Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Ο ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!

Ο ΜΑΡΤΙΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ! ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΨΥΧΙΑ 

ΒΙΝΤΕΟ:Ο ΜΟΡΦΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΪΟ


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Πάντα το σκοτάδι έχει μια τάση να επιβουλεύεται λίγες ώρες πριν βγει το ΦΩΣ.

Και το ΦΩΣ του Μαρτίου είναι ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.

« Τον Μάρτη ξύλα φύλαγε μην κάψεις τα παλούκια…»

Πάλι Μάρτης ήρθε ... ο Πρώτος μήνας της Άνοιξης αλλά και πρώτος μήνας του χρόνου από τον καιρό ακόμα που αυτοκράτορας στη Ρώμη ήταν ο Ιούλιος Καίσαρας, οι Ρωμαίοι τον ονόμαζαν Martius από τον Θεό Mars, τον Άρη που ήταν ο θεός του πολέμου.

Αλλά και οι σημερινές ρωμαικές λεγεώνες δεν πάνε πίσω τον μήνα Μάρτιο.

ΜΑΡΤΙΟΣ 1999 ΣΕΡΒΙΑ - ΚΟΣΥΦΟΠΕΔΙΟ

«Οι Νατοϊκοί βομβαρδισμοί κατά της Γιουγκοσλαβίας ήταν στρατιωτική επιχείρηση του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου (NATO) ενάντια στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Κοσσυφοπέδιο. Οι αεροπορικές επιδρομές διήρκεσαν από τις 24 Μαρτίου έως τις 10 Ιουνίου του 1999. 

Η επίσημη κωδική ονομασία της επιχείρησης του ΝΑΤΟ ήταν Operation Allied Force, στις Ηνωμένες Πολιτείες ονομαζόταν Operation Noble Anvil, ενώ στη Γιουγκοσλαβία η επιχείρηση ονομαζόταν λανθασμένα ως «Милосрдни анђео» (Ελεήμων άγγελος), ως αποτέλεσμα παρανόησης ή λανθασμένης μετάφρασης.

Οι βομβιστικές επιθέσεις συνεχίστηκαν μέχρι που επετεύχθη συμφωνία, η οποία οδήγησε στην απόσυρση των γιουγκοσλαβικών ενόπλων δυνάμεων από το Κοσσυφοπέδιο και τη δημιουργία της Προσωρινής Διοίκησης των Ηνωμένων Εθνών στο Κοσσυφοπέδιο (UNMIK), μιας ειρηνευτικής αποστολής του ΟΗΕ στο Κοσσυφοπέδιο.»


ΕΡΩΤΗΜΑ μετά από τόσα χρόνια βρέθηκε καμία βιώσιμη λύση;

Πάλι συγκεντρώνουν στρατούς στην περιοχή αυτή των Βαλκανίων και όλοι μιλούνε για νέο γύρω ξεκαθαρίσματος παλαιών λογαριασμών.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2003 ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ όλα καίγονται

« Πετρελαιοπηγές στις φλόγες 22.03.2003 ΚΟΥΒΕΪΤ. Το πυκνό νέφος που σκέπασε τον ουρανό του Κουβέιτ σε συνδυασμό με τις τεράστιες φλόγες που έκαναν την εμφάνισή τους στο νότιο Ιράκ από την κατεύθυνση της Βασόρας επιβεβαίωσαν τους φόβους που ήθελαν το καθεστώς του Σαντάμ Χουσεΐν να έχει διατάξει την πυρπόληση των πετρελαιοπηγών της χώρας.»


« Νέο κύμα βομβαρδισμών συγκλονίζει την ιρακινή πρωτεύουσα το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι ανταποκριτές μεταδίδουν ότι, μετά τη δύση του ηλίου, πολεμικά αεροσκάφη άρχισαν και πάλι να πετούν πάνω από την πόλη, ενώ αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για εκρήξεις και φωτιές στα νότια και ανατολικά της Βαγδάτης.

Εν τω μεταξύ, οι αμερικανικές και βρετανικές δυνάμεις κατέλαβαν τις πετρελαιοπηγές και άλλα σημεία στρατηγικής σημασίας στις πόλεις Βασόρα και Αν Νασρίγια, όπως λένε συμμαχικές στρατιωτικές πηγές.

Ισχυρές αμερικανό-βρετανικές δυνάμεις προωθούνται προς την Βαγδάτη, σύμφωνα με τους ανταποκριτές του ΒΒC.» http://www.bbc.co.uk/greek/news/030322_iraqwar2.shtm

ΕΡΩΤΗΜΑ μετά από τόσα χρόνια βρέθηκε καμία βιώσιμη λύση;

Πάλι συγκεντρώνουν στρατούς στην περιοχή για μια πιο δυνατή σύγκρουση που αυτή την φορά μπορεί να έχει πυρηνικά βλ. απειλές Ιράν.

Ο Πόλεμος θα πιαστεί είτε από πάνω , είτε από κάτω μας είπε ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο Αιτωλός και η ανθρωπότητα μετεωρίζεται στα κενά του μυαλού που δημιουργεί η πανδημία.

25 ΜΑΡΤΙΟΥ του 2021 και ο Ελληνισμός

«φυλακισμένος» λόγω του ιού ετοιμάζεται να εορτάσει διαδικτυακά τα 200 χρόνια από την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 21.

Όμως του δόθηκε τα προηγούμενα χρόνια η ευκαιρία ειδικότερα στα απεχθέστερα τελευταία μνημονιακά, να μελετήσει τους προφήτες με αρχή τον Πατρό Κοσμά ώστε να περάσει τις σκληρές εξετάσεις που έρχονται.

Πολλοί θέλουν αυτά που μας ετοιμάζουν να τα δούμε εικονικά, αλλά δεν υπολόγισαν το ΦΩΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ του Μαρτίου που βιώνεται αληθινά.





Τα επέκεινα είμεθα αναγκασμένοι να τα βιώσουμε ολοζώντανα για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε ως Έθνος στο μεγάλο παγκόσμιο κακό που έρχεται.



ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Ο ΜΟΡΦΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΪΟ






6 σχόλια:

  1. Προφητεία Αγίου Κωνστάντσας (ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΡΩΣΙΑΣ 1806)»

    Το άρθρο περιλαμβάνει μία προφητεία του 1806 με τις ακόλουθες προβλέψεις, που κατά την γνώμη μου χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής:
    Κεφ. Ζ’ συμβαίνει φθορά δια ξηράς και δια θαλάσσης.(Σεισμός – Τσουνάμι)
    Κεφ. Η’ εις τας 18 Μαρτίου θέλουν αυξήσει οι αιματώδεις πόλεμοι και νίκαι.
    Κεφ. Θ’ εις τας 8 Ιουλίου συμβαίνουν δύο ανήκουστοι πόλεμοι.
    Κεφ. Ι’ εις τας 12 Αυγούστου, ανυπόφορος ζέστη γεννήσεται.
    Κεφ. Ία’ εις τας 18 Δεκεμβρίου χάνεται το ήμισυ της ανθρωπότητας.
    Κεφ. Ιβ’ θέλει εκλεχθεί ένας Βασιλεύς από το Ιμπέριον.

    Τα άνωθεν ελήφθησαν εκ τινός χειρόγραφου παλαιού εκ της Ι. Μ. Κωσταμονίτου κατά μήνα Αύγουστον 1897

    Το ημερολόγιο που ίσχυε μέχρι τις 16.2.1924 υπολείπεται από το διεθνές ημερολόγιο κατά 13 ημέρες. Επομένως έχουμε:

    Κεφ η' = 18 + 13 = 31 Μαρτίου 2021
    Κεφ θ' = 8 + 13 = 21 Ιουλίου 2021
    Κεφ ία' = 18 + 13 = 31 Δεκεμβρίου 202(;)
    κεφ ιβ = Ανάδειξη του ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ από τον Μιχαήλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι Ιωαννης το ονομα !! Το ονομα Του εν κρυφο και μονον αυτος γνωριζει!

      Διαγραφή
    2. Αν πλανιέται ο πατέρας μου Εφραίμ, πλανιέμαι κι εγώ

      https://www.youtube.com/watch?v=QyAq5lei_0Y

      Διαγραφή
    3. Αγιου Ταρασιου - και τοτε θελει ξυπνισει ο Αγιος βασιλευ ο Εν αρχη του ονοματος κυρυτων το Α και Ω της ζωης απερ εν το ονοματι αυτο εχει ! απο Ι το ονομα και στο τελος Σ . -Ιησους! και θελει γραψει το ονομα του το καινι δλδ το νεον !

      Διαγραφή
    4. Για τον 12.05. Διάβασα με προσοχή. Το 2021 πως προκύπτει σας παρακαλώ?
      Δεν σας αμφισβητώ. Να αναθαρρήσω θέλω.
      Για τον 8.41.
      Αν τον γνωρίζετε πείτε του ότι τον περιμένουμε. Και δεν κοροϊδεύω.

      Διαγραφή
  2. ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ονομα ΔΗΜΗΤΡΙΕ καλα τα λεει ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.πολλοι φυσικα μιλουν ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΤΑΤΖΗ αλλα ισως αυτος ο ΒΑΤΑΤΖΗΣ να ειναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ παρων.ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ θα ειναι πολυ φτωχος αλλα ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗ και φυσικα θα εχει και πολλους ΑΓΙΟΥΣ ΩΣ ΒΟΗΘΟΥΣ καποιοΙ λενε 1000 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ υπαρξει καποιος ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ μετα την μεγαλη ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ που ερχεται και ΑΥΤΟς ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ που θα του ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή