Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΘΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;

ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ





Κοινοποιεί ο Γεωκών


«Παιδιά μου Όλοι έχουν γυρίσει την πλάτη στον Χριστό και θα τον θυμηθούν την τελευταία στιγμή, αλλά τότε θα είναι μακριά και δεν θα μπορέσει να τους αγκαλιάσει.


Θα ουρλιάζουν: "Πατέρα που είσαι ;" αλλά ο Πατέρας θα είναι πνιγμένος από λυγμούς από τον πόνο Του και η Θεία δίκη δεν θα Τον αφήσει να τους πλησιάσει, διότι στον ουρανό λειτουργούν με Νόμους Δικαιοσύνης και Νόμους Αγάπης.


Την ώρα που θα γίνουν όλα αυτά, εάν δεν έχετε μετανοήσει, Ο Πατέρας θα κλαίει,

για δείτε, είσαστε γονείς και κάποιο παιδί σας αποστρατεί και δεν μετανιώνει και παθαίνει κάτι κακό, όμως εσείς δεν μπορείτε να τον βοηθήσετε γιατί έχει μπει στον δρόμο της Δικαιοσύνης, που μόνο του κίνησε ( επέλεξε).

Γι’αυτό σας λέγω ότι Ο Κύριος δεν κάνει διακρίσεις, αλλά σας παρακαλεί για μετάνοια με αγάπη.

Εσείς κινείτε την Δικαιοσύνη…

Θα σας πω και ένα τελευταίο παιδιά μου, είσαστε σε ένα απέραντο σκοτάδι και γνωρίζετε ότι μόνο σε ένα σημείο υπάρχει φως, και γνωρίζετε ότι εάν φθάσετε σ’αυτό το σημείο θα δείτε από εκεί όλον τον κόσμο.


Θα το καταστρέφατε αυτό το σημείο ; θα σβήνατε αυτό το φως ; 


ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ


Εσείς παιδιά μου θα το σβήνατε αυτό το φως ;»

Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου