Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΘΕΟΥΣ!


ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΑΝ ΤΙΜΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ  ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ! 

ΒΙΝΤΕΟ:«ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑ...Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑ...ΚΙ Η ΠΑΤΡΙΣ»!!!


ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΝΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

Από τη Νέα Σμύρνη… στη ”Νέα” Σμύρνη που θα είναι η Κύπρος. Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση σύμφωνα με την ανέκδοτη προφητεία του Αγ. Παισίου του Αγιορείτη. .

Από τη Νέα Σμύρνη στη «Νέα» Σμύρνη που θα είναι η Κύπρος..Το πιο σημαντικό γεγονός έγινε στο περιθώριο των ταραχών…

«Να μην ξημέρωνε ποτέ» τέτοια ήταν η μέρα η σημερινή ημέρα αποφράδα…..για τη χώρα που σηματοδοτεί πιθανόν την αντίστροφη μέτρηση των ραγδαίων εξελίξεων που σε ανέκδοτη προφητεία πριν αρκετά χρόνια έδωσε ο μέγας χαρισματούχος Καππαδόκης Άγιος Γέροντας Παίσιος ο Αγιορείτης…

Η μέρα είχε τη νέα μάχη της Νέας Σμύρνης είχε υπερογκώδη διαμαρτυρία συγκέντρωση κατοίκων κατά αστυνομικής βίας και περιοριστικών μέτρων είχε το σοβαρό τραυματισμό από ξυλοδαρμό όχλου αστυνομικού και τον τραυματισμό 3 ακόμη συναδέλφων του. 

Εικόνες χάους εξέγερση στις φυλακές σε μια χώρα που είναι στο απομονωτήριο στο πιο σκληρό και παρατεταμένο lockfdown ενός απέραντου υγειονομικού στρατόπεδου συγκέντρωσης…

 Αλλά πάνω απ΄όλα είχε την απαρχή των σημείων που δίνει ο Γέροντας που δείχνει ότι θα τρέξουν τα γεγονότα….






















































Μια ομάδα παιδιών νεαρών ρίχνουν κατά τη σημερινή πορεία για τον Κουφοντίνα (τον πράκτορα της CIA) κάτω μια μεγάλη εικόνα της Παναγίας ανατύπωση που μετέφερε κάποιος με δίκυκλο σπάζουν το τζάμι της έχουν πετάξει κάτω στο οδόστρωμα έναν επίσης μεγάλο ξύλινο σταυρό κάποιος ή κάποια με μπότες κλωτσάει την εικόνα στο δρόμο. 

Όταν την επαναφέρει ο μεταφορέας και την τοποθετεί την εικόνα στο δίκυκλο 2 κοπέλες αρπάζουν την εικόνα και την κάνουν κομματάκια. Πάτησαν την εικόνα και την έκαναν κομφετί….Αυτά τα γεγονότα που θα πυκνώσουν στη συνέχεια είχαν προβλεφθεί από τον Άγιο.

.O Γέροντας είχε προβλέψει σχεδόν μια δεκαετία πριν ότι θα υπάρξει μεγάλο θέμα με τη δημόσια υγεία που θα προκαλέσει ταραχές κυρίως στην Αθήνα που πιο έντονα θα ξεσπάσουν όταν αποκαλυφθεί μια απόρρητη πληροφορία που θα σημάνει ανατροπή στα τεκτενόμενα.

Το ένοχο μυστικό

όπως έλεγε ένα άλλο τραγουδάκι έχει να κάνει με τον Υμητό ”εκεί ψηλά εκεί ψηλά στο Υμητό υπάρχει κάποιο μυστικό”…Ξέρουμε ακριβώς το περιεχόμενο του μυστικού δεν το αποκαλύπτουμε ώσπου να διαφανεί μέσα από τα γεγονότα. 

Ήδη σήμερα πήραμε μια πρώτη γεύση. Δεν προτρέχουμε περιμένουμε και είμαστε σίγουροι ότι αν κάποιος εκτός από τους εμπλεκόμενους προγνωρίζουν είναι οι διορατικοί Άγιοι….

Σημειωτέον ότι για πρώτη φορά δημοσιοποίησαμε την προφητεία το 2019 κι ενώ ακόμη πουθενά δεν υπήρχε ακόμη καμιά νύξη για θέμα δημόσιας υγείας ούτε το όνομα του κορωναϊού δεν είχε ακουστεί τότε….

”Ανέκδοτη προφητεία του Αγ. Γέροντος Παισίου του Αγιορείτη για τα επερχόμενα δεινά στην Κύπρο που δόθηκε πριν 7 χρόνια σ΄ενύπνιο-όραμα..


Σε σαλόνι μεγαλοαστικής οικίας στην Ελλάδα ο Γέροντας Παίσιος διδάσκει τα επερχόμενα..Καθώς μιλά στον τοίχο σαν σε οθόνη προβάλλονται τα γεγονότα/ πόλεμος.. 

Ένας καλόγερος τότε καταφθάνει στο σπίτι αλαφιασμένος και ανακοινώνει πως έφθασε από την Κύπρο και διηγείται τις σφαγές και τα πάθη που υπέστη εκ νέου η μαρτυρική νήσος….

Άνθρωποι και παιδιά σε φυγή για να σωθούν, κυνήγι…..Τουρκοκύπριοι εξαναγκάζονται από κατοχικές δυνάμεις να προβούν σε σφαγές. Οι ενδοιασμοί τους είναι έκδηλοι από εκφράσεις μορφασμούς αλλά στο τέλος υπακούουν στις εντολές και μακελάρουν κόσμο….

Στην Αθήνα έχουν ξεσπάσει ταραχές οδομαχίες οι νεοναζί χαρακώνουν κοπέλες και κάνουν το χάραγμα της σβάτσικα στο πρόσωπο και οι νεόκοποι ιδεολογικοί τους αντίπαλοι συγκεντρώνουν εικόνες και τις ποδοπατούν σε κεντρικές πλατείες. ( σήμερα ήταν η αρχή) Έκτροπα.. 

Οι ταραχές ξέσπασαν όταν ανακαλύφθηκε και διέρρευσε στην κοινή γνώμη ένα μυστικό υψίστης ασφαλείας αναφορικά με βάσεις Υμηττού που έχει να κάνει με τη δημόσια υγεία……

*μαρτυρία κατοίκου εξωτερικού..” Δημοσιεύθηκε στις 21/12/19.


Αν αποδειχθούν έτσι όπως τα προβλέπει ο Γέροντας έρχεται μεγάλη αναμπουμπούλα και ταραχές κυρίως στην Αθήνα (βλ. Σύνταγμα) στα πλαίσια μίνι εμφυλίου και με αφορμή θέμα Δημόσιας Υγείας αποσταθεροποίηση και εθνική τραγωδία απώλεια τμήματος Κύπρου σφαγές..όπου θα γίνει η ”Νέα” Σμύρνη με την άλλη έννοια της χαμένης πατρίδας..



ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Μιά ερώτηση στους βέβηλους εθνομηδενιστές:
Άμα πεθάνει η Ελλάδα, εσείς πώς θα ζήσετε;
Ως γιουσουφάκια των Τούρκων;

Ο υπέρτιτλος είναι του ιστολογίου μας και ο τίτλος είναι διορθωμένος από εμάς αφού το γεγονός δεν έγινε στα επεισόδεια της Ν. Σμύρνης αλλά στην πορεία για τον πράκτορα Κουφοντίνα...






11 σχόλια:

  1. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΚΔΟΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ,ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ 2019 ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΕΙ ΕΙΚΟΝΑ!
      ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ! ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΑΝΕΚΔΟΤΟ";
      ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΡΙΝ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ!

      Διαγραφή
    2. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ:ΤΥΧΑΙΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΥΚΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΑΝ.ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ(ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ)ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΙΡΑΚΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ"ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΩΣΤΟ.

      Διαγραφή
  2. αυτούς που ποδοπατάνε τις εικόνες τους ξέρουν και τους ξέρουμε ιδεολογικά,τα 300 γομάρια της βο(υ)λής και οι εκάστοτε κυβερνώντες που ανήκουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι τρομερό εάν σκεφθεί κανείς ότι αυτοί που φερθήκαν έτσι κάποτε είχαν βαπτισθεί και ο νουνός τους είχε ομολογήσει για λογαριασμό τους στο ερώτημα ότι "συντάσσεται με το Χριστό;" και απάντησε "συνεταξάμην". Επίσκοποι που είναι τα μέλη του ποιμνίου σας; Γιατί η "διακονία του λόγου" που οφείλετε είναι εκ των πραγμάτων ανύπαρκτη; Τα γεγονότα βοούν όλοι μας θα δώσουμε λόγο στον Κύριο για αυτά τα παιδιά που με μη έχοντας ορθοπραξία και πραγματική αγάπη τα διώξαμε από την Εκκλησία Του. Ώρα μετανοίας εν όψει και της Σαρακοστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι πολιτικοί ξέρουμε τι πάστα ανθρώπων είναι και δυστυχώς στην ίδια κάστα ανήκουν και πάρα πολύ ιεράρχες των ημερών μας, είναι η νέο ταξική κάστα, η προδοσία προς το Χριστό από το ιερατείο είναι τεράστια και αποστασία τεράστια και το αισχρό η αιρετική μασκοφορια εντός του ναού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λόγια,λόγια,λόγια,μάσκες,μάσκες,μάσκες με υπακοή για τον καλό και ευλογημένο νέο εμφύλιο που μας ετοιμάζουν.
    Ντακότες του καναπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο αυτό έχω να πω
    Ὁ πτωχός, ὁ πτωχολέων!
    Τό κλέος τῶν Νυμφαίων!
    Ὁ τῶν πάντων ἐργάτης!
    T’ ὄνομα αὐτοῦ ἐστίν Ἰωάννης!
    Τῆς Ῥωμηοσύνης ὁ ἥρως!
    Ὁ μονομάχος τοῦ Σωτῆρος!
    Τῆς δικαιοσύνης ἡ στάθμη!
    Ὅραμα, πού ποτέ δέν ἐχάθη!
    Τό σκεῦος, το θεῖον!
    Τό τῆς χάριτος δοχεῖον!
    Ὁ βασιλεύς, ὁ τρισμάκαρ!
    Ὁ συντρίψας τήν πλάνην τῆς Ἄγαρ!
    Πένης κεκαθαρμένος!
    Τό βασιλικόν γένος!
    Νῦν, ὕμνος καί αἶνος,
    ἐστίν ὁ Μαρμαρωμένος!
    Ὁ σταυρωθεῖς ἐγήγερται, ὁ μεγάλαυχος πέπτωκεν,
    ὁ καταπεσῶν καί συντριβεῖς ἀνώρθυται!

    Φαεινότατος ἀστήρ!
    Ὁ αὐτοκράτωρ Σωτήρ!
    Τῶν κακοδόξων πρηστήρ!
    Ὁ τῶν Ἑλλήνων Πατήρ!
    Ὁ λέων, ὁ ἄλκιμος!
    Ὁ γνωστός καί ὁ ἄγνωστος!
    Ὁ βασιλεύς, ὁ Ἅγιος!
    Ὁ Ἑξαδάκτυλος!
    Ὁ το ἦθος ἔχων σεμνόν!
    Μέγα καύχημα τῶν πιστῶν!
    Ὁ ἐνάρετος κι ὁ σοφός!
    Ὁ νομιζόμενος νεκρός!
    Ἄγγελος ἐν σχήματι ἀνθρώπου,
    φανήσεται ἐπί τῆς Ἑπταλόφου!
    Ὁ συντηρήσας Νόμους Κυρίου,
    ἐγερθήσεται ἐξ ὕπνου πολυχρονίου!

    Μακάριος ὅς ἄν ἐπιζήσῃ καί ἴδῃ τόν ἀνιστάμενον!

    Στίχοι για το τραγούδι Ο μαρμαρωμένος – 2011 Αρτέμης του έτους σε στίχους Αρτέμης και σύνθεση από το album Λυκόσχημος Αμνός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον γνωρίζω προσωπικά, είναι εξαιρετικό όπως πολλά από τα τραγούδια του.
      Αναφέρεται στον Άγιο Ιωάννη τον Βατάτζη (+ 4 Νοεμβρίου).
      Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων με Κυπριακά κακέκτυπα.

      Διαγραφή