Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ!


ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΙΤΙΔΑΣ;Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Όποιος δεν είδε τουρκικό σήριαλ , τώρα θα τα δει όλα σε LIVE επεισόδια. Τα ενεργειακά είναι το δέλεαρ και ότι όλα επιτρέπονται. 

Δεν ξεροκαταπίνει μόνο η συμπολίτευση αλλά και η αντιπολίτευση, ενώ ο τούρκος το παίζει παγωμένα και ψύχραιμα ζυγοσταθμίζοντας προθέσεις. 


Οι βόμβες – δηλώσεις του πρώην ΥΠΕΞ την ώρα της αποχώρησης του από το Υπουργείο δημιουργούν τεκτονικά- γεωπολιτικά προηγούμενα. 

Προσπαθούν από το πρωί να μας πείσουν ότι ο Ν. Κοτζιάς μίλησε μόνο για Ιόνιο και ότι το ΑΙΓΑΙΟ και το ΚΡΗΤΙΚΟ το άφησε έξω. 

Άντε ας πούμε ότι εμείς δεν ακούμε , αλλά ο τούρκος και ακούει και διαβάζει και ψυχογραφεί προθέσεις. 

Δηλώσεις πρώην ΥΠΕΞ: 

« Αποσαφήνισε πως με αυτόν τον τρόπο επεκτείνεται η κυριαρχία της Ελλάδας, καθώς δεν πρόκειται για κυρίαρχα δικαιώματα όπως είναι η ΑΟΖ, αλλά είναι κανονική «εδαφική κυριαρχία». «Η χώρα επεκτείνει τον εαυτό της στα 12 μίλια, εκτός όπου είναι στενά, όπου πηγαίνουμε με την αρχή της μέσης γραμμής», διευκρίνισε. 


«Η επέκταση μέχρι τα Αντικύθηρα σύμφωνα και με τις οδηγίες της κυβέρνησης, είναι το πρώτο Προεδρικό Διάταγμα» ανέφερε αναλυτικά και έκανε γνωστό ότι το δεύτερο είναι σχεδόν ολοκληρωμένο και αφορά από τα Αντικύθηρα στην Κρήτη, σημειώνοντας ότι απλώς θέλει το τσεκάρισμα από διεθνείς χαρτογράφους, ενώ θέλει ξανά μέτρημα αυτό από τα Αντικύθηρα μέχρι και τον Σαρωνικό και από τον Σαρωνικό μέχρι τον Παγασητικό, τη Μαγνησία, περιλαμβάνοντας και την Εύβοια. 


«Το σχέδιο», όπως τόνισε, «είναι κλιμακωτά να φτάσουμε να το ολοκληρώσουμε ως κυβέρνηση». 


Μιλώντας για τη σημασία της επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης, τόνισε πως επεκτείνεται ο εθνικός χώρος κυριαρχίας της χώρας, ότι ως παράκτιο κράτος, η χώρα μας μπορεί να ασκήσει όλα τα δικαιώματα του νόμου» 


Γιατί η Άγκυρα είναι θετική στα περί επέκτασης της αιγιαλίτιδας; 


« Θετικά βλέπουν κυβερνητικοί κύκλοι της Άγκυρας την προαναγγελία του Νίκου Κοτζιά περί επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης στο Ιόνιο, παρότι η τουρκική κυβέρνηση δεν προέβη σε κανένα επίσημο σχόλιο για το θέμα, ενώ και ο τουρκικός Τύπος δεν έκανε κάποια ουσιαστική αναφορά.   


Σύμφωνα με δημοσίευμα, η στάση της τουρκικής κυβέρνησης είναι ότι δεν απαντά σε δηλώσεις τέως υπουργού, αποδίδοντας σημασία στα επόμενα βήματα της ελληνικής κυβέρνησης. 


Σήμερα, παραδέχονται στην Τουρκία, το 40% του Αιγαίου είναι Ελληνικό, ενώ με την επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια θα γίνει Ελληνικό το 70% του Αιγαίου, κάτι που η Άγκυρα δεν πρόκειται επ’ ουδενί να δεχθεί γι’ αυτό εξάλλου υπάρχει και το casus belli.  


Η Τουρκία θα παρακολουθεί πάντως προσεκτικά τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά το Προεδρικό Διάταγμα που αφορά την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης από τον Σαρωνικό μέχρι τον Παγασητικό, τη Μαγνησία και την Εύβοια.» http://www.capital.gr/epikairotita/3323125/thetiki-i-agkura-sta-peri-epektasis-tis-aigialitidas 


ΝΑ ΓΙΑΤΙ η τουρκία αντιδρά προς το παρόν έτσι. 


Το προηγούμενο της Κυπριακής τραγωδίας και οι μακροχρόνιες καλένδες διαπραγμάτευσης – εξεύρεσης μη λύσης μέχρι σήμερα δείχνουν πολλά. 


« Η Άγκυρα αναφέρει ότι η ίδια έχει επεκτείνει την Αιγιαλίτιδα ζώνη στα 12 ναυτικά μίλια στον Εύξεινο Πόντο.» 

Δεν δούλεψε τόσα χρόνια η τουρκική στρατιωτική μηχανή τζάμπα. Η προσπάθεια να γκριζάρει περιοχές του ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ, να προκαλέσει εμπλοκές σε βραχονησίδες , σε ακατοίκητα και με ανθρωπογενή δραστηριότητα νησιά δείχνει που το πάει. 

Είναι σαν να μας λέει 

Πριν το κάνετε εσείς θα επεκτείνω ΕΓΩ την εδαφική κυριαρχία μου στο ΑΙΓΑΙΟ . 


Έτσι πραγματοποιείται και η χθεσινή μεγαλοστομία του σουλτάνου περί μεγάλης τουρκίας στην Αν. Μεσόγειο. 


Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ πλέον τρέχει μέσα στις προρρήσεις του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ 


«Όταν», λέει, “θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί»  


Ο ΘΕΟΣ δεν φέρνει τον πόλεμο και την καταστροφή αλλά η δική μας αμαρτία- ανεπάρκεια- υποχωρητικότητα και ότι άλλο ….συμπληρώστε το εσείς. 


Οι ΑΓΙΟΙ τα έβλεπαν όλα και έχουμε με την δική τους ματιά να δούμε και άλλα , και καλά και κακά. 


ΜΙΑ ευλογημένη ψυχούλα πριν λίγα 24 ωρα έγγραψε αυθορμήτως λόγους μετάνοιας θέλοντας να μας επισημάνει πως βλέπει ο ΟΥΡΑΝΟΣ τα τεκταινόμενα. 


« .. κρίνω τώρα παιδιά Μου, για να αρχίσει το χαλαλοητό ( χαλασμός) 

να αρχίσει το βογγητό, 


να αρχίσει αυτό που θα επιτρέψω .., 


που φυσικά είναι για τον ψυχικό σωσμό ( σωτηρία) . 


Όποιος το καταλάβει αυτό λαμπρή θέση δίπλα Μου θα λάβει. 


Όποιος όμως το παραβλέψει και δεν μεριμνήσει 


να μετανοήσει, 


Ή θα χαθεί ή θ’ αυτομολήσει. 


Προδοσία η μια ,προδοσία και η άλλη, 


Μεγάλες συμφορές αμφότερες για την ψυχή, 


μικρή η διαφορά κι όχι ουσιαστική. 


Γι αυτό παιδιά Μου μόνο κοντά Μου , 


Δίπλα στην Τριάδα την Αγία, 


όπου δεν θα υποστείτε ουδεμία προδοσία» 


ΣΤΩΜΕΝ καλώς 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ 

Προφητεία Πατήρ Βασιλείου Καυσοκαλυβίτη για θερμό ελληνοτουρκικό επεισόδιο με βύθιση πλοίου και κατάληψη τριών νησιών. Το περιστατικό θα προηγηθεί του ελληνοτουρκικού πολέμου  (στο 16,15 του Βίντεο)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου