Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΖΩΗΣ Ή ΜΕΣΟ ΕΜΒΟΛΙΜΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ;


ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ RNA COVID-19 ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑΣ ΝΟΣΟΥ PRION



Κοινοποιεί ο Γεωκών

Microbiology & Infectious Diseases United States

Τα εμβόλια SARSCoV-2 που βασίζονται σε RNA εγκρίθηκαν στις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας την εντολή έκτακτης ανάγκης, χωρίς εκτεταμένους και μακροχρόνιους ελέγχους ασφάλειας.

Η ανάλυση του εμβολίου Pfizer κατά του COVID-19 εντόπισε δύο πιθανούς παράγοντες κινδύνου για πρόκληση της νόσου Prion στους ανθρώπους… Θα μπορούσε αυτό να οδηγήσει σε εκφυλιστική εγκεφαλική διαταραχή;

COVID-19 RNA Based Vaccines and the Risk of Prion Disease


Σε αυτό το έγγραφο το εμβόλιο Pfizer COVID-19 αξιολογήθηκε ως προς το ενδεχόμενο πρόκλησης νόσου που βασίζεται σε Prion στους λήπτες εμβολίων.

H νόσος Prion, είναι μια σπάνια και θανατηφόρα πάθηση που επηρεάζει τον εγκέφαλο.

Προκαλεί βλάβη του εγκεφάλου που επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου…Τα συμπτώματά της περιλαμβάνουν:

• απώλεια μνήμης

• απώλεια της ισορροπίας

• προβλήματα στην ομιλία

• προβλήματα όρασης και τύφλωση

• προοδευτική επιδείνωση και ακινησία

Οι περισσότεροι άνθρωποι με την νόσο Prion πεθαίνουν μέσα σε ένα χρόνο από την έναρξη των συμπτωμάτων………

Κανένας εμβολιασμός δεν πρέπει ΠΟΤΕ να είναι υποχρεωτικός……. Η ελευθερία επιλογής είναι η σωστή επιλογή για όλους.

Ο ανοσολογος J. Bart Classen γράφει ότι ‘’τα εμβόλια COVID με βάση το RNA έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν περισσότερες ασθένειες από την επιδημία του COVID-19…. έχει δημοσιεύσει άρθρα που διερευνούν πώς ο εμβολιασμός μπορεί να προκαλέσει χρόνιες παθήσεις όπως ο διαβήτης τύπου 1 και ο τύπος 2 - όχι αμέσως, αλλά σε τρία χρόνια.

Προγραμματισμένη πανδημία…

Η Ατζέντα του ΟΗΕ 2030 δεν θα ήταν δυνατό να επιτύχει χωρίς την πανδημία Covid-19. Αυτή η πανδημία είχε προγραμματιστεί προκειμένου να ανοίξει την πύλη για την παγκόσμια κυβέρνηση.

Υπάρχει ένα ομοσπονδιακό γερμανικό έγγραφο που εκδόθηκε το 2012 και στην σελίδα 55, περιγράφει ένα σενάριο πανδημίας σχεδόν ακριβώς όπως βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα. Ο ιός στο σενάριό τους ονομάζεται «modi-sars» (τροποποιημένο coronavirus)… Το έγγραφο είναι παράξενο γιατί προβλέπει ότι η πανδημία θα διαρκέσει 2 έως 3 χρόνια, με… ‘’κύματα’’ του ιού, αυστηρές αντιδράσεις, ελλείψεις τροφίμων, αστικές αναταραχές και κοινωνικές αλλαγές. "

Φορώντας μάσκα.

Μόνο οι τύραννοι και οι άνθρωποι που μισούν την ανθρωπότητα θα ανάγκαζαν τα μικρά παιδιά και τους ηλικιωμένους να στερηθούν το ζωτικό οξυγόνο που απαιτείται για να εξασφαλιστεί καλή υγεία. Το να αναγκάσουν τους ανθρώπους να παραιτηθούν από τα δικαιώματά τους να αναπνέουν καθαρό αέρα είναι απολύτως διαβολικό και τρελό.

Τεχνολογία 5G.

Η τεχνολογία 5G, ξεκίνησε να εφαρμόζεται , παρά την επιστημονική απόδειξη των πολύ σοβαρών κινδύνων για την υγεία μας, τα lockdowns , το κλείσιμο των επιχειρήσεων και όλα τα άλλα είναι μέρος της προετοιμασίας των λαών για την Παγκόσμια Δικτατορία

Σιωπηλός βιολογικός πόλεμος.

Επειδή δεν υπάρχει πανδημία, και ο ιός είναι μια μεγάλη φάρσα, πιστεύω ότι αυτά τα εμβόλια είναι βιολογικά όπλα μαζικής καταστροφής και θα χρησιμοποιηθούν για την μείωση του πληθυσμού

Τα εμβόλια Covid-19 είναι όπλα για αθόρυβο θάνατο, που θα ενεργοποιηθούν σε 6-12 περίπου μήνες, με αυτόν τον τρόπο δεν θα κατηγορηθούν οι φαρμακοβιομηχανίες για μαζική δολοφονία , αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί ο σιωπηλός βιολογικός πόλεμος

Η «μεγάλη επαναφορά»

Η Μεγάλη Επαναφορά είναι μια προγραμματισμένη παγκόσμια κυβέρνηση τύπου κομμουνιστικού καθεστώτος, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη (με τη βία) μέσω της προγραμματισμένης πανδημίας Covid-19. 

Πρόκειται για μια ολοκληρωτική παγκόσμια ατζέντα που έγινε δημοφιλής το 1987 μέσω των Ηνωμένων Εθνών. Είχε τον τίτλο «Ατζέντα 21» επειδή ο στόχος ήταν η πλήρης επαναφορά όλων των παγκόσμιων κυβερνήσεων και οικονομιών έως το έτος 2021. 

Δεδομένου ότι δεν μπορούν να ολοκληρώσουν αυτόν τον στόχο έως το 2021, χρειάστηκε να επεκτείνουν το χρονοδιάγραμμά τους (αν και έχουν σημειώσει τεράστια πρόοδο φέτος, το 2020 , χρησιμοποιώντας αυτή την πανδημία),

Η Agenda 21 έγινε Agenda 2030. Αυτό τους δίνει επιπλέον δέκα χρόνια για να ολοκληρώσουν την παγκόσμια εξαγορά, και για την παγκόσμια κυβέρνηση… Αυτά λογαριάζουν οι άθεοι, αντίχριστοι, σατανολατρες, κλπ…Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ……

Σχεδόν όλοι οι ηγέτες υποστηρίζουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Σχεδόν κάθε ηγέτης στον κόσμο, βρίσκεται πίσω από την εφαρμογή της Ατζέντας 21 / Ατζέντα 2030 .

Οι γιατροί σε όλο τον κόσμο προειδοποιούν επίσης, για μόνιμη βλάβη και καρδιαγγειακά επεισόδια μετά τον εμβολιασμό COVID-19

Ο Καρδιοθωρακικός χειρούργος, Dr. Hooman Noorchashm, M.D., Ph.D. λέει ότι τα εμβόλια covid-19 σχεδόν σίγουρα θα προκαλέσουν αντιγονική ανοσοαπόκριση. 

Ωστόσο, εάν υπάρχουν ιικά αντιγόνα στους ιστούς των δεκτών κατά τη στιγμή του εμβολιασμού, η ανοσοαπόκριση που αυξάνεται με το εμβόλιο θα στρέψει το ανοσοποιητικό σύστημα έναντι αυτών των ιστών, προκαλώντας φλεγμονή που μπορεί να οδηγήσει σε σχηματισμό θρόμβων αίματος. 

Αυτό το καταστροφικό αυτοάνοσο αποτέλεσμα θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντική βλάβη στα ηλικιωμένα άτομα που ήδη πάσχουν από καρδιαγγειακή νόσο. Υπήρξαν ήδη πολλές αναφορές ανεξήγητων καρδιαγγειακών θανάτων μετά τον εμβολιασμό covid-19 σε όλη τη Νορβηγία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Γιβραλτάρ και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έρευνα προειδοποιεί ότι το εμβόλιο είναι σχεδόν βέβαιο ότι προκαλεί βλάβη στο αγγειακό ενδοθήλιο, ειδικά στους ηλικιωμένους. Αυτή η φλεγμονή που προκαλείται από το εμβόλιο είναι σίγουρο ότι προκαλεί σχηματισμό θρόμβων αίματος με πιθανότητες θρομβο-εμβολικών επιπλοκών

Οι επιστήμονες στο Sloan Kettering, ( Cancer Center - a cancer treatment and research institution in New York City) Ανακάλυψαν ότι το mRNA Αδρανοποιεί τις πρωτεΐνες που καταστέλλουν τον όγκο, που σημαίνει ότι μπορεί να προωθήσει τον καρκίνο….

Μετά τον εμβολιασμό Covid, το RNA μεταφέρεται από τον πυρήνα του κυττάρου σας και δεν θα λειτουργεί πλέον σωστά ως κατασταλτικός όγκος καρκίνου

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν επίσης ότι μια σημαντική ποσότητα ατόμων με καρκίνο του αίματος, δηλαδή χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία (CLL), έχουν την ίδια ακριβή απενεργοποίηση γονιδίων καταστολής όγκων σε επίπεδο mRNA. 

Στην πραγματικότητα, οι αλλαγές mRNA που εντόπισαν θα μπορούσαν ενδεχομένως να εξηγούν τις ελλείπουσες μεταλλάξεις του DNA και αυτό εξηγεί άσχημα νέα για όλους όσοι πιστεύουν ότι η σειρά εμβολίων Covid είναι "ασφαλής και αποτελεσματική" σύμφωνα με την ομάδα επιστημόνων της Sloan Kettering.




2 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστούμε αδελφέ μας GEWKWN για τόν αγώνα πού κάνεις νά μάς ενημερώνεις συχνά πυκνά, ορθόδοξα καί επιστημονικά.
    Λέγε λέγε, στό τέλος κάτι μένει για νά προβληματίσει έναν καλοπροαίρετο αδελφό.
    Ο Θεός νά ευλογεί και νά ευοδώνει τό έργο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή