Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΘΡΑΣΥΤΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΑΠΕΞΗΡΑΜΕΝΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ...


ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΣΚΟΣ   ΤΙΣ, ΟΝΟΜΑΤΙ ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΕΦΑ:«ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821» 


Σε μια δήλωση επιτομή του ανιστόρητου εθνομηδενισμού  προχώρησε ο βουλευτής του «αποξηραμένου» Γρηγόρης Ψαριανός χαρακτηρίζοντας την Εθνεγερσία του 1821 «ένα παραμύθι»!


Η θρασεία δήλωσή του από το βήμα της Ολομέλειας:
 ( Οι παραπομπές μας είναι απαντήσεις στις «πομπές» του)

«Η επανάσταση του 1821 συνετρίβη. Ως το 1827 η χώρα ήταν κολυμπηθρόξυλα. Κρανίου τόπος. Στην Πελοπόννησο δεν υπήρχε κάτοικος. ».

ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

«ο Θεός έβαλε την υπογραφή του στην Ελευθερία της Ελλάδος και δεν την παίρνει πίσω».

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΝΥΚΑ:

«Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση.

...Τόσον τρομάξαμε τους Τούρκους, οπού άκουγαν Έλληνα και έφευγαν χίλια μίλια μακρά. Εκατόν Έλληνες έβαζαν πέντε χιλιάδες εμπρός, και ένα καράβι μιαν άρμάδα».

Ακόμη και ο  Μελέτης Η. Μελετόπουλος (Διδάκτωρ Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστημίου Γενεύης) που διατυπώνει την καθαρά δυτική άποψη περί της συστάσεως του Ελληνικού κράτους, ομολογεί ότι: 

«Τον στρατηγικό σχεδιασμό, στην Ελληνική Επανάσταση, εξασφάλισε με γνώση, εμπειρία και ψυχραιμία ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, όχι εξ αποστάσεως, αλλά πολεμώντας στην πρώτη γραμμή του πυρός. Την διπλωματική δράση χειρίστηκε ιδιοφυώς ο Ιωάννης Καποδίστριας, θυσιάζοντας την θέση του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσσίας.».

Συνεχίζει ο Ψαριανός με το θράσος του:

 «Και ήρθε η τρόικα του Ναυαρίνου για δικά της συμφέροντα και έφτιαξε αυτό το κρατίδιο!!!). Βρήκε τον καλύτερο κυβερνήτη Έλληνα και τον έφερε να κυβερνήσει. Τον Καποδίστρια. Κι εμείς τον καθαρίσαμε σε ενάμιση χρόνο. 

Κι από τότε αλωνίζουμε. Παίρνουμε δάνεια και τα τρώμε. Και μας φταίνε για όλα οι κερατάδες οι ξένοι. Και αυτά τα έλεγαν αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι και πουλάνε ακόμα το παραμύθι. Κι όσο αυτό τρώγεται από σανοφάγους θα έχουμε τέτοια κυβέρνηση που έδιωξε τους κερατάδες τους ξένους»

ΣΑΝΟΦΑΓΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΣΚΕ;

ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ;

ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΣΑΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΓΕ ΕΙΣ ΤΑ ΕΞΩΝΗΜΕΝΑ ΔΩΣΙΛΟΓΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΟΜΟΙΟΤΥΠΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου