Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Η ΚΑΘΑΡΗ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΛΚΥΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...


ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ;
Κοινοποιεί ο Γεωκών


«Τι σημαίνει να βρίσκεσθε μέσα στην αγάπη; …… Θα σας το εξηγήσω παραβολικά, 

Ποιος από εσάς θα πήγαινε να δώσει την ζωην του για να σωθεί κάποιος άλλος; 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ! 

Όμως Ο Κύριος δεν ζητά από εσάς αυτό, αλλά ζητά την αγάπη που σας δίνει να την μεταδίδετε στους άλλους αναλλοίωτη.

Αυτήν την θυσία, Ο Κύριος ζητά, παιδιά μου, από εσάς , και όταν θα δώσετε αγάπη θα δείτε τότε ότι δεν θα έχετε εγωισμό. 

Μιλώ όμως για πραγματική αγάπη, βεβαίως αυτό είναι δύσκολο, … διότι ζείτε ως άνθρωποι μεν, αλλά δεν ζείτε σε πιστούς καιρούς 

Θυμηθείτε, ότι και Για Τον Κύριο κάποιος ένιψε τα χέρια του αλλά δεν ένιψε την ψυχήν του. 

Γι’αυτό και για εσάς , στην αγάπη που θα δώσετε, πολλοί θα νίπτουν τα χέρια τους και θα λένε "αυτοί χαζοί είναι;"  η "σιγά να μην έχει τόση αγάπη, πονηρά το κάνει"  

Ο κύριος, γνωρίζει παιδιά μου τις δυσκολίες σας, γι’αυτό και προσπερνά κάποια πράγματα και δεν τα βλέπει με σοβαρότητα , Ο Κύριος δεν είναι αυστηρός, είναι εύσπλαχνος. 

Ζητάτε από Τον Κύριο να διώξει τον εγωισμό από εσάς…

ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΑΣ, 

παιδιά μου, μην παίρνετε διαζύγιο με τον νουν σας, η ψυχή και ο νους σας πρέπει να είναι ένα, όταν ο νους ακούει την ψυχή και η ψυχή τον νουν, τότε θα δείτε πως μηδενίζεται ο εγωισμός. 

Τι είναι ο εγωισμός; Είναι όταν ο νους κάνει λογισμούς και ευχαριστιέται με τις πράξεις του, οι οποίες ταυτίζονται με την ψυχήν σας, αυτό θα το αποφύγετε μόνον με την πίστιν προς Τον Κύριο…

Παιδιά μου, όποιος αρνείται το D.N.A !!! αρνείται τον Θεό, όποιος αρνείται το αίμα του στις φλέβες, το όνομα του, την καταγωγή του, αρνείται Τον Κύριο, διότι μέσα σε αυτά είναι Ο Κύριος…»

Σημείωση του  Γεωκών


Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω


«Στα παιδιά μου

Αγαπητοί Χιλντίτα, Αλεδίτα, Καμίλο, Σέλια και Ερνέστο,

Εάν ποτέ χρειαστεί να διαβάσετε αυτό το γράμμα είναι επειδή δεν είμαι πλέον μαζί σας. Ουσιαστικά δεν θα με θυμάστε και οι μικρότεροι δεν θα με θυμάστε καθόλου.

Ο πατέρας σας ήταν ένας άνθρωπος που δρούσε σύμφωνα με τα πιστεύω του και σίγουρα ήταν πιστός στις πεποιθήσεις του.

Μεγαλώστε ως καλοί επαναστάτες. Μελετήστε σκληρά ώστε να εντρυφήσετε στην τεχνολογία, η οποία μας επιτρέπει να δαμάσουμε τη φύση. Να θυμάστε ότι η επανάσταση είναι αυτό που έχει σημασία, και ο καθένας μας, μόνος του δεν αξίζει τίποτα.

Πάνω απ’ όλα, να είστε πάντα σε θέση να νιώσετε βαθιά οποιαδήποτε αδικία συμβαίνει εναντίον οποιουδήποτε, οπουδήποτε στον κόσμο. Αυτό είναι το πιο όμορφο χάρισμα σε έναν επαναστάτη.

Για πάντα, παιδιά μου. Ακόμη ελπίζω να σας ξαναδώ.


Ένα μεγάλο φιλί και μια μεγάλη αγκαλιά από τον μπαμπά».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου