Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

ΤΟ "ἉΞΙΟΠΙΣΤΟ" ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ...


ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ SOCIAL MEDIA ΓΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ PFIZER: ΟΙΔΗΜΑ, ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΠΝΕΥΜΟΝΩΝ κ.α.




Γεμάτο το γαλλικό διαδίκτυο από ορφανά μετεμβολιακά χτυπήματα..” Η αδερφή της γιαγιάς μου 83 ετών εδώ και 15 μέρες είναι στο νοσοκομείο για οίδημα ,φύσημα στην καρδιά και πολλαπλές θρομβώσεις μετά την δεύτερη δόση εμβολίου της Pfizer..” καταγγέλει μια χρήστης στο twitter στις 9.5.21

2.Σε σχόλιο στην ανάρτηση καταγγελία φωτιά: ‘H δεύτερη δόση του Pfizer ήταν μοιραία για την πεθερά του αδερφού μου. Έπαθε καρδιακή 4 μέρες μετά.Κι τελικά σύμφωνα με τους θεράποντες αυτό είναι ασυσχέτιστο”.

3.Άλλος χρήστης: στο περιβάλλον μου ένας γιατρός έχει στο νοσοκομείο 3 μέρες με προβλήματα στα πνευμόνια , και καρδιακά προβλήματα, θρόμβωση μετά από Pfizer..


4.Mια ακόμη χρήστης :μια φίλη της θείας μου στην α΄ δόση της Moderna καρδιακή αρρυθμία για 15′ και στη β΄30′ αυτή τελείωσε στα επείγοντα”. Καταιγισμός καταγγελιών μόνο σε μια ανάρτηση.

5.Σχόλιο στην ανάρτηση από άλλο χρήστη: μια φίλη 72 ετών εμβολιάστηκε με AstraZeneca και παρέλυσε για 2 μέρες. Πήρε το φόβο της ζωής της!


Άλλη χρήστρια στην άιδια ανάρτηση νέα μαρτυρία υπό μορφή σχολιασμού: Πολλές μαρτυρίες …η θεία μου νοσηλεύεται εδώ κι 1 μήνα μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου με προβλήματα στα πνευμόνια. την περιμένουμε να καταλήξει από τη μια μέρα στην άλλη…


Ενδεικτικά όλα αυτά της κατάστασης όταν κάθε Γάλλος έχει να καταθέσει και μια μαρτυρία για σοβαρές παρενέργειες στον περίγυρό του…



1 σχόλιο:

  1. Πάντως, πρέπει να είμαστε συμβιβασμένοι με την ιδέα, ότι σε κάποια στιγμή στη χώρα μας (παρόλο που ΔΕΝ θα γίνουν συμβατικοί και πυρηνικοί πόλεμοι όπως σε ΟΛΕΣ τις άλλες χώρες) θα συμβούν τέτοια γεγονότα (συμπεριλαμβανομένων και των συνεπειών του εμβολιασμών) που θα περπατάς μισή ώρα δρόμο για να βρεις κάποιον, για να τον κάνεις αδελφό, όπως μας ενημέρωσε εγκαίρως ο Άγιος Κοσμάς μας ο Αιτωλός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή