Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!


ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ!Κοινοποιεί ο Γεωκών

«Πόση αγάπη έχει για σας όλους Ο ΧΡΙΣΤΟΣ , πόση αγάπη εχει για την χώρα του ( Ελλαδα ) που έκτισε Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΓΙ’ αυτό να την καλλιεργήσετε αυτήν την χώρα, να μην την εγκαταλείψετε, γιατί πολλοί θα την ψάχνουν αλλά θα είναι πολύ αργά.


 Μην φύγετε από την πνοή ΤΟΥ Κυριου , θα φυσαει και θα χορταίνετε! Θα καλλιεργήσει με τα χέρια του τα χωράφια σας, θα πλουτίσει τις θάλασσες σας, τον χρυσό με τα πόδια θα τον πατάτε και τον αέρα που σας μολύνουν θα τον γεμίσει με καθαρό οξυγόνο.


Μην φύγετε παιδιά μου από την Μητέρα σας, που την έχετε εδώ κάτω, που εκλιπαρεί τον ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ , διότι μετά 
(εάν έχετε φύγει από την Ελλάδα) δεν θα μπορεί να σας βρει, όχι γιατί δεν θα μπορεί, αλλά επειδή όταν θα θέλει να σας φτάσει δεν θα αντέχει από την μεγάλη αγριότητα που θα βρει.

Θα ποναει η ψυχή Της τόσο πολύ, δεν θα αντέχει αυτό που θα δει  (στις άλλες χώρες) και θα γυρίζει πίσω από τα σύνορα

Μην αφήνετε τα παιδιά σας να φύγουν από την χώρα του ΘΕΟΥ ΜΑΣ …σας λέω μιαν αλήθεια …

"Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ" 

Σας λεω και μιαν άλλη αλήθεια…

"ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΗΝ ΓΗ" 

Μέσα από αυτήν την αγριότητα που εσείς την προκαλείτε θα πέσει μια τέτοια ηρεμία που δεν θα έχετε με ποιον να τσακωθείτε !

Πολλοί Ηλίες θα περάσουν και πολλοί Παύλοι και πολλοί Ενώχ, που θα έλθουν με το πνεύμα τους σε ορισμένους ανθρώπους , μέχρι να έλθουν οι ίδιοι πραγματικως, Ο ΘΕΟΣ βρίσκει τις κατάλληλες στιγμές και ψυχές για να λειτουργήσουν προς δόξα Θεού. Τότε γίνεται μια αποστολική δουλειά αυτής της εποχής.

Πάντοτε πριν έλθει ο Χριστος προηγούνται οι πρόδρομοι του, αυτήν την εποχή θα μιλά Ο ΧΡΙΣΤΟΣ με λαϊκούς και όχι με κληρικούς, γιατί τους κληρικούς δεν θα τους πιστεύουν λογω σκανδάλων,

Τον Π. Μιχαηλ τον νέον Άγιο πόσοι τον ήξεραν και πόσοι τον αμφισβητούσαν, έναν άνθρωπο που τον ζήσατε και δεν τον πιστέψατε πως θα αφήσει Ο ΚΥΡΙΟΣ τέτοιο έργο στα χέρια των κληρικών;

Ο Κύριος θα τα αποκαλύψει όλα, όμως είναι ενωρίς ακόμα, γιατί οι άνθρωποι είναι ικανοί να τα κατασπαράξουν και όχι μόνο αυτό.

Ψάχνετε βασιλέα γήινο, αλλά Ο Κύριος από τον ουρανό θα τον φέρει.

Έχετε μπερδευτεί πολύ επειδή ακούτε πολλά, η φαντασία σας είναι ατελείωτη, έστω και θαμμένος να είναι, έστω και ξεσπαθωμένος να είναι, εάν δεν έλθει το ουράνιο Πνεύμα τίποτε δεν κινείται.

Γι’ αυτό μην ψάχνετε μέσα στην φαντασία σας τα πράγματα, πρέπει να κάνετε υπομονή.

Βέβαια, παιδιά μου, θα με ρωτήσετε : "δεν θα είναι ο μαρμαρωμένος;"  

Εγώ δεν σας είπα όχι, αλλά σας είπα, όταν θα έλθει το Άγιον Πνεύμα, τότε θα κινηθεί, όποιος και εάν είναι αυτός».


Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύωΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου