Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΔΙΩΚΕΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤΟ (ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΛΠ)


ΔΙΩΞΗ, ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ RAPID TEST (SELF TEST) ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ, ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ!ΠΟΡΕΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ!



Οι διώξεις του Παγκόσμιου Ολοκληρωτισμού κατά των αντιφρονούντων στην υγειονομική δικτατορία είναι πλέον πρωτοφανείς. 

Ο Γερμανός δικαστής Christian Dettmar της Weimar, ο οποίος είχε ακυρώσει με θεαματική απόφαση στις 8 Aπρίλη την υποχρέωση να φορούν μάσκες οι μαθητές έπεσε θύμα του αστυνομικού εκφοβισμού! 

Δέχθηκε αστυνομική όχληση μια ”επίσκεψη” περιγράφεται που κατ΄ουσίαν ήταν έρευνα κατ΄οίκον. Στην ίδια απόφαση ήταν το Δικαστήριο της Γερμανίας απαγόρευσε οι μαθητές να υποβάλλονται σε rapid test (self test) να φορούν μάσκες, να τηρούν αποστάσεις!! Δεν ξέρουμε γιατί κατηγορείται ο έντιμος δικαστής…

 Σύμφωνα με τα τοπικά μίντια η εισαγγελία του Erfurt επιβεβαίωσε την έρευνα κατ΄οίκον στην κατοικία και στην εργασία του δικαστή και την κατάσχεση του τόσο του κινητού του τηλεφώνου όσο και του φορητού του υπολογιστή. όποιος δεν είναι συνεργάτης της νεοναζί εξουσίας στην Γερμανία και ανά τον κόσμο όποιος δεν είναι δοσίλογος κι ας είναι δικαστής δέχεται αντίποινα πολύ περισσότερο οι απλοί πολίτες. Μια προκαταρκτική έρευνα άνοιξε για υποψία παραποίησης του νόμου δήλωσε εκπρόσωπος τύπου της εισαγγελίας!

”Με την παρακολούθηση των αντι-μάσκα από την Merkelian Stasi, η Sanitary Dictatorship απλώνεται σε ολόκληρο τον Ρήνο” σύμφωνα με χρήστες..

Πορείες υποστήριξης γίνονται υπέρ του Δικαστή….




Σύμφωνα με το γερμανικό μέσο nordkurier: Παρατηρητές μιλούν για “απόπειρα εκφοβισμού”

Οι ειδήσεις ότι ο δικαστής καταζητείται εξαπλώθηκε σε κοινωνικά μέσα τη Δευτέρα το απόγευμα και επιβεβαιώθηκε στον Nordkurier από μια αξιόπιστη πηγή. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αστυνομική επιχείρηση στις εγκαταστάσεις του δικαστή λέγεται ότι αφορά την αμφιλεγόμενη ετυμηγορία. Οι παρατηρητές από το περιβάλλον των δικηγόρων μιλούν για «απόπειρα εκφοβισμού».

Αφού έγινε γνωστή η απόφαση, είχαν διαδοθεί ισχυρισμοί ότι ο δικαστής ήταν γνωστός για την κριτική στάση του και επιλέχθηκε συνειδητά για τη δίκη. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν υπήρχαν συγκεκριμένες αποδείξεις για τους ισχυρισμούς. 

Σύμφωνα με την BILD, ωστόσο, έχουν κατατεθεί δώδεκα μηνύσεις εναντίον του δικαστή στο εισαγγελέα της Erfurt. Μετά από καταγγελία μιας μητέρας με δύο παιδιά (8 και 14 ετών), ο 58χρονος δικαστής είχε απαγορεύσει σε δύο σχολεία στη Βαϊμάρη με δικαστική απόφαση να αναγκάσει τους μαθητές να φορούν μάσκα, να διατηρήσουν την απόσταση, το τεστ και την κατ ‘οίκον εκπαίδευση.

Ξεσηκωμός πορείες υπέρ του στη Γερμανία ο κόσμος βγήκε στο δρόμο και διαμαρτύρεται και υποστηρίζει τον δικαστή…











5 σχόλια:

  1. Και εμείς εδώ γεμίζουμε τα σουβλατζίδικα, παγωτατζίδικα, μετά τις 22:00
    Αλλά Ανάσταση στης 21:00.
    Και έχουν και το θράσος παππάδες να λένε ότι ο λαός μίλησε, και έδειξε ότι είναι υπέρ της απόφασης της συνόδου.
    Αλλά έχουν ξεχάσει οτι και ο λαός και στην δίκη του Χριστού μας μίλησε, και ήταν και τότε υπέρ της συνόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λαός όντως μίλησε γιατη ο λαός ποτέ δεν αντέδρασε με ότι συμβαίνει

      Διαγραφή
  2. Χριστός Ανέστη
    Ρωμανέ χρόνια πολλά σε σένα και στην στην ομάδα σου ,τους αρθρογράφους τους αναγνώστες και τους σχολιαστές.
    Τόσος κόπος ,τόσο ξενύχτι να μην πάει χαμένο .Ας είναι σεμνοί ,προσεκτικοί όλοι αυτοί για να οδηγούμαστε στην αλήθεια και στο φως.
    Οι αντικείμενοι παραμένουν δέσμιοι μέσα στον τάφο τους,στην σαπίλα,την δυσωδία ,το ψέμα την σκοπιμότητα ,τον φόβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "…Ρίξτε το μεγαλύτερο βάρος του αγώνα σας στη Προσευχή, γιατί αυτή μας κρατάει σε επαφή με το Θεό και η επαφή αυτή πρέπει να είναι συνεχής…"

    ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ

    Έχουμε πάρει χαμπάρι, ότι η Ορθοδοξία (φαίνεται να) κρέμεται από μια κλωστή; Αυτή η κλωστή είναι η προσευχή, η μελέτη του Θείου λόγου και η νηστεία των συνειδητών (δεν λέω άξιων) Ορθοδόξων Χριστιανών.

    Η ΑΜΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ , ΠΑΣΧΑ 2021.

    Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΝΤΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΜΑΣ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ!
    ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ!

    Επίσης μάς ζητά με ταπεινότητα να κάνουμε μιά μικρή μικρή θυσία γιά την πατρίδα, την πίστη και την υγεία και την πνευματική και υλική προκοπή μας:
    Την Πέμπτη που έρχεται 10 το βράδυ ώρα Ελλάδος, να κάνουμε ο καθένας στο σπίτι του, στο εικονοστάσι του, όπου κι άν βρίσκεται σε όλη την οικουμένη, την Παράκληση της Παναγίας. Επίσης κι ο καθένας να κάνει την Παράκληση ενός Αγίου πού ευλαβείται ιδιαιτέρως, εκεί ο καθένας θα κάνει μόνος του την επιλογή. Η Παράκληση της Παναγίας είναι κοινή για όλους μας όμως. Μπροστά στην εικόνα της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας γιά όσους έχουν την εικόνα της ή άν δέν έχουν την Ιεροσολυμίτισσα, όποια άλλη εικόνα της έχουν να θυμιατίσουμε, στο αναμμένο καντηλάκι της όσοι έχουν, να διαβαστεί η Παράκλησή της με τα αιτήματα να είναι κοινά σε όλους γιά να προστατευθεί η πατρίδα μας από όλους τους κινδύνους. Να παρακαλέσουμε όλοι διά πρεβειών της Θεοτόκου και πάντων των αγίων:
    Για την πίστη μας, την Ορθοδοξία μας, τό Έθνος μας, την πατρίδα μας, την υγεία μας κι απαλλαγή απο κάθε κίνδυνο μολυσματικής ασθένειας, πόλεμο, κίνδυνο από φυσικά φαινόμενα.
    Νά σκεπάζει την Εκκλησία μας από αιρέσεις, να ομονοούμε και να ομοψυχούμε σε κάθε εξωτερικό ή εσωτερικό κίνδυνο σε θέματα εθνικά και πίστεώς μας!
    Να φωτίζει τους πνευματικούς πατέρες να ορθοτομούν τον λόγο της αληθείας, οι κυβερνήτες της χώρας να διοικούν με δικαιοσύνη κι ευθύνη τον λαό!
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή