Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ! ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ OPEN ΟΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.. ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ …


ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ «ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ...» ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΣΚΛΑΒΟΙ, ΔΟΥΛΟΙ!!

ΒΙΝΤΕΟ


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τις ειδήσεις του open οι εστιάτορες δίνουν στην κυβέρνηση στο πιάτο την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού επί των υπαλλήλων τους εργαζομένων στην εστίαση 
(σαν να είναι σκλάβοι) δίνουν την κεφαλήν των εργαζομένων τους ”επί πίνακι..”

Η κυβέρνηση είχε την πρόθεση να προχωρήσει σε αυτό το μέτρο σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται το κανάλι αλλά τώρα έρχεται ο θεσμικός φορέας των ιδιοκτητών εστιατορίων να το προτείνει. 

Αυτές οι πληροφορίες βγαίνουν εν όψει της αυριανής συνάντησης πρωθυπουργού και θεσμικών φορέων εστίασης και λιανεμπορίου για λήψη νέων μέτρων και για πρώτη αποτίμηση των ήδη ληφθέντων που νέκρωσαν τα πάντα…

 Πάντα όταν δίνεις την κεφαλή επί πίνακι παίρνεις αντάλλαγμα και συζητιέται ότι αυτό που θα ζητήσουν οι μαγαζάτορες θα είναι να μπαίνουν και τα ”μιάσματα”, όπως αντιμετωπίζουν οι ιθύνοντες το ήμισυ του ελληνικού λαού τους ανεμβολίαστους με τις γονιδιακές πειραματικές θεραπείες, με rapid σε κλειστούς χώρους εστίασης. 

Μεγάλη παραχώρηση πολυχρονεμένοι μου..!!
Με βάση αυτή την εξέλιξη αν επαληθευθεί τ’ αφεντικά έχουν δικαίωμα επί των σωμάτων των εργαζομένων!! Δουλεμπόριο, Αφρική σκλαβοπάζαρο!! Υπάρχει ηθικό και πολιτικό ζήτημα με βάση αυτές τις πληροφορίες τεράστιο….

Από την άλλη τίθεται μέγα θέμα αξιοπιστίας των πολιτικών προσώπων που διαχειρίζονται αυτή την κρίση. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός διαμήνυσε για πολλοστή μάλιστα φορά ότι δεν θα πάει σε άλλες υποχρεωτικότητες ως προς εμβολιασμό. 

Είναι δυνατόν να μην μπορεί να κρατήσει το λόγο του ολόκληρος πρωθυπουργός. Εμπαιγμός συνεχής. Το ίδιο είχε δεσμευθεί και πριν την υποχρεωτικότητα υγειονομικού προσωπικού όταν πρωτόφερναν τα εμβόλια. Ότι θα είναι μόνο προαιρετικά και άφησαν στο δρόμο χιλιάδες οικογένειες…

Τα σπασμένα της χασούρας από τα πρωτοφανή στην ιστορία της ανθρωπότητας αντιδημοκρατικά κι αντικοινωνικά μέτρα των 2 χρόνων θα τα πληρώσουν οι εργαζόμενοι..;Αφρικανοποίηση εργασιακών σχέσεων..

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
1 σχόλιο:

  1. Ποιος τους έχει εμπιστοσύνη;και οι εμβολιασμενοι τους πήραν χαμπάρι.Αν γίνει Ολοι οι εργαζόμενοι παραίτηση και στους δρόμους δυναμικά,να δούμε πως θα λειτουργήσουν τα βρωμομαγαζα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή