Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ


ΣΤΕΡΕΩΣΤΕ ΤΙΣ ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙ…




Γράφει και κοινοποιεί ο Γεωκών


Nanobots, Messenger RNA, ΤΟ 5G, SMART DUST,  CHEMTRAILS, Neuralink

Ένα κανονικό εμβόλιο είναι ένα κομμάτι του πραγματικού ιού, νεκρό ή ζωντανό, με μερικές τοξίνες. Παίρνετε λίγο από αυτό που σας κάνει να αρρωστήσετε, επιτρέποντας στα αντισώματά σας να δημιουργήσουν ανοσία για τον πραγματικό ιό.

Το Messenger RNA ή το mRNA είναι ένας συνθετικός (δεν βρίσκεται στη φύση) γενετικός κώδικας: ένα πρόγραμμα που δημιουργείται από υπολογιστή. Μόλις εγχυθεί, το ανθρώπινο σώμα παρασύρεται στην παραγωγή πρωτεΐνης. που αναπαράγει τμήματα του κώδικα ιού. 

Το σώμα θα βλέπει κατά λάθος τον αφύσικο κώδικα ιού ως φυσικό ιό και θα προσπαθήσει να παράγει αντι-σώματα. Ωστόσο, μόλις το mRNA διεισδύσει σε κάθε κυτταρικό πυρήνα στο σώμα, τα φυσικά αντισώματα θα αντιλαμβάνονται κάθε κύτταρο ως ιό και θα επιτεθούν σε ολόκληρο το σώμα.

Η αποσταθεροποίηση των οικονομιών και των συστημάτων υγείας των εθνικών κρατών είναι ο κύριος στόχος του σχεδίου coronavirus, τον οποίο έχουν επιτύχει, και δεν θα επιτρέψουν την επιστροφή προ-κοροναϊού, θέλουν να μεταμορφώσουν εντελώς την ζωή των ανθρώπων μέσω αυστηρών περιορισμών, και με την επιβολή του εμβολίου.

Σε κλειστό φόρουμ στο Νταβός μεταξύ άλλων συμφώνησαν για την εφαρμογή του σχεδίου των παγκοσμιοποιητών, ότι η πανδημία του κορανοϊού θα πρέπει να γίνει εργαλείο για παγκόσμια επαναφορά ‘’παγκόσμια κυβέρνηση’’ και κανείς δεν πρέπει να επιστρέψει στην προηγούμενη ζωή του και ότι σε αυτόν τον κόσμο δεν θα υπάρχει θέση για τα εθνικά κράτη

Το covid όχι μόνο αναστάτωσε τα εθνικά κράτη, αλλά σχεδόν τα έχει διαλύσει άσκησε πίεση στα συστήματα υγείας τους… Έχει εκπληρώσει το έργο του που είναι η αποσταθεροποίηση στα συστήματα υγείας των κρατών, διότι μετά θα ξεκινήσουν οι ‘’δολοφόνοι’’ ιοί, για μείωση του πληθυσμού της Γης.

ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ….

Nanobots…. Τα Nanobots είναι προγραμματισμένα ROBOTS (τόσο μικρά που είναι δύσκολο να τα κατανοήσουμε), για ορισμένες λειτουργίες. Μπορούν να προγραμματιστούν για ΚΑΛΟ ή ΓΙΑ ΤΟ ΚΑKΟ……

Γνωρίζουμε ότι το CV-19 είναι προγραμματισμένο για μαζική δολοφονία….. Τα Nanobots είναι τόσο μικρά που είναι ΑΟΡΑΤΑ, ΕΝΑΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ.

ΤΟ 5G ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID-19 ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Το 5G θα ενεργοποιήσει τα nanobots στο σώμα σας και θα τους δώσει τις διαταγές πορείας τους… Το 5G σε συνδυασμό με τα εμβόλια Covid-19 θα σκοτώσει εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.

Το 5G είναι επίσης μέρος αυτού του συνολικού συστήματος επίθεσης γιατί μειώνει την ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να αποκρούει μια επίθεση και αποδυναμώνει το σώμα, επομένως τα καυτά σημεία του CV-19 σε όλο τον κόσμο είναι όλα βαριά φορτωμένα με συστήματα 5G. 

Προφανώς η ισχύς 5G εξαρτάται από την ισχύ πίσω από αυτήν - όσο ισχυρότερη είναι η ισχύς, όπως ένας ραδιοφωνικός σταθμός, τόσο μεγαλύτερη ζημιά κάνει στο ανοσοποιητικό σας σύστημα.

SMART DUST

ΕΞΥΠΝΗ ΣΚΟΝΗ (SMART DUST): Αντί για εμφυτεύσεις τσιπ και συμβατική βιομετρική ανάλυση, υπάρχει η τεχνολογία της βιομετρικής σκόνης, κατά την οποία διαχέεις/ψεκάζεις, CHEMTRAILS, στην ατμόσφαιρα μικροσκοπικά μικροηλεκτρομηχανικά συστήματα (microelectromechanical systems: MEMS), όπως αισθητήρες, ρομπότ

Η έξυπνη σκόνη είναι μια συσκευή μεγέθους λίγων χιλιοστών που μπορεί να λειτουργήσει ως μεμονωμένο στοιχείο χρησιμοποιώντας μια πολύ μικρή τροφοδοσία. Αποτελείται από πολλαπλά μικρά ασύρματα μικροηλεκτρομηχανικά συστήματα (MEMS) μεγέθους 20 μικρομέτρων-1 χιλιοστόμετρου. 

Τα MEMS είναι επίσης γνωστά ως μοτέρ που είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες, κάμερες και άλλους μηχανισμούς επικοινωνίας. Αυτά συνδέονται τελικά με ένα δίκτυο υπολογιστών ασύρματα για την επεξεργασία των δεδομένων που λαμβάνονται μέσω της τεχνολογίας RFID (αναγνώριση ραδιοσυχνοτήτων). 

Αυτές οι μικροσκοπικές συσκευές κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας συμβατικές τεχνικές μικροκατασκευής πυριτίου και μπορούν να παραμείνουν αιωρούμενες σε περιβάλλον παρόμοιο με τη σκόνη.

Λειτουργίες του Smart Dust

Συλλέγει διάφορα δεδομένα που περιλαμβάνουν φως, δονήσεις, θερμοκρασία, πίεση, επιτάχυνση, υγρασία, ήχο και άγχος. Τα δεδομένα μεταφέρονται από το ένα στο άλλο μέχρι να φτάσει στον κόμβο μετάδοσης. Οι κύριες λειτουργίες των κινητήρων περιλαμβάνουν:

Ασύρματη επεξεργασία των δεδομένων με ένα σύστημα υπολογιστή

Αποθήκευση δεδομένων (μνήμη).

Ασύρματη επικοινωνία των δεδομένων στο cloud, σε μια βάση ή σε άλλα MEMS

Εφαρμογές του Smart Dust

Οι έξυπνες συσκευές σκόνης λειτουργούν χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση καθώς είναι προγραμματισμένες. Λόγω του μικρού τους μεγέθους και βάρους, μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε στενές και δύσκολες περιοχές. Μπορούν να συλλέξουν λεπτομερείς πληροφορίες σε πολλές περιπτώσεις, οι οποίες έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά επωφελείς σε διάφορες έρευνες και βιομηχανίες.

Οι ερευνητές στο UC Berkeley έχουν επισημάνει πώς μπορούν να μελετηθούν οι λειτουργίες του εγκεφάλου με εμφυτευμένη ουδέτερης σκόνης.

Το SMART DUST ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και πολύ πιο προηγμένο από ό, τι γνωρίζουμε

CHEMTRAILS

Αναφορές από όλο τον κόσμο άρχισαν να έρχονται αμέσως μετά από μια μεγάλη ποσότητα chemtrails ( αεροψεκασμοί ) ότι οι άνθρωποι άρχισαν να αρρωσταίνουν και οι περισσότεροι από αυτούς ένιωσαν ότι είχαν συμπτώματα τύπου γρίπης και είχαν αναπνευστικά και άλλα προβλήματα.

Τα CHEMTRAILS ( αεροψεκασμοί ) χρησιμοποιήθηκαν και συνεχίζουν ακόμη, με στόχο την αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος της ανθρωπότητας, καθώς κάποιοι γνωστοί άγνωστοι ψέκαζαν όλον τον πλανήτη, για να το κάνουν αυτό βέβαια είχαν την άδεια από τα διάφορα κράτη, αυτοί ο ψεκασμοί κρατήθηκαν ΑΠΟΡΡΗΤΟΙ

Ο πρωταρχικός και ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ στόχος ήταν η καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος, ώστε να γίνει μια τελική επίθεση, ιογενή ή βακτηριολογική, με αποτέλεσμα την μείωση του πληθυσμού και σε συνδυασμό με ένα Γ’ παγκόσμιο καταστροφικό πόλεμο

Έτσι, εάν κάποιος θέλει να μειώσει την ανθρωπότητα, θα μπορούσε να προγραμματίσει Nanobots για να σκοτώσει τους ανθρώπους με την βοήθεια των CHEMTRAILS και SMART DUST……

Ένα άρθρο αποκάλυψε πριν λίγα χρόνια ότι έως το 2020 όλη η ανθρωπότητα θα είχε μολυνθεί με SMART DUST / NANOBOTS, το οποίο φυσικά θα έπρεπε να ενσωματωθεί σε chemtrails και να ψεκαστεί παγκοσμίως

Η Neuralink Corporation είναι μια εταιρεία νευροτεχνολογίας που ιδρύθηκε από τον Elon Musk και άλλους, αναπτύσσοντας εμφυτεύσιμες διεπαφές εγκεφάλου-μηχανής, ο στόχος είναι να επιτευχθεί συμβίωση με τεχνητή νοημοσύνη…

Είναι ένα σύστημα που περιλαμβάνει εξαιρετικά λεπτούς ανιχνευτές που θα εισαχθούν στον εγκέφαλο, ένα νευροχειρουργικό ρομπότ που θα εκτελεί τις λειτουργίες και ένα ηλεκτρονικό σύστημα υψηλής πυκνότητας ικανό να επεξεργάζεται πληροφορίες από νευρώνες.

Συνεχίζεται…


Υ.Γ Αυτά που διαβάσατε είναι μερικά από τα ‘’ όπλα ‘’ που χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη για να καταστρέψει την ανθρωπότητα, έχουν και άλλα που ακόμη δεν έχουμε δει η δεν έχουμε αντιληφτεί, έχουν την τεχνολογία έχουν τα χρήματα και το μίσος εναντίον των ανθρώπων, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ για να τους αντιμετωπίσουμε ;;;

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ …ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ



4 σχόλια: