Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ "ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ" ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ


   ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΣΥΡΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΠΕΝΤΑΜΕΡΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ!


Μιχάλης Ιγνατίου: Θρήσκος δεν μπορώ να πω ότι είμαι….Αλλά ενόχλησε πολύ το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις της Κύπρου και της Ελλάδας δέχθηκαν εν μέσω της Μεγάλης Εβδομάδας να λάβουν μέρος στην Πενταμερή.

«Ο Ερντογάν κάνει πάρτι στο Αιγαίο και οι δικοί μας πάνε Μεγάλη Εβδομάδα να σταυρώσουν την Κύπρο στη Γενεύη»   γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου που παρακολουθεί στενά το κυπριακό ζήτημα…

Και προσθέτει αναφορικά με το διακύβευμα: ”Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, όταν ο όπου γης Ελληνισμός θα εορτάζει το Ορθόδοξο Πάσχα, και εν μέσω των προκλήσεων της Τουρκίας στο Αιγαίο και στην Κύπρο, θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη της Ελβετίας η πολυδιαφημισμένη Πενταμερής Διάσκεψη για το Κυπριακό.

Από την πρώτη στιγμή, χαρακτηρίσαμε ορθά την Πενταμερή μία καλοστημένη παγίδα, ένα σχέδιο που εκπόνησαν οι Βρετανοί και υλοποιείται με τη βοήθεια του άβουλου Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

Μην έχετε αμφιβολία ότι θα επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις μας…”

Στη συνέχεια κάνει μια πολύ ορθή παρατήρηση αφού ξεκαθαρίζει:

”Θρήσκος δεν μπορώ να πω ότι είμαι,….Αλλά ενόχλησε πολύ το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις της Κύπρου και της Ελλάδας δέχθηκαν εν μέσω της Μεγάλης Εβδομάδας να λάβουν μέρος στην Πενταμερή.

Δεν σκέφθηκε ούτε ένας στη Λευκωσία και στην Αθήνα, ότι η πρόταση του Αντόνιο Γκουτέρες τους προσβάλλει; 

Θα τολμούσε να ζητούσε από τον Ταγίπ Ερντογάν να πράξει οτιδήποτε στη διάρκεια μίας μουσουλμανικής εορτής; Ο Γενικός Γραμματέας, ως γνωστό, κλείνει και τα Ηνωμένα Έθνη το Πάσχα των Καθολικών.”

Διαπιστώνει:” Ότι είμαστε άξιοι της τύχης μας, είναι γνωστό. Ότι οδηγούμαστε σε εθνική τραγωδία το γνωρίζουμε..”

”Υπό τις συνθήκες αυτές, εν μέσω των συνεχών προκλήσεων της Τουρκίας, η Λευκωσία και η Αθήνα αποδέχθηκαν την Πενταμερή, που σύμφωνα με το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί τη Μεγάλη Πέμπτη.”

”Ας ελπίσουμε ότι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, δεν θα δεχθούν την σταύρωση της Κύπρου. 

Βέβαια, αποδεχόμενοι και μόνο να συμμετέχουν σε αυτή την Πενταμερή, η οποία είναι σχεδιασμένη στα μέτρα της Τουρκίας, κάνουν ουσιαστικά μία μεγάλη και πολύ πικρή υποχώρηση που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη διχοτόμηση” αναφέρει.

Η ασέβεια έγινε καθεστώς απλά το συγκεκριμένο άρθρο προσθέτει στον μακροσκελή κατάλογο της ένα ακόμη θέμα καθόλου ευκαταφρόνητο…

Ποιό Πάσχα να σεβαστούν και ποιοί αυτοί που εκμεταλλευόμενοι τη διεθνή συγκυρία απαγόρευσαν το Πάσχα του 2021 για πρώτη φορά από συστάσεως νεοελληνικού κράτους με συνεργούς τους μεγαλοσχήμονες του Ιερατείου;


Ποιό Πάσχα να σεβαστούν και ποιοί αυτοί που κατ΄εντολήν των ΗΠΑ κατακερμάτισαν την Ορθοδοξία με μέγα Σχίσμα;;;

Ποιό Πάσχα να σεβαστούν και ποιοί αυτοί που αμπάρωσαν τους ναούς απαγόρευσαν μυστήρια Χαιρετισμούς Ευαγγελισμό Θεοφάνεια για ….να μας σώσουν, που απαγόρευσαν να χτυπά ως και η καμπάνα στην Ελλάδα, που απαγόρευσαν λιτανείες που επέβαλαν γενική μασκοφορία στο ναό γελοιοποιώντας κάθε έννοια ιερού και ευσέβειας και προέβησαν σε διακωμώδηση θεσμών και εμπαιγμού του θείου;




2 σχόλια:

  1. αντιχριστοι κυβερνουν ελλαδα και κυπρο . ολα αυτα γινοντε για να καταλαβει ο λαος ποιοι τον κυβερνουν!Η κυπρος κυριοι δεν πουλιετε και δεν εξαγοραζετε . πολλοι προδοτες θα σκοτωθουν συντομα και κυπρο και ελλαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή