Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΝΑ   ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

BINTEO



Γράφει η Margaret Anna Alice 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Σημείωση: Αυτή η επιστολή προσαρμόστηκε από την επιστολή μου προς το Συμβούλιο Υγείας της Πολιτείας της Ουάσινγκτον, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για νομοθέτες, φορείς χάραξης πολιτικής, συμβούλια, εργοδότες ή οποιονδήποτε άλλο εμπλέκεται στη λήψη αποφάσεων που σχετίζονται με το COVID-19. 

Αρκετοί από τους αναγνώστες μου τη χρησιμοποιούν ήδη στις προσπάθειές τους να καταπολεμήσουν τις εντολές των εργοδοτών. Εάν χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο, σας ζητώ απλώς να αναφέρετε τα εύσημα και να παραπέμψετε σε αυτήν την ανάρτηση. Θα ήθελα πολύ να ακούσω γι' αυτό, αν είστε πρόθυμοι να τεκμηριώσετε τις ενέργειές σας και στα σχόλια.



Σας γράφω επειδή αποφασίζετε για τη νομοθεσία ή τις πολιτικές που σχετίζονται με το COVID-19.

Αν και η επιστολή αυτή απευθύνεται σε ένα κυβερνητικό όργανο, στην πραγματικότητα γράφω σε εσάς - σε εσάς, τα ζωντανά, σκεπτόμενα, αισθανόμενα άτομα που αποτελούν αυτό το όργανο.

Σας ζητώ να με ακούσετε όχι με την ιδιότητά σας ως μέλος, αλλά ως συνάνθρωπο, ως γείτονα, ως φίλο.

Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, έχετε σταδιακά προσαρμοστεί στο να βλέπετε τους ανεμβολίαστους ως εχθρούς. Έχετε υποβληθεί σε μια αδυσώπητη προπαγανδιστική εκστρατεία με σκοπό να σας χωρίσει από εμάς- να μας αποανθρωποποιήσει- να μας παρουσιάσει ως αρνητές της επιστήμης, τρελούς συνωμοσιολόγους, διασπείροντες ασθένειες και απειλές για την κοινωνία.


Το Μουσείο Ολοκαυτώματος των Ηνωμένων Πολιτειών περιγράφει αυτή τη διαδικασία ως "Ορισμός του εχθρού: Οι αποκλεισμένοι":

"Ένας κρίσιμος παράγοντας για τη δημιουργία μιας συνεκτικής ομάδας είναι να καθοριστεί ποιος αποκλείεται από τη συμμετοχή. Οι ναζιστές προπαγανδιστές συνέβαλαν στις πολιτικές του καθεστώτος προσδιορίζοντας δημοσίως τις ομάδες προς αποκλεισμό, δικαιολογώντας το καθεστώς του παρείσακτου και υποκινώντας το μίσος ή καλλιεργώντας την αδιαφορία...

Αλλά μια δεύτερη, πιο δυσοίωνη πτυχή του ναζιστικού μύθου ήταν ότι δεν ήταν όλοι οι Γερμανοί ευπρόσδεκτοι στη νέα κοινότητα. Η προπαγάνδα βοήθησε να καθοριστεί ποιος θα αποκλειόταν από τη νέα κοινωνία και δικαιολόγησε τα μέτρα κατά των "παρείσακτων"".

Ανεξάρτητα από όσα σας είπαν οι προπαγανδιστές, δεν είμαστε εχθροί σας. Είμαστε οι γείτονές σας- είμαστε οι συνάδελφοί σας- είμαστε οι φίλοι σας- είμαστε τα μέλη της οικογένειάς σας - οι παππούδες σας, οι γονείς σας, τα αδέλφια σας, τα παιδιά σας.

Είμαστε άνθρωποι σαν εσάς. Αγαπάμε, ζούμε, σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε.

Έχουμε απλώς κάνει μια διαφορετική επιλογή από εσάς. Και σε αντίθεση με ό,τι σας λένε οι προπαγανδιστές, αυτή η επιλογή δεν αποτελεί απειλή για εσάς ή για την κοινή μας κοινότητα.

Αυτό το έγγραφο του CDC ("Outbreak of SARS-CoV-2 Infections, Including COVID-19 Vaccine Breakthrough Infections, Associated with Large Public Gatherings - Barnstable County, Massachusetts, July 2021"), εξηγεί ότι η μελέτη διαπίστωσε ότι "τα τρία τέταρτα των κρουσμάτων εμφανίστηκαν σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα":

"Επίσης, δεν διαπιστώθηκε σημαντική διαφορά στο ιϊκό φορτίο που υπήρχε στις επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις που εμφανίστηκαν σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα και στις άλλες περιπτώσεις, γεγονός που υποδηλώνει ότι το ιϊκό φορτίο των εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων ατόμων που έχουν μολυνθεί με τον κορονοϊό είναι παρόμοιο".

Νέες ιστορίες που τεκμηριώνουν κρούσματα COVID σε πλήρως εμβολιασμένες ομάδες συνεχίζουν να εμφανίζονται, συμπεριλαμβανομένων κρουαζιερόπλοιων όπως το MS Europa, το MS Europa 2, το Mein Schiff 6 και το Aidanova.

Ενώ αναφέρεται σε ένα τρίτο κρούσμα κρουαζιερόπλοιου της Royal Caribbean, αυτό το άρθρο της Miami Herald σημειώνει:



Αφού η ασφαλιστική εταιρεία υγείας Mmm Multi Health του Πουέρτο Ρίκο έχασε μια δικαστική υπόθεση που ακύρωσε την εντολή της και αποκατέστησε τα δικαιώματα των εργαζομένων να αποφασίζουν για το τι θα τους εγχυθεί στο σώμα, η εταιρεία θέσπισε διαχωρισμό: σε ένα κτίριο στεγάζονταν πλήρως εμβολιασμένοι εργαζόμενοι, ενώ στο δεύτερο κτίριο στεγάζονταν ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι.

Μαντέψτε σε ποιο κτίριο εκδηλώθηκε κρούσμα COVID -και σε ποιο όχι; Είναι το αντίθετο από αυτό που σας λένε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σε αυτή την τέλεια μελέτη ελέγχου πραγματικών περιπτώσεων (case control study), το κτίριο με τους πλήρως εμβολιασμένους υπαλλήλους υπέστη κρούσμα, ενώ οι ανεμβολίαστοι παρέμειναν προστατευμένοι από τη φυσική τους ανοσία, η οποία έχει αποδειχθεί ανώτερη από τον εμβολιασμό από 145 ερευνητικές μελέτες μέχρι σήμερα.

Και στη συνέχεια, σκεφτείτε αυτό το σενάριο σε έναν σταθμό στην Ανταρκτική: "100% εμβολιασμένοι. 100% απομακρυσμένος και σε καραντίνα. Παρόλα αυτά, ξέσπασμα κολπίτιδας στα 2/3".

Ξέρω τι σκέφτεστε: "Εντάξει, αλλά τι γίνεται με τα νοσοκομεία που κατακλύζονται από τους ανεμβολίαστους;"

Λοιπόν, μεγάλη έκπληξη, σας έχουν εξαπατήσει και γι' αυτό.

Σε ένα περιφερειακό νοσοκομείο της Νέας Υόρκης που εξυπηρετεί μια κοινότητα με ποσοστό εμβολιασμού κάτω του 50%, "το 90% των ατόμων που εισήχθησαν στο [νοσοκομείο] τεκμηριωμένα είχαν κάνει αυτό το εμβόλιο".

Τα πιο πρόσφατα στοιχεία του Ηνωμένου Βασιλείου αποκαλύπτουν ότι τα εμβολιασμένα άτομα αποτελούν την πλειονότητα όλων των νοσηλειών και των θανάτων στην ομάδα άνω των 50 ετών, ένα μοτίβο που γίνεται όλο και πιο συχνό.

Εάν το εμβόλιο δεν εμποδίζει τους ανθρώπους να εξαπλώσουν ή να προσβληθούν από το COVID, να νοσηλευτούν ή να πεθάνουν από το COVID, ποια πιθανή δικαιολογία μπορείτε να παράσχετε για τη θέσπιση πολιτικών όπως η υποχρεωτική χορήγηση του εμβολίου COVID-19, η απαίτηση για διαβατήρια εμβολιασμού ή η κράτηση ατόμων και οικογενειών σε εγκαταστάσεις καραντίνας;


Και αυτό είναι μόνο ένα μέρος της ιστορίας. Το άλλο μέρος της ιστορίας -αυτό που δεν σας δείχνουν οι προπαγανδιστές- είναι ότι το σύστημα επιτήρησης εμβολίων του CDC μόλις ξεπέρασε το ιστορικό όριο του 1 εκατομμυρίου αναφορών ανεπιθύμητων συμβάντων (1.016.999 από τις 31/12/21) για τα εμβόλια COVID, συμπεριλαμβανομένων 21.382 θανάτων, εκ των οποίων οι 5.252 συνέβησαν μέσα στις πρώτες σαράντα οκτώ ώρες μετά την ένεση.

Σκεφτείτε το για μια στιγμή - σχεδόν το ένα τέταρτο των αναφερόμενων θανάτων συνέβη μέσα στις πρώτες δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό.




Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα έξι μηνών της ίδιας της Pfizer, αυτή η παρουσίαση της καναδικής COVID Care Alliance και οι συνοδευτικές διαφάνειες PowerPoint καταδεικνύουν ότι οι εμβολιασμοί COVID-19 προκαλούν σημαντικά περισσότερη ζημιά παρά καλό.

Πράγματι, τα δεδομένα της Pfizer δείχνουν ότι η απόλυτη μείωση του κινδύνου από το εμβόλιό της ήταν μόνο 0,84%, ενώ υπήρξε αύξηση του κινδύνου για ανεπιθύμητες ενέργειες κατά 300%.

Επιτρέψτε μου να το επαναλάβω.


Σας φαίνεται λογική αυτή η αναλογία κινδύνου-οφέλους; Η Pfizer, η Moderna και η Johnson & Johnson τζογάρουν με τις ζωές μας - με μηδενικό κίνδυνο ευθύνης χάρη στις άδειες επείγουσας χρήσης που έχουν εκδοθεί από τον FDA.


Ένα πρόσφατο άρθρο, "Κίνδυνοι μυοκαρδίτιδας, περικαρδίτιδας και καρδιακών αρρυθμιών που σχετίζονται με τον εμβολιασμό COVID-19 ή τη μόλυνση SARS-CoV-2", που δημοσιεύθηκε στο Nature Medicine, αποκάλυψε ότι 1 στα 100 από όλα τα εμβολιασμένα άτομα "εισήχθησαν στο νοσοκομείο ή πέθαναν με αρρυθμία ή ακανόνιστο καρδιακό παλμό":

"Από τα 38.615.491 εμβολιασμένα άτομα που συμπεριλήφθηκαν στη μελέτη μας, 385.508 (1,0%) εισήχθησαν στο νοσοκομείο με καρδιακή αρρυθμία ή πέθαναν από αυτήν σε οποιαδήποτε στιγμή της περιόδου μελέτης (είτε πριν είτε μετά τον εμβολιασμό). 86.754 (0,2%) από αυτά συνέβησαν στις 1-28 ημέρες μετά από οποιαδήποτε δόση εμβολίου. 

Από αυτούς που εισήχθησαν ή πέθαναν 39.897 (10,3%) είχαν θετικό τεστ SARS-CoV-2, ενώ 29.694 (7,7%) είχαν θετικό τεστ πριν από τον εμβολιασμό. Υπήρξαν 7.795 θάνατοι με καταγεγραμμένη καρδιακή αρρυθμία ως αιτία θανάτου (1.108 είχαν θετικό τεστ SARS-CoV-2)".

Γραμμένο από συγγραφείς του CDC και του FDA, ένα πρόσφατο έγγραφο, "COVID-19 Vaccine Safety in Children Aged 5-11 Years - United States, November 3-December 19, 2021", δείχνει ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες υποεκτέθηκαν στο VAERS κατά 6,5 φορές.

Αυτός ο συντελεστής υποδήλωσης είναι πιθανότατα ακόμη υψηλότερος, δεδομένης της ανυπολόγιστης πίεσης που ασκείται στα νοσοκομεία, τους γιατρούς και τους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου να μην εκπληρώνουν τη νομική τους υποχρέωση να υποβάλλουν αναφορές VAERS για όσους τραυματίζονται ή πεθαίνουν μετά από ένεση.

Υπολογίζεται ότι μέχρι σήμερα μπορεί να έχουν πεθάνει 388.000 Αμερικανοί εξαιτίας των εμβολίων COVID. Η συνολική θνησιμότητα παρέμεινε σταθερά αυξημένη το 2021 σε σύγκριση με το 2020.


Πρόσφατα, ο διευθύνων σύμβουλος μιας ασφαλιστικής εταιρείας ζωής στην Ιντιάνα ανέφερε αύξηση της θνησιμότητας κατά 40% στην ηλικιακή ομάδα 18-64 ετών κατά το 2021 - το πρώτο έτος ενός πρωτοφανούς πειράματος παγκόσμιου μαζικού εμβολιασμού.

Για όσους από εμάς δεν μπορούν να κατανοήσουν τη μνημειώδη κλίμακα που αντιπροσωπεύει αυτή η αιχμή στη θνησιμότητα, ο στατιστικολόγος Mathew Crawford το θέτει με απλά λόγια:



Και αν σκέφτεστε, σίγουρα, οι θάνατοι από COVID μειώθηκαν μετά τη μαζική εξάπλωση των εμβολιασμών, λοιπόν, και αυτό είναι λάθος. Σύμφωνα με το WebMD, τα ποσοστά θνησιμότητας από COVID του 2021 είχαν ήδη ξεπεράσει τα ποσοστά του 2020 μέχρι τον Νοέμβριο.

Σε ένα παθιασμένο βίντεο, ο ταϊλανδογερμανός μικροβιολόγος Dr. Sucharit Bhakdi συζητά τα ευρήματα αυτοψίας που δημοσίευσε ο ίδιος και ο γερμανός καθηγητής παθολογίας Arne Burkhardt στο "On COVID Vaccines: Why They Cannot Work, and Irrefutable Evidence of Their Causative Role in Deaths After Vaccination" ("Σχετικά με τα εμβόλια κατά του COVID: Γιατί δεν μπορούν να λειτουργήσουν και αδιάψευστα στοιχεία για τον αιτιολογικό τους ρόλο στους θανάτους μετά τον εμβολιασμό.").

Από τα δεκαπέντε πτώματα μετά τον εμβολιασμό που υποβλήθηκαν σε αυτοψία, όλα, εκτός από ένα, αποδείχθηκε ότι προκλήθηκαν από τα εμβόλια COVID.

Με δεδομένο τον ραγδαία αυξανόμενο κίνδυνο θανάτου και τραυματισμών μετά την ένεση με αυτά τα προϊόντα,

Ο εφευρέτης των εμβολίων mRNA και DNA, Dr. Robert Malone, έχει απευθύνει μια έντονη έκκληση να σταματήσει αμέσως η ένεση των παιδιών με τα εμβόλια COVID-19, ένα ένθερμο μήνυμα που παραδίδει και σε αυτό το βίντεο.

Αυτή η ζωντανή βιβλιογραφία που συνέταξε ο Δρ Malone παραθέτει αναφορές που έχουν αξιολογηθεί από ομότιμους και τεκμηριώνουν "Ανεπιθύμητες ενέργειες εμβολιασμού COVID-19 που θα μπορούσαν να βλάψουν τα παιδιά" -σήμερα 140 και συνεχίζουν να καταγράφονται.

Και τα παιδιά πεθαίνουν μετά τον εμβολιασμό-πιθανώς μέχρι και 800 μέχρι στιγμής. Από τις 21 Δεκεμβρίου 2021, εβδομήντα ένα νεκρά παιδιά κάτω των 18 ετών έχουν καταγραφεί στο VAERS.

"Περισσότερα παιδιά πεθαίνουν από το εμβόλιο COVID παρά από το ίδιο το COVID", δήλωσε στους νομοθέτες μια νοσοκόμα από τη Λουιζιάνα. "Δυνητικά θυσιάζουμε τα παιδιά μας για το φόβο μήπως πεθάνουν, αρρωσταίνοντας από έναν ιό, έναν ιό με ποσοστό επιβίωσης 99%".



Και αυτά τα παιδιά έχουν ονόματα - όπως η τρίχρονη Ámbar Suárez, η οποία πέθανε από καρδιακή προσβολή την επομένη της ένεσης.

Και ο δεκατριάχρονος Jacob Clynick, ο οποίος πέθανε από καρδιακή ανακοπή τρεις ημέρες μετά την ένεση της Pfizer.

Και ο δεκαεξάχρονος Ernesto Ramirez Jr. που πέθανε από διογκωμένη καρδιά -που υπερδιπλασιάστηκε σε μέγεθος- πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό.

Και η δωδεκάχρονη Sara Jessica Blattner, η οποία έφτιαξε αυτό το συγκλονιστικό βίντεο πέντε ημέρες πριν από τον θάνατό της.

Και αυτό το δωδεκάχρονο αγόρι από τη Γερμανία, το οποίο πέθανε δύο ημέρες μετά τη δεύτερη ένεση, η οποία, όπως αποδείχθηκε από τη νεκροψία, ήταν η αιτία θανάτου.


Και αυτά τα δύο δεκαπεντάχρονα παιδιά, στα οποία χορηγήθηκε παράνομα ένεση πριν εκδοθούν οι άδειες επείγουσας χρήσης της Pfizer και της Moderna.

Είστε πρόθυμοι να σκοτώσετε 117 παιδιά για να σώσετε ένα από το COVID; Διότι αυτός είναι ο αριθμός που χρειάζεται να εμβολιαστεί (NNTV) για να αποτραπεί ένας θάνατος από COVID στην ομάδα ηλικίας 5-11 ετών με βάση αυτή την ανάλυση.

Αυτό που θα διαπιστώσετε -αν αφαιρέσετε τις παρωπίδες που τα Μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Big Media) και η Μεγάλη Τεχνολογία (Big Tech) έχουν τοποθετήσει στα μάτια σας για να σας προστατεύσουν από τη φρικιαστική πραγματικότητα που εκτυλίσσεται έξω από την τηλεοθόνη- είναι ότι η επιστήμη (η πραγματική επιστήμη, σε αντίθεση με την $επιστήμη™ που χρηματοδοτείται από φαρμακευτικές εταιρείες) αποδεικνύει ότι τα εμβόλια COVID δεν είναι ούτε ασφαλή ούτε αποτελεσματικά.

Α, και παρεμπιπτόντως, γνωρίζατε ότι δεν υπάρχουν εγκεκριμένα από τον FDA εμβόλια που χορηγούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες; Σωστά, μας εξαπάτησε η BigPharma, για άλλη μια φορά. Το προϊόν της Pfizer που ενέκρινε ο FDA στις 23 Αυγούστου 2021, είναι το Comirnaty, το οποίο δεν είναι διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η μη εγκεκριμένη έκδοση εξακολουθεί να χορηγείται, ώστε η BigPharma να μπορεί να απολαμβάνει την καθολική προστασία που εγγυώνται οι άδειες επείγουσας χρήσης τους.

Εάν, ωστόσο, τα εμβόλια χορηγηθούν σε παιδιά, οι φαρμακευτικές εταιρείες αποκτούν μεγαλύτερη προστασία από την ευθύνη βάσει του Εθνικού Νόμου περί Τραυματισμών από Παιδικά Εμβόλια (NCVIA) του 1986, ο οποίος:

"παρέχει νομική ασπίδα ευθύνης στους κατασκευαστές φαρμάκων, εάν λάβουν πλήρη έγκριση για όλες τις ηλικίες".



Τώρα καταλαβαίνετε γιατί οι φαρμακευτικές εταιρείες προωθούν αυτές τις ενέσεις στα παιδιά, παρόλο που όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι όλο ρίσκο και καμία ανταμοιβή;

Θέλετε τα ονόματά σας να μείνουν στην ιστορία ως συνδεόμενα με την εξαναγκαστική χορήγηση ενέσεων σε παιδιά με ένα προϊόν που έχει ήδη αποδειχθεί ότι προκαλεί σοβαρές βλάβες κατά τη διάρκεια της σύντομης ύπαρξής του;

Πώς θα αισθανθείτε αν ένα παιδί πεθάνει εξαιτίας της απόφασής σας; Πώς θα αισθανθείτε αν τα παιδιά υποστούν ισόβιες βλάβες; Πώς θα αισθανθείτε αν το παιδί σας γίνει θύμα αυτού του πειράματος τρισεκατομμυρίων δολαρίων πάνω στην ανθρωπότητα;

Αν η ελευθερία, η δικαιοσύνη και η αλήθεια επικρατήσουν, τα βιβλία της ιστορίας θα καταγράψουν τα ονόματα εκείνων που επέλεξαν να συμπράξουν με τους τυράννους, και το όνομά σας θα είναι σε αυτόν τον κατάλογο - εκτός αν συγκεντρώσετε το θάρρος να αντισταθείτε μαζί μας στην ολοκληρωτική επιβολή των στρατοπέδων απομόνωσης και των αναγκαστικών εμβολιασμών COVID.

Όπως σημειώνει το Μουσείο Ολοκαυτώματος των Ηνωμένων Πολιτειών:

"Κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος, η δημιουργία των γκέτο αποτέλεσε βασικό βήμα στη διαδικασία των Ναζί για τον βάναυσο διαχωρισμό, τη δίωξη και τελικά την καταστροφή των Εβραίων της Ευρώπης.

 Οι Εβραίοι αναγκάστηκαν να μετακομίσουν στα γκέτο, όπου οι συνθήκες διαβίωσης ήταν άθλιες. Τα γκέτο ήταν συχνά κλειστές συνοικίες που απομόνωναν τους Εβραίους από τον μη εβραϊκό πληθυσμό και από άλλες εβραϊκές κοινότητες".

Στο βιβλίο "Νόμιζαν ότι ήταν ελεύθεροι: Οι Γερμανοί, 1933-45", ο Milton Mayer εξετάζει τη σταδιακή εξέλιξη του ολοκληρωτισμού σε ένα κάποτε ελεύθερο έθνος:

"Αυτός ο διαχωρισμός της κυβέρνησης από τους ανθρώπους, αυτή η διεύρυνση του χάσματος, πραγματοποιήθηκε τόσο σταδιακά και τόσο ανεπαίσθητα, κάθε βήμα μεταμφιεσμένο (ίσως όχι καν σκόπιμα) ως προσωρινό μέτρο έκτακτης ανάγκης ή συνδεδεμένο με αληθινή πατριωτική πίστη ή με πραγματικούς κοινωνικούς σκοπούς. 

Και όλες οι κρίσεις και οι μεταρρυθμίσεις (και οι πραγματικές μεταρρυθμίσεις) απασχολούσαν τόσο πολύ τους ανθρώπους, ώστε δεν έβλεπαν την αργή κίνηση από κάτω, της όλης διαδικασίας της κυβέρνησης να απομακρύνεται όλο και περισσότερο".

"Κάθε βήμα ήταν τόσο μικρό, τόσο ασήμαντο, τόσο καλά εξηγημένο ή, ενίοτε, "λυπημένο", ώστε, αν κανείς δεν ήταν από την αρχή αποκομμένος από την όλη διαδικασία, αν δεν καταλάβαινε τι ήταν το όλο πράγμα κατ' αρχήν, σε τι θα έπρεπε να οδηγήσουν κάποια μέρα όλα αυτά τα "μικρά μέτρα" που κανένας "πατριώτης Γερμανός" δεν θα μπορούσε να δυσανασχετήσει, δεν έβλεπε την εξέλιξή της από μέρα σε μέρα, όπως ένας αγρότης στο χωράφι του δεν βλέπει το καλαμπόκι να μεγαλώνει. Μια μέρα είναι πάνω από το κεφάλι του".

Γράφοντας στη σκιά των βιαιοτήτων του Τρίτου Ράιχ, ο Mayer μας εκλιπαρεί:

"Πολλές, πολλές φορές από τότε που συνέβησαν όλα αυτά έχω αναλογιστεί εκείνο το ζευγάρι των μεγάλων ρητών, Principiis obsta και Finem respice - "Αντισταθείτε στις αρχές" και "Σκεφτείτε το τέλος". Αλλά πρέπει κανείς να προβλέψει το τέλος για να αντισταθεί, ή έστω να δει, τις αρχές".

Έχετε αρχίσει να βλέπετε; Δεν σας λέει το ένστικτό σας ότι κάτι δεν πάει κοφτά, πικρά στραβά με τη δημιουργία μιας τάξης Untermenschen, τον περιορισμό της πρόσβασής τους στα απαραίτητα, την τιμωρία τους, τον εκφοβισμό τους και τον υποβιβασμό τους σε ένα γκέτο;

Όπως γράφει ο James M. Glass στο βιβλίο Life Unworthy of Life: Racial Phobia and Mass Murder in Hitler's Germany:

"Όταν μια ολόκληρη κοινωνία, ιδίως τα επαγγέλματά της, μετασχηματίζει ριζικά τις έννοιες του σωστού και του λάθους και στη συνέχεια ζει με αυτές τις ανεστραμμένες έννοιες ως μέρος των φυσιολογικών καθημερινών γεγονότων, δεν μπορεί να απαλλαγεί από την ανάληψη ευθύνης για τις συνέπειες των πράξεών της."

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο με έναν φαρμακοποιό της CVS που ανακρίνεται για τη διανομή των εμβολίων χωρίς την παροχή συγκατάθεσης μετά από ενημέρωση, και θα γίνετε μάρτυρας ενός ατόμου που με πόνο και εντιμότητα συμβιβάζεται με τη γνώση ότι έχει παραβιάσει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης και τον επαγγελματικό του κώδικα δεοντολογίας.

Δεν έχει πλέον δυνατότητα εύλογης άρνησης. Και τώρα, ούτε και εσείς.



Θα σας θυμούνται επειδή κάνατε άλμα για να εκπληρώσετε την πρόκληση που έθεσε ο Elie Wiesel:

"Ορκίστηκα να μη σιωπήσω ποτέ, όποτε και όπου τα ανθρώπινα όντα υποφέρουν και ταπεινώνονται. Πρέπει πάντα να παίρνουμε θέση".

Ας ενώσουμε τα χέρια μας και ας τραγουδήσουμε μαζί με τους Five Times August το "Δεν θα φύγω σιωπηλά":





ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου