Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ...

Γράφει η  Κατερίνα Χατζηθεοδώρου 

Το σκοπιανό ζήτημα απασχόλησε εξαιρετικά τους Έλληνες, μμε και διαδίκτυο με αιχμή το γεγονός του εκεί δημοψηφίσματος και το αποτέλεσμα του. Για το θέμα του δημοψηφίσματος γράφτηκαν πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις και σχεδόν καλύφθηκε από όλες τις πλευρές του, πλην μίας που θα αναφερθεί στο τέλος του άρθρου.


Ανακεφαλαιώνω εν συντομία τις διαπιστώσεις από έναν αριθμό δημοσιευμάτων:

α. Η σκοπιανή αδιαλλαξία παραμένει ζωντανή, ενεργός και ακραία. Αποδείχτηκαν φληναφήματα τα περί “καλής γειτονίας”, “συμφέρουσας λύσης για την Ελλάδα”, “λύσαμε θετικά ένα πρόβλημα που χρόνιζε”, άκρως παραπλανητικά και επισφαλή. Τελικά η αδιαλλαξία αυτή έχει καταστεί και πολύ επικίνδυνη, επειδή έχει σχηματιστεί άξονας Αλβανίας-Τουρκίας-Σκοπίων.

β. Οι “δικοί” μας Τσίπρας-Κοτζιάς ( και Καμμένος, κυβέρνηση, βουλευτές και τα σιαμαία κόμματα σύριζα-ανέλ, αφού κανείς δεν αντιτάχθηκε πλην ενός των ανέλ, με αμφίβολη ανιδιοτέλεια) τα έδωσαν όλα, αυτά που ούτε σε περίπτωση πολεμικής ήττας δε δίνονται, κρατώντας δύο φύλλα συκής: το επίθετο Βόρεια (ανύπαρκτο από τη στιγμή υπογραφής της συμφωνίας) και την απάλειψη των αλυτρωτισμών από το Σύνταγμα των Σκοπίων. 

Το δημοψήφισμα απέδειξε ότι δεν απαλείφονται τεχνητά διά “άνωθεν συμφωνιών” οι αλυτρωτισμοί, όταν παραμένουν στην ψυχή ενός λαού. Και ο διπλοπρόσωπος και αμφιπαίκτης Ζάεφ, ψήφισε με φόντο χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας»!

γ. Ο εθνομηδενισμός των Αριστερών είναι εξαιρετικά επικίνδυνος για την πατρίδα μας. Με μια εντελώς απάτριδα ελαφράδα τα έδωσαν όλα, με αποτέλεσμα να οξύνουν αντί να απαλύνουν το “μακεδονισμό” των Σκοπιανών. 

 Αυτοί οι τύποι, χωρίς τσίπα και χωρίς αιδώ, στη μια όψη τους είναι πειθήνιοι υπηρέτες των ηγετών και Κρατών του “τρισκατάρατου ιμπεριαλισμού” και από την άλλη κρατάνε το αριστερό προσωπείο για τον εύπιστο πολίτη και τον κομματικό τους οπαδό, που πολιτικά “μπουσουλάνε” έχοντας χάσει το μπούσουλα της ευθυκρισίας. Όμως, αριστεροσύνη α λα καρτ είναι απλά αγυρτεία.

δ. Η Νέα “Τάξη” χάνει παντού έδαφος και βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, η ίδια και όλοι οι Οργανισμοί που έχει στήσει, αντιπρόσωποι των οποίων με καρότο ή μαστίγιο προσπάθησαν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα, εντελώς αντιδημοκρατικά και απροκάλυπτα. Και οι Σλάβοι του κρατιδίου τους αγνόησαν όλους σε σημείο που αυτή η αγνόηση να αποτελεί χαστούκι, ακριβώς επειδή ήταν πολύ μεγάλα “τα αξιώματα” αυτών που αναμείχθηκαν, με νουθεσίες ή απειλές.

ε. Όσοι Έλληνες ή Σκοπιανοί πολιτικοί, υποχείρια της Δύσης, αρνούνται να αναγνωρίσουν ότι ο λαός των Σκοπίων σκότωσε με την αποχή του τη συμφωνία αυτή, ιχνηλατώντας πάνω σε φασιστικές νοοτροπίες που αγνοούν τις θελήσεις των λαών, το μόνο που θα καταφέρουν οι μεν πρώτοι είναι να γίνουν ακόμα πιο μισητοί από τον ελληνικό λαό και οι δεύτεροι να προκαλέσουν αναταραχές στην πατρίδα τους που μπορεί να φτάσουν ως τη διάλυσή της. 

Επειδή έστω και αν εξαγοραστούν ή απειληθούν βουλευτές της αντιπολίτευσης ώστε τα ΝΑΙ στη Βουλή τους για την αλλαγή Συντάγματος να φθάσουν τα 80, ο Πρόεδρος Ιβανόφ δε θα την επικυρώσει. 

Δύο φορές του δίνει το Σύνταγμα αυτό το δικαίωμα. Κατόπιν έχει τη δυνατότητα ο Ζάεφ να κινήσει διαδικασία καθαιρέσεως του. Δε θα το αποτολμήσει, επειδή αφ’ ενός θα είναι εις βάρος του και αφ’ ετέρου θα ξεσπάσουν μείζονος κλίμακας επεισόδια.

Σε όλη αυτή την "τυρβώδη κίνηση" θέτει τέρμα το ρωσικό ΥΠΕΞ δηλώνοντας άμεσα και "έγκαιρα" ότι θα θέσει βέτο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, αν αυτή φθάσει στον ΟΗΕ.

Πέραν όλων αυτών, το δημοψήφισμα έδειξε ότι μεταξύ Ελλήνων και Σκοπιανών υπάρχει χάσμα που δεν είναι δυνατό ΠΟΤΕ να γεφυρωθεί με συμφωνία στην οποία η Ελλάδα δεν θα είναι ο χαμένος.

Κατά συνέπεια η Ελλάδα δεν πρέπει ποτέ να επιτρέψει στο πολιτικό της κατεστημένο να ξαναμπεί σε διαπραγμάτευση με το κρατίδιο των Σκοπίων. Ας ονομάσουν όπως θέλουν οι Σκοπιανοί το κρατίδιο τους, ακόμα και σκέτο “Μακεδονία”.

 Ας αναγνωριστούν με αυτό το όνομα από όλα τα Κράτη της υφηλίου. Ας μπουν με αυτό στο ΝΑΤΟ, την Ε.Ε. και όπου αλλού. Η Ελλάδα δεν πρέπει ποτέ να αναγνωρίσει το κρατίδιο με όνομα που περιέχει το "Μακεδονία".

Συνεπώς κάθε περαιτέρω διαπραγμάτευση είναι περιττή και, αν συμβεί, θα αποβεί εις βάρος της Ελλάδος. Το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε. ας προχωρήσουν όπως θέλουν με τα Σκόπια. Δεν μπορούν αιωνίως να εκβιάζουν την Ελλάδα ότι πρέπει να συμβιβαστεί για να μπουν τα Σκόπια στους Οργανισμούς αυτούς. Ας τα βάλουν με το ψευδο-όνομα τους. Η Ελλάδα δεν πρέπει να κάνει πλέον ούτε σπιθαμή υποχώρησης ή παραχώρησης.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑκάτι" ΤΟ ΚΡΑΤΊΔΙΟ ΑΥΤΌ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ.

Και έχει ο καιρός γυρίσματα! Κάποια πιο δυνατή από μας μελλοντική γενιά Ελλήνων θα έχει την ικανότητα να διαλύσει στους Σκοπιανούς την ψευδαίσθηση ότι είναι Μακεδόνες. Ή το θέμα θα το λύσει η ίδια η Ιστορία, διαλύοντας το κρατίδιο τους. 

Ωστόσο, πρέπει να προλειάνουμε το έδαφος γι’ αυτή τη γενιά, με το να αρχίσουμε διεθνή καμπάνια, ενάντια στη δική τους εντατική προπαγάνδα, προς εδραίωση και διεθνή αποδοχή μιας άνευ προηγουμένου ιστορικής παραχάραξης και κλοπής. 

Όταν γίνουν κατάπτυστοι διεθνώς ως εθνοκλέφτες και ιστοριοκλέφτες θα αναγκαστούν να αλλάξουν οι ίδιοι το όνομα της χώρας τους.

Όποιος Έλληνας πολιτικός, ως πρωθυπουργός, επαναφέρει θέμα νέας διαπραγμάτευσης, ας έχουμε όλοι πλήρη επίγνωση ότι “κινείται εκ του πονηρού», ακόμη περισσότερο από τους Τσίπρα-Κοτζιά. 

Η κίνηση αυτή θα σημαίνει ότι ο πρωθυπουργός αυτός είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει κατά κράτος στη σκοπιανή αδιαλλαξία και στις πιέσεις των νεοταξιτών και να παραχωρήσει τα ΠΑΝΤΑ.

Αφού σήμερα τους δόθηκαν σχεδόν τα ΠΑΝΤΑ και τα απέρριψαν, γιατί άραγε θα τα δεχτούν αύριο; Θα επιμένουν μέχρι να την πλήρη υποχώρηση των Ελλήνων πολιτικών, επειδή είναι παγκοίνως γνωστό ότι έχουν την πιο "εύκαμπτη" μέση που μπορεί να υπάρξει. Και δεν έχουμε εδώ Πρόεδρο έναν "Ιβανόφ"!

Η ψυχή και ο νους μας ας είναι άγρυπνα και ας μην εμπιστευόμαστε κανέναν. Ούτε φυσικά τον Μητσοτάκη, που απλά ελίσσεται και θολώνει τι ακριβώς θα πράξει για το θέμα αυτό. Απολύτως τίποτα δεν πρέπει να του επιτρέψουμε να πράξει!

 Όσον αφορά βέβαια μια νέα διαπραγμάτευση, παρά μόνον να καταγγείλει την ολέθρια για την Ελλάδα συμφωνία των Πρεσπών με την πρώτη ευκαιρία που θα δοθεί (πχ. κατάρρευση του χρονοδιαγράμματος!), αν τυχόν ο Ζάεφ προσπαθήσει να την νεκραναστήσει. 

Και είναι σίγουρο ότι όταν ο Μητσοτάκης πάρει την εξουσία, δε θα υπολογίζει στο ελάχιστο τη γνώμη των Ελλήνων πολιτών, αν δεν βρούμε τον τρόπο και τη δύναμη να του την επιβάλουμε. Για τους προσκεκλημένους της Μπίλντερμπεργκ οι επιθυμίες και τα σχέδια των νεοταξιτών αφεντικών τους είναι διαταγές.

Υ.Γ. Σε κάποιο μεγάλο ειδησεογραφικό σάιτ διάβασα σήμερα κύριο άρθρο που ισχυριζόταν ότι το ρωσικό βέτο στρέφεται κατά της Ελλάδος και αποτελεί «καταστροφική εξέλιξη για τα συμφέροντα μας». Και τούτο επειδή είναι δυνατόν, αν η Ρωσία επαναλάβει το βέτο μετά από νέα διαπραγμάτευση, να οδηγηθούμε στο να κρατήσουν τα Σκόπια το όνομα “Δημοκρατία της Μακεδονίας”.

Δε συμφωνώ καθόλου με τη θέση αυτή. Αφ’ ενός έχω την άποψη ότι η Ρωσία έχει ως κίνητρο να υπερασπιστεί τα δικά της συμφέροντα και όχι να εκδικηθεί την Ελλάδα. Και αφ’ ετέρου ότι, όπως εξέθεσα στο άρθρο αυτό, η νίκη στην Ελλάδα θα έρθει με διεθνή καμπάνια κατάδειξης της ιστορικής κλοπής και όχι με οποιοδήποτε συμβιβασμό, που σίγουρα θα περιέχει το όνομα Μακεδονία. Ας το πάρουν μόνοι τους το όνομα αυτό οι Σκοπιανοί και ας το δεχτούν όλα τα Κράτη και οι Οργανισμοί.

Εμείς οι αληθινοί Έλληνες ( γιατί υπάρχουν και οι απομιμήσεις) δε θα τους το δώσουμε ποτέ! Θα σεβαστούμε “ες αεί” το αίμα που χύθηκε για τα άγια χώματα της και την ανεκτίμητη ιστορική της κληρονομιά. Κι όποιος τολμήσει το αντίθετο…θα έχει να κάνει να κάνει με εκείνες τις Δυνάμεις που είναι “Πυρ αναλίσκον”!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου