Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

ΕΠΙΖΗΣΑΣΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟ


 VERA SHARAV«AYTO ΠOY ΛEΓAME ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ»

BINTEO




Σε ομιλία που εκφώνησε την προηγούμενη Κυριακή στις Βρυξέλλες, η επιζήσασα του Ολοκαυτώματος Vera Sharav περιέγραψε τους εντυπωσιακούς παραλληλισμούς μεταξύ των όσων έζησε ως παιδί στη κατεχόμενη από τους Ναζί Ρουμανία, και των πολιτικών για την αντιμετώπιση του COVID που εφαρμόζονται σήμερα από κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Η επιζήσασα του Ολοκαυτώματος Vera Sharav ήταν προγραμματισμένο να εκφωνήσει τις παρακάτω παρατηρήσεις της την Κυριακή στις Βρυξέλλες, σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις υποχρεωτικότητες που αφορούν το COVID.

Καθώς το συλλαλητήριο ακυρώθηκε αιφνιδιαστικά όταν η αστυνομία απείλησε τους διαδηλωτές, η Sharav και άλλοι ομιλητές του συλλαλητηρίου εκφώνησαν τις ομιλίες τους σε ένα εστιατόριο.




Διαβάστε την ομιλία της Sharav στα Ελληνικά:

Ένα μάθημα ζωτικής σημασίας από το Ολοκαύτωμα είναι ότι η γενοκτονία διευκολύνθηκε από την παγκόσμια σιωπή, την αδιαφορία και την αποτυχία παρέμβασης. 

Το Ολοκαύτωμα ξεκίνησε με τον παραμερισμό της προσωπικής ελευθερίας, των νομικά δικαιώματα και των πολιτικών δικαιωμάτων.

Ο συγγραφέας Πρίμο Λέβι, ένας Ιταλοεβραίος επιζών του Άουσβιτς, προειδοποίησε: “Συνέβη. Επομένως, μπορεί να ξανασυμβεί. Μπορεί να συμβεί παντού”.

Ως επιζήσασα του Ολοκαυτώματος, είμαι τρομοκρατημένη από τους υποκριτές που ελέγχουν το αφήγημα του Ολοκαυτώματος. Αρνούνται τη συνάφεια του Ολοκαυτώματος με τις σημερινές διακρίσεις και τα όλο και πιο επιθετικά και κατασταλτικά διατάγματα.
Αυτοί οι “αυτόκλητοι τιμωροί” λογοκρίνουν και φιμώνουν όσους λένε ανοιχτά τη γνώμη τους. Αρνούμενοι τη συνάφεια του Ολοκαυτώματος με την τρέχουσα καταστολή, οι “αυτόκλητοι τιμωροί” είναι αρνητές του Ολοκαυτώματος.

Ο Elie Wiesel, ένας επιζών του Άουσβιτς και βραβευμένος με Νόμπελ, θεωρήθηκε ως η φωνή των θυμάτων. Δήλωσε: “Η αδιαφορία και η σιωπή των ανθρώπων οδήγησαν στο Ολοκαύτωμα. Η σιωπή και η αδιαφορία είναι η μεγαλύτερη αμαρτία από όλες”.

Σήμερα, οι επιζώντες είναι συγκλονισμένοι από την κινδυνολογία και τα διχαστικά μέτρα διακρίσεων κατά μιας μειονότητας. Τρομακτικές σκηνές περιλαμβάνουν αστυνομικούς με μαύρες στολές που επιτίθενται βάναυσα σε διαδηλωτές σε ευρωπαϊκές πόλεις, στην Αυστραλία και, ναι, στο Ισραήλ. 

Αυτές είναι οδυνηρές υπενθυμίσεις του προοιμίου του Ολοκαυτώματος κατά το οποίο οι Ναζί:
Χρησιμοποίησαν τα ψυχολογικά όπλα του φόβου και της προπαγάνδας για να επιβάλουν ένα γενοκτονικό καθεστώς.
Δαιμονοποίησαν τους Εβραίους ως διασπορείς ασθενειών και αιτία της δυστυχίας τους.

Εξαφάνισαν συστηματικά τους ηθικούς κανόνες και τις αξίες.
Κατέστρεψαν την κοινωνική τους συνείδηση στο όνομα της δημόσιας υγείας.

Τα σημερινά αρπακτικά χρησιμοποιούν επίσης τον φόβο και την προπαγάνδα για να διατηρήσουν μια κατάσταση άγχους και αδυναμίας. Ο στόχος -τότε και τώρα- είναι πανομοιότυπος: να προετοιμάσουν τους ανθρώπους να γίνουν υπάκουοι και να ακολουθούν εντολές χωρίς αμφισβήτηση.

Η παγκόσμια επίθεση στις ελευθερίες μας και στο δικαίωμά μας για αυτοδιάθεση διευκολύνεται από την εργαλειοποίηση της ιατρικής. Τότε και τώρα, το ιατρικό κατεστημένο έχει εξασφαλίσει μια επίφαση νομιμότητας σε μαζικές ιατρικές δολοφονίες.

Οι Ναζί κήρυξαν τα άτομα με αναπηρία – “ακατάλληλα για τη ζωή”. Τα 1.000 βρέφη και μικρά παιδιά Γερμανών που αποτέλεσαν τα πρώτα θύματα ιατρικής δολοφονίας στον κόσμο, δολοφονήθηκαν στην πραγματικότητα στα νοσοκομεία.

Το 2020, οι κυβερνήσεις παγκοσμίως κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης και επέβαλαν θανατηφόρες ιατρικές διαταγές:
Τα νοσοκομεία διατάχθηκαν να μην περιθάλπουν τους ηλικιωμένους στους οίκους ευγηρίας. Το αποτέλεσμα ήταν η μαζική ιατρική δολοφονία – την οποία η Σουηδία ονόμασε “ενεργητική ευθανασία”.

Τα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποίησαν θανατηφόρες δόσεις του φαρμάκου Μιδαζολάμη για την ιατρική δολοφονία των ηλικιωμένων – ένα φάρμακο που συνεχίζουν να αποθηκεύουν.

Οι κατευθυντήριες γραμμές των νοσοκομείων των ΗΠΑ εξακολουθούν να απαιτούν οι ηλικιωμένοι να λαμβάνουν ελάχιστη θεραπεία.
Οι γιατροί στη Δυτική Ευρώπη και στις ΗΠΑ απαγορεύεται να συνταγογραφούν τις υπάρχουσες, εγκεκριμένες, ασφαλείς και αποτελεσματικές, σωτήριες για τη ζωή θεραπείες για τους ασθενείς με COVID.

Σήμερα, η ανθρωπότητα απειλείται από τους παγκόσμιους κληρονόμους των Ναζί. Ο πραγματικός ιός που συνεχίζει να μολύνει αυτά τα αρπακτικά είναι η Ευγονική.

Μια έκθεση της Αμερικάνικης Επιτροπής για το Ολοκαύτωμα, υπό την προεδρία του Elie Wiesel, σημειώνει: “… η τάση να επαναληφθεί η επιλογή των Ναζί και να εξοντωθούν και πάλι εκατομμύρια άνθρωποι παραμένει μια φρικτή απειλή”.

Ο στόχος των σύγχρονων Ναζί είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι παγκόσμιοι ολιγάρχες είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των παγκόσμιων πόρων – φυσικών, οικονομικών και ανθρώπινων.

Ο Μπιλ Γκέιτς, ένας ισόβιος ευγονιστής και βασικός μέτοχος της βιομηχανίας εμβολίων, δήλωσε ότι το εμβόλιο COVID είναι η “τελική λύση”.
Οι ενέσεις COVID χρησιμοποιούν μια πειραματική, γονιδιακή τεχνολογία. Η δοκιμή της στον παγκόσμιο πληθυσμό παραβιάζει κατάφωρα το πρωταρχικό ανθρώπινο δικαίωμα στην “εθελοντική, ενημερωμένη συναίνεση”.

Όσοι αρνούνται να υποβληθούν σε ενέσεις διασύρονται ως διασπορείς ενός θανατηφόρου ιού. Υποβάλλονται σε όλο και πιο σκληρές ποινές και διακρίσεις. Η Γερμανία, η Αυστρία και η Ιταλία παρασύρονται για άλλη μια φορά από ένα όργιο φασιστικού μίσους. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός βασίζεται στη λογική της προστασίας των ανθρώπων από τη μόλυνση και τη μετάδοση της λοίμωξης. Ωστόσο, αδιαμφισβήτητα στοιχεία δείχνουν ότι οι ενέσεις COVID δεν προλαμβάνουν τη μόλυνση ή τη μετάδοσή της και δεν παρέχουν ανοσία.

Ακόμη και η διευθύντρια των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, Rochelle Wallensky, έχει αναγνωρίσει ότι οι ενέσεις COVID δεν μπορούν να αποτρέψουν τη μετάδοση.
Ο Albert Bourla, διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, παραδέχτηκε ότι “δύο δόσεις του εμβολίου προσφέρουν πολύ περιορισμένη προστασία – αν την προσφέρουν”.

Εάν οι εμβολιασμένοι άνθρωποι μπορούν να μολυνθούν και να μεταδώσουν το COVID – γιατί είναι προνομιούχοι; Γιατί οι ανεμβολίαστοι – που αρνούνται να εμβολιαστούν με ένα κλινικά άχρηστο προϊόν – συκοφαντούνται, υφίστανται διακρίσεις, απειλούνται με απώλεια θέσεων εργασίας και στέρηση της σχολικής χρονιάς των παιδιών τους;

Εάν οι ενέσεις COVID δεν προστατεύουν την υγεία κανενός, ποιος είναι ο πραγματικός στόχος του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των ψηφιακών διαβατηρίων;

Πολλοί ανεξάρτητοι επιστήμονες προειδοποιούν ότι αυτές οι ενέσεις αποτελούν βιολογικά όπλα μαζικής καταστροφής. Δεκάδες χιλιάδες γιατροί, επιστήμονες και νοσηλευτές αρνούνται τις ενέσεις – ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσουν τη δουλειά τους και την άδειά τους.

Κυβερνητικά στοιχεία από το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ισραήλ, τις ΗΠΑ και τον EMA [Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων] επιβεβαιώνουν ότι έχουν αναφερθεί μαζικοί θάνατοι και τραυματισμοί. Σχεδόν 38.000 Ευρωπαίοι έχουν πεθάνει μετά τις ενέσεις. 

Και περισσότεροι από 3.390.000 έχουν υποστεί βλάβες. Υγιείς, αθλητικοί, νέοι ενήλικες έχουν πεθάνει. Παιδιά υποφέρουν από μυοκαρδίτιδα και θρομβώσεις. Νευροεκφυλιστικές ασθένειες εμφανίζονται επίσης στους εμβολιασμένους.

Βρισκόμαστε σε ένα καταστροφικό κομβικό σημείο της ανθρώπινης ιστορίας. Τα σημερινά αρπακτικά έχουν εξαπολύσει ένα ενέσιμο βιολογικό όπλο, σχεδιασμένο να μεταφέρει μια δηλητηριώδη πρωτεΐνη ακίδα, και τεχνολογία αόρατης παρακολούθησης, στο σώμα.

Αυτό το όπλο επιτρέπει στα αρπακτικά να ελέγχουν τον παγκόσμιο πληθυσμό εξ αποστάσεως, 24 ώρες την ημέρα. Πρέπει να επιλέξουμε – αν δεν θα υπακούσουμε, και θα διεκδικήσουμε την ελευθερία μας και τα δικαιώματά μας ως ανθρώπινα όντα – ή αν θα υποδουλωθούμε.

Ο επιζών του Άουσβιτς, Mariann Turski, Πολωνός δημοσιογράφος, ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να ξανασυμβεί ένα Ολοκαύτωμα. Απάντησε: “Θα μπορούσε να συμβεί. Αν παραβιαστούν τα πολιτικά δικαιώματα – αν τα δικαιώματα των μειονοτήτων δεν γίνουν σεβαστά και καταργηθούν”.

Προέτρεψε τους πάντες “υπερασπιστείτε το σύνταγμα, υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας, υπερασπιστείτε τη δημοκρατία σας. Τα δικαιώματα των μειονοτήτων πρέπει να προστατεύονται… Δεν πρέπει να αδιαφορείς όταν οποιαδήποτε μειονότητα αντιμετωπίζει διακρίσεις”.

Ο Dietrich Bonnhoeffer – ένας εξαιρετικός Γερμανός προτεστάντης ιερέας, κατά τη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος δήλωσε: “Η σιωπή μπροστά στο κακό είναι το ίδιο το κακό. Το να μη μιλάς είναι σαν να μιλάς. Το να μην ενεργείς είναι σαν να ενεργείς”.

Ο ραβίνος Michoel Green μόλις δημοσίευσε μια επείγουσα έκκληση ότι είναι “καιρός να εξιλεωθούμε για το Ολοκαύτωμα μη επιτρέποντας αυτό να επαναληφθεί”. Ο Green προειδοποιεί όλους να μην υπακούουν στις εντολές των τυράννων και να μην περιθωριοποιούν και διώκουν τις μειονότητες. 

Και λέει στους Εβραίους: “Μην επαναλάβετε το μοιραίο λάθος να υπακούσετε τυφλά στους αρχι-προδότες σας και να βαδίσετε υποταγμένοι σαν πρόβατα στη σφαγή. Ξυπνήστε ΤΩΡΑ”.

Μην έχετε αυταπάτες – οι ανεμβολίαστοι δεν είναι ο εχθρός. Το πρώτο βήμα στον ολισθηρό δρόμο προς τη γενοκτονία είναι ο στιγματισμός μιας μειονότητας. Η σιωπή προσκαλεί ολοένα και περισσότερους κατασταλτικούς περιορισμούς. 

Αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι, πρέπει να μιλήσουμε ενάντια στις διακρίσεις. Δεν πρέπει να σιωπήσουμε ποτέ ξανά – ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου