Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" YOUTUBE ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΥΠΕΡΕΒΗΣΑΝ ΤΑ ΕΣΚΑΜΜΕΝΑ...

ΠΑΤΗΡ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ(Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΟΠΩΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ):«ΑΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΘΟΥΝ, ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ...»

ΒΙΝΤΕΟ



Η ομιλία του πατρός Βασιλείου Βολουδάκη, Θεολόγου και Φιλολόγου, μεταδόθηκε στο διαδικτυακό ακροατήριο της "Υπακοής" από νέο κανάλι (ypakoh) κατά την την Κυριακή 28/2/2021 με θέμα «Ο ΑΣΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ»

Κάποιοι προβοκάτορες διαδίδουν ότι ο πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης, αν και "αρνητής" της νόσου covid προσεβλήθη από αυτήν! Και μόνο η συνεχής παρουσία του στις ζωντανές εκπομπές των ομιλιών, τους διαψεύδει! Τί αλλο θα σκαρφιστούν οι νεοταξίτες προβοκάτορες...hoaxάρχες!!!

Λόγω των εκτάκτων συνθηκών την ομιλία του π. Βασιλείου Βολουδάκη η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από την Πνευματική Εστία της Υπακοής Κυριακή 28/2/2021

Η ομιλία αυτή, μετά την μετάδοσή της, δεν ανέβηκε ποτέ στο YouTube όπως άλλωστε θα τον ακούσετε να το προεξοφλεί στο βίντεο που ακολουθεί. Ο λόγος είναι απλός, διότι αν και η συζήτηση είναι θεολογική περί του ασώτου και του αδελφού του, ακούγονται σοβαρότατες αλήθειες που το δικτατορικό καθεστώςπου κυβερνάει, φρονεί ότι δεν πρέπει να ακουστούν! 

Η σοβαρότερη αλήθεια που ειπώθηκε είναι ότι «αν τον κάθε έναν ιερό ναό, κάθε Κυριακή τον πολιορκούσαν 200 τουλάχιστον πιστοί απαιτώντας να λειτουργηθούν, οι εκκλησίες θα είχαν ανοίξει...»

Καί μόνο αυτή η αλήθεια ήταν αρκετή για να λογοκριθεί η ομιλία!!! Έτσι ανέβηκε στο Brightheon. 


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ







2 σχόλια: