Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

22.000 ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΠΡΟΣΟΥΡΑ ΤΩΝ 20 ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ!


ΣΤΑΣΙΑΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ! Η ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ!!! ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

13 BINTEO


 

Στα πρόθυρα εμφυλίου ή και πραξικοπήματος η Γαλλία. 

Στασίασε ο γαλλικός στρατός ως αυτό το πρωί της Κυριακής 2 Μαίου 22 000 Γάλλοι στρατιωτικοί συνυπέγραψαν ήδη το κάλεσμα για τον πατριωτισμό που μια 20άδα και πλέον στρατηγοί πριν λίγες μέρες υπό μορφή ανοιχτής επιστολής που δημοσίευσαν αναφέρει σήμερα Γάλλος πολιτικός !

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι 4000 επιπλέον προστέθηκαν μόνο μέσα σε μια μέρα και το σερί συνεχίζεται!

Το 2016, ο συγγραφέας Laurent Obertone δημοσίευσε το μυθιστόρημα “Guerilla”, στο οποίο περιγράφει μια αλληλουχία που οδηγεί σε εμφύλιο πόλεμο στη Γαλλία μετά από αστυνομική επιδρομή σε προάστιο που πάει στραβά. Σε τρεις μήνες, αυτό το βιβλίο πούλησε περισσότερα από 50.000 αντίτυπα.\


Εμφύλιος πόλεμος; Αυτό φοβούνται περίπου είκοσι στρατηγοί που δημοσίευσαν μια ανοιχτή επιστολή αμφισβήτησης πολιτικής ηγεσίας [με πρώτο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ] σχετικά με τη «αποσύνθεση που πλήττει» τη Γαλλία:

Κυριε προεδρε,
Κυρίες και κύριοι της κυβέρνησης,
Κυρίες και κύριοι,βουλευτές

Η ώρα είναι σοβαρή, η Γαλλία κινδυνεύει, πολλοί θανάσιμοι κίνδυνοι την απειλούν. Εμείς, αν και εν αποστρατεία, παραμένουμε στρατιώτες της Γαλλίας, δεν μπορούμε, υπό τις παρούσες συνθήκες, να παραμείνουμε αδιάφοροι για τη μοίρα της χώρας.

Οι τρίχρωμες σημαίες μας δεν είναι απλώς ένα κομμάτι ύφασμα, συμβολίζουν την παράδοση, εδώ και αιώνες, εκείνων που, ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος ή την πίστη τους, έχουν υπηρετήσει τη Γαλλία και έδωσαν τη ζωή τους γι ‘αυτήν. 

Σε αυτές τις σημαίες βρίσκουμε με χρυσά γράμματα τις λέξεις “Τιμή και πατρίδα.

Ωστόσο, η – αποσύνθεσή μας η οποία, μέσω ενός συγκεκριμένου αντι-ρατσισμού, εμφανίζεται με έναν μόνο στόχο: να δημιουργήσει στο έδαφος μια αναταραχή, βλ. μίσος μεταξύ των κοινοτήτων. 

Σήμερα ορισμένοι μιλούν για ρατσισμό, γηγενείς και θεωρίες απο-αποικιοποίησης, αλλά μέσω αυτών των όρων αυτός είναι ο φυλετικός πόλεμος που θέλουν αυτοί οι μισαλλόδοξοι και φανατικοί. 

Περιφρονούν τη χώρα μας, τις παραδόσεις της, τον πολιτισμό της και θέλουν να τη δουν να διαλύεται αποκοπτόμενη από το παρελθόν και την ιστορία της.Έτσι επιτίθενται μέσω αγαλμάτων, αρχαίων ένδοξων στρατιωτικών και πολιτικών.


Αποσύνθεση, που με τον ισλαμισμό και τις ορδές των banlieu επιφέρει την αποκόλληση πολλαπλών τμημάτων από το έθνος για να τα μεταμορφώσει σε εδάφη υποταγμένα σε δόγματα αντίθετα με το Σύνταγμά μας.

 Ωστόσο, κάθε Γάλλος, ανεξάρτητα από την πίστη του ή τη μη πίστη του, βρίσκεται στο σπίτι του παντού στη Γαλλία. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να υπάρχει καμία πόλη ή γειτονιά όπου δεν ισχύουν οι νόμοι της Δημοκρατίας.

Αποσύνθεση, διότι το μίσος υπερισχύει της αδελφότητας κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων όπου οι αρχές χρησιμοποιούν τους αστυνομικούς ως πληρεξούσιους και αποδιοπομπαίους τράγους κατά των Γάλλων όπως τα Κίτρινα Γιλέκα που εκφράζουν την απόγνωση τους. 

Αυτό ενώ οι διεισδύσαντες και κουκουλοφόροι λεηλατούν τις επιχειρήσεις και απειλούν αυτές τις ίδιες υπηρεσίες επιβολής του νόμου. Ωστόσο, αυτοί οι τελευταίοι εφαρμόζουν μόνο τις οδηγίες, μερικές φορές αντιφατικές, που δίνονται από εσάς, τους κυβερνήτες.
Οι κίνδυνοι ανεβαίνουν, η βία αυξάνεται μέρα με τη μέρα. 

Ποιος θα είχε προβλέψει πριν από δέκα χρόνια ότι ένας καθηγητής θα αποκεφαλιζόταν βγαίνοντας από το κολέγιο του; Ή, εμείς, υπηρέτες του Έθνους, που πάντα ήμασταν έτοιμοι να δώσουμε τη ζωή μας κατά την δέσμευσή μας- όπως το απαιτούσε το στρατιωτικό μας στάτους, δεν μπορούμε να είμαστε παθητικοί θεατές μπροστά σε τέτοιες ενέργειες.

Είναι επομένως επιτακτική ανάγκη όσοι διαχειρίζονται τη χώρα μας να βρουν το θάρρος να εξαλείψουν αυτούς τους κινδύνους. Για να γίνει αυτό, είναι συχνά αρκετό να εφαρμόζουμε τους υπάρχοντες νόμους χωρίς αδυναμία. Θυμηθείτε ότι, όπως και εμείς, η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας είναι συγκλονισμένοι από τις ένοχες σιωπές σας.

Όπως είπε ο καρδινάλιος Mercier, Αρχιεπίσκοπος του Βελγίου: «Όταν η σύνεση είναι παντού, το θάρρος δεν είναι πουθενά. “Λοιπόν, κυρίες και κύριοι, αρκετή η αναβολή, η ώρα είναι σοβαρή, η δουλειά είναι κολοσσιαία.

 Μην χάνετε χρόνο και να ξέρετε ότι είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε τους πολιτικούς που θα λαμβάνουν υπόψη τη σωτηρία του έθνους.


Αντίθετα, εάν δεν γίνει τίποτα, η χαλαρότητα θα συνεχίσει να εξαπλώνεται αναπόφευκτα στην κοινωνία, προκαλώντας τελικά μια έκρηξη και την παρέμβαση των ενεργών συντρόφων μας σε μια επικίνδυνη αποστολή προστασίας των πολιτιστικών μας αξιών και προστασίας των συμπατριωτών μας στην εθνική επικράτεια.

Όπως μπορούμε να δούμε, δεν υπάρχει πλέον χρόνος για να καθυστερήσουμε, διαφορετικά, αύριο ο εμφύλιος πόλεμος θα τερματίσει αυτό το αυξανόμενο χάος, και οι νεκροί, για τους οποίους θα αναλάβετε την ευθύνη, θα ανέλθουν σε χιλιάδες.



Από χειροβομβίδα κρότου λάμψης

Οι υπογράφοντες σταρτηγοί :

Général de Corps d’Armée (ER) Christian PIQUEMAL (Légion Étrangère), général de Corps d’Armée (2S) Gilles BARRIE (Infanterie), général de Division (2S) François GAUBERT ancien Gouverneur militaire de Lille, général de Division (2S) Emmanuel de RICHOUFFTZ (Infanterie), général de Division (2S) Michel JOSLIN DE NORAY (Troupes de Marine), général de Brigade (2S) André COUSTOU (Infanterie), général de Brigade (2S) Philippe DESROUSSEAUX de MEDRANO (Train), général de Brigade Aérienne (2S) Antoine MARTINEZ (Armée de l’air), général de Brigade Aérienne (2S) Daniel GROSMAIRE (Armée de l’air), général de Brigade (2S) Robert JEANNEROD (Cavalerie), général de Brigade (2S) Pierre Dominique AIGUEPERSE (Infanterie), général de Brigade (2S) Roland DUBOIS (Transmissions), général de Brigade (2S) Dominique DELAWARDE (Infanterie), général de Brigade (2S) Jean Claude GROLIER (Artillerie), général de Brigade (2S) Norbert de CACQUERAY (Direction Générale de l’Armement), général de Brigade (2S) Roger PRIGENT (ALAT), général de Brigade (2S) Alfred LEBRETON (CAT), médecin Général (2S) Guy DURAND (Service de Santé des Armées), contre-amiral (2S) Gérard BALASTRE (Marine Nationale).



Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στη Γαλλία και στην Ευρώπη..Η καταστολή στο Παρίσι δεν διαφέρει από την καταστολή στην Κων/πολη. Οι στρατηγοί της Τουρκίας και οι στρατηγοί της Γαλλίας θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους;; 

Η ΕΕ κατήργησε στην πράξη και βιαίως τα έθνη κράτη δημιουργώντας ένα ετερόκλητο μωσαϊκό υπονομεύοντας στην πράξη την κοινωνική συνοχή..

Η Γαλλία γνώρισε πολλές κοινωνικές συγκρούσεις με Κίτρινα Γιλέκα με κίνημα κατά νόμου Καθολικής Ασφάλειας και χθες Πρωτομαγιά ήταν το αποκορύφωμα.Επίσης διαθέτει ισχυρά ρεύματα Βιοηθικής όπως κι αντίπαλα κινήματα..

Η αυξανόμενη κοινωνική αδικία ( αντεργατικοί νόμοι, έκρηξη ανεργίας, κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων) σε συνδυασμό με εξαθλίωση όλων και περισσότερων τμημάτων του πληθυσμού συν τον ολοκληρωτισμό της περιόδου κόβιντ δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα. 

Από την άλλη η Γαλλία είναι βαθύτατα διχασμένη βιώνει έναν αδυσώπητο εθνικό διχασμό που είναι και δημογραφικός αφού ο 1 στους 3 Γάλλους έχει ξενική καταγωγή.. 

Η εθνική ταυτότητα διαμοιράζεται…Η πολιτική της αποχριστιανοποίησης της Ευρώπης και η απο-ηθικοποίηση της νομοθεσίας συμβάλουν στην παρακμή …

Υπάρχει μια πολιτισμική διαπάλη…Το κοσμικό κράτος ναυάγησε στην ριζοσπαστικοποίηση….Αποκορύφωμα οι τρομοκρατικές με καμικάζι αλλά και η πυρκαγιά όχι τυχαία του συμβόλου της Γαλλίας της Παναγίας του Παρισίων…

Η πολιτική της γκετοποίησης πληθυσμών σε συνδυασμό με την συνεχόμενη πολιτική του νεοαποικισμού της Γαλλίας κυρίως σε υποσαχάρια Αφρική και Μ Ανατολή στο εξωτερικό μεταφέρει το πεδίο μάχης στο εσωτερικό..


Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι λαοί θύματα της παγκοσμιοποίησης θ΄αναζητήσουν και πάλι το έθνος κράτος. η ΕΕ θ’αφήσει πίσω της το χάος και εμφυλίους..

Πρόγευση η χθεσινή Πρωτομαγιά όπου περίσσευε η αστυνομική βία που καταγγέλονται ως SS.Έως και 170.000 διαδήλωσαν σε όλη τη Γαλλία παρά τις απαγορεύσεις. 

Το Υπ. Εσωτερικών αναφέρει 281 διαδηλώσεις χθες στη Γαλλία και 56 συλλήψεις οι 46 στο Παρίσι. Δεκάδες τραυματίες. 

Ο διχασμός είναι τέτοιος που πολλές επιθέσεις δέχθηκαν οχήματα και μέλη του μεγάλου Συνδικάτου CGT.


Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διακινούν μεγάλα μέσα η πλειοψηφία των Γάλλων το 58% υποστηρίζει το κείμενο των στρατηγών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου