Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΗΔΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΙΟΛΟΓΟΣ LUC MΟΝΤΑGΝΙΕR ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ


ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ COVID-19 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ


Νέες οδηγίες μαστογραφίας ανακοινώθηκαν πρόσφατα από τους γιατρούς της Intermountain Healthcare για γυναίκες που εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο Covid-19 πρόσφατα.

Εάν έχετε πρόσφατα εμβολιαστεί, τότε υπάρχουν πιθανότητες να χρειαστεί να επαναπρογραμματίσετε τις ετήσιες μαστογραφίες. 

Ο Δρ Brett Parkinson (MD του Κέντρου Φροντίδας Μαστού της Intermountain Healthcare) είπε: «Όταν κάποιος εμβολιαστεί, είναι πιθανή μια φλεγμονώδης αντίδραση».

Οι γιατροί έχουν παρατηρήσει πρησμένους λεμφαδένες κατά την εξέταση μαστογραφιών γυναικών που πρόσφατα εμβολιάστηκαν για το COVID-19.

«Όποτε βλέπουμε μια μη φυσιολογική μαστογραφία, καλούμε αυτούς τους ασθενείς πίσω επειδή μπορεί να σημαίνει μεταστατικό καρκίνο του μαστού που ταξιδεύει στους λεμφαδένες ή στο λέμφωμα».

Χωρίς αμφιβολία, υπάρχουν τόσες πολλές φυσιολογικές αντιδράσεις στα εμβόλια και η φλεγμονή είναι μία από αυτές. Ωστόσο, ο Δρ Parkinson λέει ότι πάρα πολλοί πρησμένοι λεμφαδένες είναι ανησυχητικοί.

«Με το εμβόλιο Moderna είναι περίπου 11% περισσότερο μετά την πρώτη δόση και 16% μετά τη δεύτερη δόση. Πιστεύουμε ότι συνδέεται και με το εμβόλιο Pfizer».

Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες, οι γυναίκες πρέπει να κάνουν μαστογραφίες πριν από την 1η δόση εμβολίου ή θα πρέπει να περιμένουν 4 εβδομάδες μετά τη 2η δόση του εμβολίου .



ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Ο Luc Antoine Montagnier ο Γάλλος ιολόγος κάτοχος του βραβείου Νόμπελ Ιατρικής 2008 για την ανακάλυψη του ιού HIV δικαιώνεται πανηγυρικά διότι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του:

«Τα εμβόλια mRNA ήταν ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο. Το να ζητούμε άμεσα αποτελέσματα από αυτά είναι λάθος διότι κινδυνεύουμε να έχουμε απρόβλεπτες συνέπειες, όπως καρκίνους»


1 σχόλιο:

  1. Μπράβο σας για την έρευνα σας. Μας βοηθάτε να παραμένουμε ασφαλείς και ενημερωμένοι. Ζήτω η έρευνα η γνώση και επιστήμη... Με εκτίμηση, ο Ανωφλεβιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή