιοστό πιο πίσω, εκεί με θέλει να βρίσκομαι συνεχώς στο χείλος του γκρεμού, να αγωνίζομαι, να μην επαναπαύομαι, να λυγίζουν τα γόνατα μου από τα προβλήματα και τις δοκιμασίες αλλά να βρίσκω την δύναμη να σηκώνομαι πάλι και να συνεχίζω, και εκεί που δεν τα καταφέρνω και αρχίζω να πέφτω στον γκρεμό τότε θα με αρπάξει, θα με σηκώσει και θα μου δώσει την δύναμη να συνεχίσω.


Πιστέψτε με δεν το συνηθίζεις, είναι κάτι που το ζεις, το ζεις, και το ζεις με την ίδια ένταση, όμως γνωρίζεις ότι δεν είσαι μόνος, γνωρίζεις ότι ένα χέρι, ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΡΠΑΞΕΙ 

Πολλές φορές στην ζωή μας τα προβλήματα και οι δοκιμασίες θα μας γονατίσουν, και θα πέσουμε,

ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου