Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ, Η "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΤΑ ΜΜΕ, Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ...ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ!

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ;

ΒΙΝΤΕΟ

Δυο πολύ καλές ερωτήσεις. Τώρα που η «Όμικρον» είναι ήπια και διαδίδεται ταχύτατα προσδίδοντας ανοσία στην πλειοψηφία του πληθυσμού θα σταματήσουν επιτέλους; Θα σταματήσει η επιβολή μασκοφορίας η οποία ούτως ή άλλως δεν είχε ποτέ καμία σοβαρή επιστημονική βάση; Θα σταματήσουν τη μαζική ψύχωση με τα €μβόλια;

Για να βρούμε την απάντηση στο θέμα καλό θα ήταν να αντιστρέψουμε την ερώτηση.

Γιατί να σταματήσουν να κάνουν αυτό που κάνουν;

Καταρχάς μεγάλο μέρος των πολιτικών χρηματίζονται από τη φαρμακοβιομηχανία και αυτούς που βρίσκονται πίσω της. Αυτό το διάστημα απέκτησαν εξοχικά, σπίτια στο εξωτερικό, καταθέσεις, κρυπτονομίσματα και πολυτελή αυτοκίνητα. 

Πλήρωσαν όποια χρέη είχαν στην περίπτωση που είχαν. Τώρα έχουν εξασφαλίσει μια εύπορη ζωή για τον εαυτό τους και τα δισέγγονά τους. Σε κάποιους εξ αυτών δεν έδωσαν μόνο χρήματα αλλά και υποσχέσεις για επόμενες τετραετίες μέσω εκτεταμένης νοθείας.

Σε ότι αφορά τα συστημικά μέσα επίσης έλυσαν το πρόβλημά τους. Ούτως ή άλλως είχαν βρεθεί προ «πανδημίας» σε δεινή οικονομική θέση. Το κοινό τους μειώνονταν καθημερινά με αποτέλεσμα τη φυγή της πλειοψηφίας των σχετικά τίμιων επιχειρήσεων που διαφημίζονταν στα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές.

 Αντιλήφθηκαν την ελεύθερη πτώση στην τηλεθέαση και σταμάτησαν να αγοράζουν διαφημιστικό χρόνο. Στράφηκαν σε εναλλακτικές μεθόδους διαφήμισης μέσω κοινωνικών δικτύων και ίνφλουενσερς (δημιουργούς περιεχομένου με μεγάλη επιρροή).

Ξαφνικά τα συστημικά ΜΜΕ βρήκαν βαλίτσες με χρήματα και μια εντολή:

Προωθήστε το τρύπημα 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο. Τα κείμενα θα σας τα δίνουμε εμείς.

Βρήκαν κοινώς την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά. Ένα πραγματικό όνειρο για τα οικονομικά των σταθμών και των εκδοτικών τους οίκων. Πανεύκολη δουλειά. 

Απλά χρειάζεται να βρεις μερικούς χρήσιμους ηλίθιους δημοσιογράφους να διαβάζουν τα κείμενα από μια οθόνη (Teleprompter), οι οποίοι θα έχουν στο τέλος την τύχη των δημοσιογράφων του Καζακστάν. Στο Καζακστάν οι δημοσιογράφοι δεν έχουν πια πονοκέφαλο γιατί δεν έχουν πια κεφάλι.

Η φαρμακοβιομηχανία πραγματοποίησε ένα από τα μεγαλύτερά της όνειρα. Την διάθεση εμβολίων πλανητικά, με πλήρη νομική ανοσία για κάθε παρενέργεια, τη δυνατότητα δημιουργίας και διάθεσης εμβολίων χωρίς τις απαραίτητες κλινικές δοκιμές που διαρκούσαν 5-15 χρόνια. 

Όχι μόνο αυτό. Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αποτελούσαν πάντα για αυτούς το Άγιο Δισκοπότηρο. Απλά δεν είχαν βρει τον τρόπο να πείσουν την κοινή γνώμη να τα αποδεχθούν. Τα κατάφεραν λοιπόν.

Οι μεγάλες εταιρείες επίσης βρήκαν τη χαρά τους. Οι τεχνολογικοί κολοσσοί τριπλασίασαν την αξία τους μέσα σε λιγότερο από 1,5 χρόνο. Η ιστορία του Home Office μείωσε δραματικά τα έξοδα στις μεγάλες επιχειρήσεις.

 Περίπου το μισό προσωπικό (κατά μέσο όρο) εργάζεται πια στο σπίτι του πληρώνοντας στην πλειοψηφία των περιπτώσεων από την τσέπη του το κόστος του εξοπλισμού, ρεύματος και θέρμανσης. Από την άλλη πλευρά οι εταιρείες αναγκάζονται πια να νοικιάσουν τα μισά γραφεία από αυτά προ πανδημίας. Δραματική μείωση των λειτουργικών εξόδων δηλαδή.

 Η έκρηξη του ηλεκτρονικού εμπορίου μείωσε σημαντικά τα κόστη ενοικίασης καταστημάτων. Δεν χρειάζεσαι αλυσίδες καταστημάτων όταν ο κόσμος τα παραγγέλνει όλα από το σπίτι του. 

Κράτησαν επιλεκτικά κάποια για λόγους πρεστίζ ή λόγω θέσης. Τα παραπάνω δεν αφορούν προφανώς τη μικρομεσαία επιχείρηση που υποφέρει, αλλά κυρίως τις μεγάλες.

Θύμα της υπόθεσης ο απλός πολίτης

Αυτός ο οποίος υφίσταται τα δεινά των λοκντάουν, αυτός ο οποίος εξαναγκάζεται να φορά μια πλαστική μάσκα γεμάτη σάλια, βακτήρια και μπόχα είσαι εσύ.

Αυτός ο οποίος υφίσταται τις δραματικές επιπτώσεις των €μβολίων στην υγεία, αυτός που θα οδηγηθεί στο μνήμα στα επόμενα 5-10 χρόνια είναι ο ανυποψίαστος πολίτης.

Αυτός ο οποίος έχασε τη δουλειά του λόγω της υποχρεωτικότητας των €μβολίων, είτε γιατί απλά διέλυσαν τον κλάδο της εστίασης και του τουρισμού (μεταξύ άλλων), είτε γιατί σε λίγο καιρό θα πάρουμε την παγκόσμια οικονομία στα χέρια, είσαι πάλι εσύ.

Πείτε μου γιατί να σταματήσουν τον παραλογισμό όταν πραγματοποιεί όλα τα αρρωστημένα σχέδια και όνειρά τους

Δεν έχει καμία σημασία ποια είναι η τρέχουσα μετάλλαξη της πιάτσας. Δεν έχει καμία σημασία αν τα €μβόλια δεν μειώνουν (αλλά το αντίθετο) τη διάδοση της νόσου. Δεν έχει καμία σημασία ότι προκαλούν θρόμβους, μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, εμφράγματα, εγκεφαλικά και καρκίνο. Το θέμα δεν ήταν ποτέ η δημόσια υγεία. 

Αν τους ενδιέφερε η δημόσια υγεία δεν θα ήταν τα νοσοκομεία στο χάλι που είναι από τη δεκαετία του '90, δεν θα τρώγαμε αυτά που τρώμε, δεν θα ζούσαμε στα σπίτια που ζούμε σήμερα, δεν θα εργαζόμασταν με τον τρόπο που εργαζόμαστε. Γνωρίζουν μια χαρά τον τρόπο με τον οποίο ένας πολίτης μπορεί να είναι βιολογικά και ψυχικά υγιής. Δεν το θέλουν όμως. 

Ο υγιής πολίτης είναι ανεξάρτητος, δυναμικός, σκέφτεται και απαιτεί. Δεν είναι «καλός» πελάτης της φαρμακοβιομηχανίας. Δεν χρειάζεται φάρμακα και νοσηλεία σε νοσοκομείο εκτός ελαχίστων περιπτώσεων (βλ. τροχαία και εργατικά ατυχήματα).

Θα το πάνε στα άκρα

Ανεξαρτήτως μεταλλάξεων των ιών, ανεξαρτήτως αν τα €μβόλια λειτουργούν ή οδηγούν ενήλικες, παιδιά και βρέφη στο θάνατο.

Δεν τους ενδιαφέρει αυτό.

Κατάφεραν να παρακάμψουν ανθρώπινα δικαιώματα, χάρτες βιοηθικής, κώδικα της Νυρεμβέργης, Συντάγματα και το σύνολο των νόμων με αυτή την ιστορία. Ψήφισαν ασυλίες για τους εαυτούς τους. Καλύτερα δεν γίνεται.

Αν σταματήσει ο παραλογισμός θα αρχίσει ο κόσμος να σκέφτεται πάλι καθαρά. Θα φύγει το σκοτεινό πέπλο του φόβου και πανικού από την ανθρωπότητα.

Τότε θα αρχίσει η αναζήτηση ευθυνών. Μετά από αυτά θα ακολουθήσει πρωτόγνωρη οργή και βία. Δείτε τι έγινε στο Καζακστάν. Δεν ξέμειναν από δοκάρια και σχοινί. 

Απλά έκαψαν τα σπίτια δημοσιογράφων και πολιτικών αφού πρώτα τους αποκεφάλισαν. Εικόνες φρίκης που ελπίζω να μη δούμε ποτέ στο δυτικό κόσμο.

Μα θα μου πείτε, βρε Τομ τι τα γράφεις όλα αυτά αφού δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα;

Η απάντηση είναι ότι μπορούμε.

Η απάντηση είναι απλή και λέγεται ολική ανυπακοή. Σε κάθε βαθμίδα που βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς και εμάς.

Χωρίς εμάς δεν μπορούν να εφαρμόσουν τίποτε. Χωρίς εμάς ο παραλογισμός τελειώνει σήμερα.

Και το γνωρίζουν.







4 σχόλια:

  1. Για τον πραγματικό Πιστό όλα τα προβλήματα έχουν ήδη λυθεί
    -----------------------------------------------------------

    "Η αποκλειστική των ζητημάτων είναι η πίστη. Το να γνωρίζουμε δηλαδή, ότι όλα τα επιτελεί ο Θεός με τρόπο δίκαιο, φιλάνθρωπο και για τα συμφέρον μας. Ότι δε μπορούμε να καταλάβουμε τη λογική εξήγηση όλων των πραγμάτων. Μια λύση είναι αυτή και δεν υπάρχει καλύτερη.

    Αν πείσεις τον εαυτό σου, για το ότι όλα διοικούνται από την Πρόνοια του Θεού, ο οποίος άλλα επιτρέπει να γίνονται γαι το λόγο που εκείνος γνωρίζει και άλλα τα ενεργεί ο ίδιος ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΛΥΣΗ και έλαβες το κέρδος από τη λύση"

    Ι. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ (Εις τας Πράξεις ΚΓ', ΕΠΕ 15,678 PG 60, 183)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στήριξε το θάρρος σου στο Θεό..., και να μην αρχίσεις την εργασία του καλού έργου με διψυχία*, που οδηγεί στη χαυνότητα, για να μη φτάσει να γίνει ανώφελος ο κόπος σου και αφόρητη η εργασία της (πνευματικής) καλλιέργειάς σου. Άρχισε το αγαθό με ανδρεία και αδίστακτη πίστη στο Θεό...


    * Δίψυχος: δίγνωμος, έχων δύο φρονήματα, αμφιρρέπων, αμφιβάλλων, άστατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τις μασκούλες και τα εμβολιάκια η ιεραρχία μας οδηγεί στη διψυχία, στην καλύτερη περίπτωση. Στη χειρότερη περίπτωση είναι συνεργοί των εγκληματιών πολέμου που μας κυβερνούν.

      Διαγραφή
    2. ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΗΣΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ!!!!!!!

      Διαγραφή