Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

ΚΑΘΕΣΤΏΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΉΣ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ 200ΗΣ ΕΠΑΙΤΕΙΟΥ ΤΟΥ 1821

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟ 1943 - ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 200 ΕΤΩΝ!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!


Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ...

Με την ΚΥΑ 17698/19-03-21 η φιλογερμανική κυβέρνηση Μητσοτάκη απαγορεύει με πρόσχημα τον κορωνοιό τις εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου, μιμούμενη την πρώτη απαγόρευση του εορτασμού με εντολές των Γερμανών στην κατοχή το 1943 με πρωθυπουργό τον Λογοθετόπουλο.

Ο λαός τότε αντέδρασε και βγήκε κατά χιλιάδες στους δρόμους και γιόρτασε την 25η Μαρτίου. Το ίδιο θα κάνουν και τώρα οι Έλληνες, η χώρα ακόμη μια φορά τελεί υπό Γερμανική οικονομική κατοχή, η αντίσταση είναι μονόδρομος...

(Ανακοίνωση του Αγροτικο Κτηνοτροφικού Κόμματος που μετέχει στο Συντονιστικό Φορέων για τις εκδηλώσεις της 25ης )


Η ΑΙΣΧΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΉΝΑΣ:

"Οι απαγορεύσεις των ανωτέρω συναθροίσεων αποφασίστηκαν, επειδή από τη διεξαγωγή τους εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην οικεία περιοχή, λαμβάνοντας υπόψη τον επικείμενο εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στην περιοχή των Αθηνών, της στρατιωτικής παρέλασης για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και των προγραμματισμένων επισκέψεων-κινήσεων επισήμων προσκεκλημένων από το εξωτερικό, για να συμμετάσχουν στις εν λόγω εκδηλώσεις..."(sic)

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821!!!


3 σχόλια:

  1. Αν δε συμμορφωθείτε με τα μέτρα που σας επιβάλλουμε θα σας κλείσει στα μπουντρούμια σας ο καιρός μας, τον οποίο ως γνωστόν διαχειριζόμαστε μέσω HAARP σα γιαλαντζί "θεοί" που είμαστε, αφού εσείς εγκαταλείψατε τον όντως Θεό και μας αφήνει να αλωνίζουμε λόγω της αποστασίας σας, κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΛΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή