Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;


ΘΛΙΒΕΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ:«ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ LOCKDOWN!»
2 ΒΙΝΤΕΟ



Επιτέλους ένας εισαγγελέας να επέμβει να λυτρώσει τον Ελληνικό λαό από τον φονικό εγκλεισμό, ο οποίος όπως ακριβώς είχε πει ο σπουδαίος καθηγητής Επιδημιολογίας Δρ. Γιάννης Ιωαννίδης έχει αυξήσει σε τέτοιο βαθμό τα κρούσματα ώστε το σύστημα υγείας να καταρρέει!!!

Αυτά τα έλεγε από πέρυσι και τα επαναλάμβανε και πάλι και πάλι αλλά η επιτροπή αναμασούσε τις πολιτικές εντολές και μας οδήγησε στο σημερινό χάλι όπου πάντοτε φταίμε εμείς!!!


Όμως κανένα σαμπουάν μυαλών (ΜΜΕ) δεν παραδέχεται ότι ο Ιωαννίσης είχε δίκιο!!! Πολύ περισσότερο η κρατική εξουσία που όλα τα έχει κάνει καλά...

Επιτέλους το όποιο πρόβλημα συνδημίας υπάρχει ας το λύσει η δικαιοσύνη η οποία έχει στα χέρια της και τα ντοκουμέντα και τις μαρτυρίες πολλών ειδικών που από την αρχή έλεγαν ότι ο εγκλεισμός είναι λάθος.

Το παραδέχτηκε άλλωστε και η παιδολοιμωξιολόγος που ενημέρωνε τον κόσμο ενώ είμασταν έγκλειστοι λέγοντας ότι «ο χιονιάς "Μήδεια"θα μας κλείσει μέσα με αποτέλεσμα να αυξηθούν τα κρούσματα»!!!




Της ξέφυγε; Το είπε γιατί το πίστευε; Πάντως αυτή είναι η αλήθεια την οποία ο κορυφαίος επιδημιολόγος Γιάννης Ιωαννίδης, ακόμη και ένα μήνα πρίν είχε βγει και την έλεγε, αλλά ποιός τον άκουσε;.


Δείτε ένα απόσπασμα από αυτήν την ομιλία του καθηγητή Επιδημιολογίας, Παθολογίας, Έρευνας και Πολιτικής Υγείας και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ, Δρ. Γιάννη Ιωαννίδη, στην εκπομπή "Αντιθέσεις" στην ΚΡΗΤΗ TV, που προβλήθηκε στις 05.02.2021. Είναι καταιγιστικός!!!
 

ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ: ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ;

4 σχόλια:

  1. Το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν θα επέμβει εμείς περιμένουμε βοήθεια μόνο από ΑΝΩΘΕΝ αλλά για να υπάρξει αυτό θα πρέπει να έρθει στην Ελλάδα η πραγματική μετάνοια, βλέπετε εσείς αδέρφια κάτι τέτοιο σήμερα??????
    Αν βλέπετε τότε εγώ είμαι θεόστραβη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδέρφια ξυπνάτε. Θα μας ξυπνήσει ο Θεός με άσχημο τρόπο. Μόνο με τη μετάνοια θα ελευθερωθουμε. Γιατί αργείτε; τρεξτε να εξομολογηθειτε να μεταλάβετε. Διαφορετικά θα μας βάλουν πραγματικές αλυσίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΠΑ: Το Τέξας αίρει την υποχρέωση των κατοίκων να φορούν μάσκα.

    https://www.naftemporiki.gr/story/1698644/ipa-to-teksas-airei-tin-upoxreosi-ton-katoikon-na-foroun-maska

    Διαδώστε το αδέρφια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ὅταν ἡ καρδιά μας δὲν ἔχει τὴν ἀγάπη πρὸς τὸ Χριστὸ δὲν μποροῦμε νὰ κάνουμε τίποτα. Εἴμαστε σὰν πλοῖα ποὺ δὲν ἔχουν φωτιά, βενζίνη στὴ μηχανή τους.

    Όσιος Αμφιλόχιος Μακρής της Ιεράς Νήσου Πάτμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή