Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝ ΣΙΩΠΗ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗΝ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ...


ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΩΠΟΙ




Γράφει ένας Ορθόδοξος, Ανορθόδοξα Πολιορκημένος

Τα παλιά χρόνια που δεν υπήρχαν ασύρματοι και κινητά , όταν παρουσιαζόταν ένα απρόοπτο κακό, οι σκοποί ειδοποιούσαν τους ανθρώπους του τόπου τους με τις φρυκτωρίες, τις οποίες άναβαν πάνω στις κορυφές των βουνών, ή χτυπούσαν τις καμπάνες των Εκκλησιών και αμέσως όλοι ειδοποιούνταν.

Σε θέση ιερού σκοπού βρίσκονται και οι κληρικοί της Εκκλησίας μας (Πραξ.κ΄,28)και ιδιαιτέρως οι Επί-σκοποί διότι εννοείται ότι βρίσκονται επί του σκοπού και επί τις επάλξεις για να χτυπούν τις καμπάνες του κινδύνου όποτε απειλείται ο λαός και το ποίμνιό τους.

Όμως με τον καιρό το κάπα(Κ) δεν έτρωγε όλο το φαί του, αδυνάτισε και έγινε (ι) και το διπλανό ό-μικρον (Ο)που το έκλεβε και του έτρωγε όλο το φαγητό πάχυνε και έγινε ω-μέγα(Ω) και έτσι λέξη ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ μεταμορφώθηκε σε ΕΠΙ-ΣΙΩΠΟΣ

Δηλαδή εκείνος που βρίσκεται επί της σιωπής, έχει βουλώσει αεροστεγώς το στόμα του και μαζί του φιμώνει και το ποίμνιό του που το θέλει άβουλο και ναρκωμένο τρώγοντας σανό ολημερίς προς δόξαν της "Ορθοδοξίας".

Καταλαβαίνουμε πως όλα τη σήμερον ημέρα και λόγω κρίσεως, τα αγοράζεις με δόσεις και γραμμάτια ακόμη και για μία καφετιέρα, πόσο μάλλον με το να γίνεις Μητροπολίτης φαντάσου τι (!) γραμμάτια και ισόβιες δόσεις χρωστάς στο σύστημα και στην αυλή που σε έκανε ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους συνυποψηφίους !

Και σε μία ταλαιπωρημένη Ελλάδα που 40 χρόνια ταΐζουν τους πολίτες της με ό,τι πιο άρρωστο από το συσσίτιο της τηλεόρασης και με όλους τους κινδύνους και τους λύκους που απειλούν και καταξεσχίζουν τον Ορθόδοξο λαό, το να σιωπάς ως ποιμένας του ποιμνίου σου είναι ο,τι χειρότερο και πλέον ανήθικο υπάρχει, κερδίζοντας έτσι και ένα βραβείο στις μελανές σελίδες που θα γράψει ο μελλοντικός ιστορικός

Το τραγικόν όμως και ειρωνικόν της ιστορίας είναι βλέποντας τα θλιβερά γεγονότα της αλώσεως της Κων/λεως, της Μικρασιατικής καταστροφής, του Μαρξισμού στην πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. κ.α. τους πρώτους πάντα που έσφαζαν, καρατομούσαν και τραβούσαν στην κρεμάλα ήταν οι Επίσκοποι.

Ο Λύκος άλλωστε είναι έξυπνος, μόλις μπει δόλια στο μαντρί , τον πρώτο που τρώει είναι τον βοσκό, κατά το πώς το λέει ο Κύριός μας :
«πατάξω τον ποιμένα και διασκορπισθήσονται τα πρόβατα»(Ματθ.κστ΄,31)

Αφού όμως δεν μιλάνε οι Ποιμένες, πολύ σύντομα θα μιλήσουν ακόμη και οι πέτρες.

«Ο γαρ καιρός εγγύς»

ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ !

Ο Κύριός μας πάλι θα αναδείξει από την Αγία Ορθόδοξο Του Εκκλησία του νέους Κοσμάδες Αιτωλούς, Μάρκους Ευγενικούς και Παπουλάκους…


ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΣ 


ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ 




3 σχόλια:

  1. Εύγε άνθρωπε του Θεού. Ν'αγιάσει η ....πέννα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους δε φοβουμένους Τον Κύριο Δοξάζω!!!

    Άνθρωπέ μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι..όχι δεν είναι σε σιωπή. Αντιθέτως, σου δίνουν μιά και σε στέλνουν πιό κάτω.

    •Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος: Συμφωνώ με την κυβέρνηση που σταμάτησε τις Λειτουργίες στην εκκλησία.

    •Μητροπολίτης Κοζάνης: «Να κάνετε το εμβόλιο κι αφήστε τους φανατικούς...»

    •Πρωτοσύγκελος Ι.Μ. Μεσσηνίας: «Όσοι δε φοράτε μάσκα έξω από την Εκκλησία, αλλιώς καλώ Αστυνομία»

    •Ιερόθεος: Το σπίτι των πιστών είναι η εκκλησία.
    °Μητροπολίτης Ναυπάκτου: «Οι Εκκλησίες δεν είναι ανοιχτές για τους πιστούς».

    •Μητρ. Δημητριάδος: Φαρισαϊκή στάση το να μη φοράς μάσκα.

    •Να κοινωνήσετε μόνοι στο σπίτι σας με Μέγα Αγιασμό” προτρέπει ο Μητροπολίτης Γόρτυνος.

    •Μητροπολίτης Ιλίου: Το κουταλάκι μιας χρήσης για τη Θεία Κοινωνία δεν είναι δογματικό θέμα.
    °Μητρ.Κυθήρων - Είναι και δογματικό θέμα το κουταλάκι μίας χρήσεως.

    Μητροπολίτης Ηλείας: Απέλυσε δύο εργαζόμενους σε γηροκομείο που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν.

    Το ποτήρι της οργής του Θεού είναι έτοιμο να ξεχειλίσει.

    ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΡΑΜΜΗ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ: ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

    Την ώρα που με απόφαση της η Ιερά Σύνοδος της Ελλαδικής Εκκλησίας αποφάσισε να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι Θείες Λειτουργίες και οι λοιπές Ιερές Ακολουθίες, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος χαράσσει διαφορετική γραμμή, προχωρώντας σε περιορισμό των ακολουθειών στην μητρόπολη του.

    Προσέχετε ουν εαυτοίς και παντί τω ποιμνίω εν ω υμάς το Πνεύμα το Άγιον έθετο επισκόπους, ποιμαίνειν την εκκλησίαν του Κυρίου και Θεού, ην περιεποιήσατο δια του ιδίου αίματος.. εγώ γαρ οίδα τούτο, ότι εισελεύσονται μετά την άφιξίν μου λύκοι βαρείς εις υμάς μη φειδόμενοι του ποιμνίου. και εξ υμών αυτών αναστήσονται άνδρες λαλούντες διεστραμμένα του αποσπάν τους μαθητάς οπίσω αυτών.
    《Προσέχετε τους εαυτούς σας και όλο το ποίμνιο, στο οποίο το Πνεύμα το Άγιο σας έθεσε επισκόπους, για να ποιμαίνετε την εκκλησία του Θεού, την οποία απόχτησε με το αίμα το δικό του. Εγώ ξέρω ότι θα εισέλθουν σ’ εσάς μετά την αναχώρησή μου λύκοι άγριοι, που δε θα λυπούνται το ποίμνιο, και από εσάς τους ίδιους θα σηκωθούν άντρες μιλώντας διεστραμμένα, για να αποσπούν τους μαθητές πίσω τους》.

    Πράξεις των Αποστόλων κεφ 20

    Ένας μεγάλος σύγχρονος Άγιος ο γέροντας Παΐσιος είπε: «Ο προφήτης Ηλίας τροχάει τη μαχαίρα του. Πρώτα θα αρχίσει από τους Πατριάρχες, Δεσποτάδες, παπάδες, μοναχούς!». Όταν τον ρώτησε κάποιος «και για τους λαϊκούς τι θα κάνει;», ο γέροντας Παΐσιος του είπε αυτό που λέγεται και στη Θεία λειτουργία: «…υπέρ των ημετέρων αμαρτημάτων και του λαού αγνοημάτων. Τα δικά σας είναι αγνοήματα, ενώ τα δικά μας αμαρτήματα.» Θα υπενθυμίσω ότι ο προφήτης Ηλίας ήταν αυτός που εφόνευσε με τη μάχαιράν του, τους τετρακοσίους πενήντα ιερείς της αισχύνης και τους τετρακόσιους άλλους των δασών της Αστάρτης, κατ΄ εντολήν του Θεού, σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή