Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Η ΚΡΥΦΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΝΕΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ WEF

MACRON, TRYDEAU, ARDEN KAI BORIS JOHNSON ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

BINTEO


Μετάφραση: Απολλόδωρος


Πώς είναι δυνατόν περισσότερες από 190 κυβερνήσεις από όλο τον κόσμο να κατέληξαν να αντιμετωπίζουν την "πανδημία" του Covid με σχεδόν τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με τα λουκέτα, τις εντολές για μάσκες και τις κάρτες εμβολιασμού να είναι πλέον κοινός τόπος παντού;

Η απάντηση μπορεί να βρίσκεται στη σχολή Young Global Leaders, η οποία ιδρύθηκε και διευθύνεται από τον Κλάους Σβαμπ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ ("WEF") και από την οποία πέρασαν πολλοί από τους σημερινούς εξέχοντες πολιτικούς και επιχειρηματικούς ηγέτες στην πορεία τους προς την κορυφή.

Μια κρυφή συμμαχία πολιτικών και επιχειρηματικών ηγετών εκμεταλλεύεται την πανδημία με στόχο την κατάρρευση των εθνικών οικονομιών και την καθιέρωση ενός παγκόσμιου ψηφιακού νομίσματος, και στους ηγέτες αυτούς περιλαμβάνονται ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ο πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern και ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Boris Johnson.

Αυτό δεν είναι μυθοπλασία, είναι γεγονός. Ακούστε μόνο τον ίδιο τον πρόεδρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab, να λέει τα εξής


ΔEITE TO BINTEO

Η ιστορία ξεκινά με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το οποίο είναι μια ΜΚΟ που ιδρύθηκε από τον Klaus Schwab, έναν Γερμανό οικονομολόγο και μηχανολόγο μηχανικό, στην Ελβετία το 1971, όταν ήταν μόλις 32 ετών. 

Το WEF είναι περισσότερο γνωστό στο ευρύ κοινό για τα ετήσια συνέδρια που διοργανώνει στο Νταβός της Ελβετίας κάθε Ιανουάριο, τα οποία έχουν ως στόχο να συγκεντρώσουν πολιτικούς και επιχειρηματικούς ηγέτες από όλο τον κόσμο για να συζητήσουν τα προβλήματα της εποχής.

Σήμερα, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα δίκτυα στον κόσμο για την παγκοσμιοποιημένη ελίτ εξουσίας, καθώς χρηματοδοτείται από περίπου χίλιες πολυεθνικές εταιρείες.

Το WEF, το οποίο αρχικά ονομαζόταν Ευρωπαϊκό Φόρουμ Διοίκησης μέχρι το 1987, κατάφερε να συγκεντρώσει 440 στελέχη από 31 έθνη ήδη από την πρώτη του συνάντηση τον Φεβρουάριο του 1971, γεγονός που αποτέλεσε απροσδόκητο επίτευγμα για κάποιον όπως ο Schwab, ο οποίος είχε πολύ μικρή διεθνή ή επαγγελματική εμπειρία πριν από αυτό.

Ο λόγος μπορεί να οφείλεται στις επαφές που έκανε ο Schwab κατά τη διάρκεια της πανεπιστημιακής του εκπαίδευσης, μεταξύ των οποίων και η μελέτη με κανέναν λιγότερο από τον πρώην σύμβουλο εθνικής ασφάλειας και υπουργό Εξωτερικών Henry Kissinger.

Το Φόρουμ αρχικά συγκέντρωσε μόνο άτομα από τον οικονομικό τομέα, αλλά σύντομα άρχισε να προσελκύει πολιτικούς, εξέχουσες προσωπικότητες από τα μέσα ενημέρωσης (μεταξύ άλλων από το BBC και το CNN), ακόμη και διασημότητες.

Το 1992 ο Schwab ίδρυσε έναν παράλληλο θεσμό, το σχολείο Global Leaders for Tomorrow, το οποίο επανιδρύθηκε ως Young Global Leaders το 2004. Οι συμμετέχοντες στο σχολείο πρέπει να υποβάλουν αίτηση για την εισαγωγή τους και στη συνέχεια υποβάλλονται σε μια αυστηρή διαδικασία επιλογής.

Στα μέλη της πρώτης κιόλας τάξης του σχολείου το 1992 περιλαμβάνονταν ήδη πολλοί που έγιναν στη συνέχεια σημαντικές φιλελεύθερες πολιτικές προσωπικότητες, όπως η Angela Merkel, ο Nicolas Sarkozy, και ο Tony Blair.


Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 1.300 απόφοιτοι αυτής της σχολής, και ο κατάλογος των αποφοίτων περιλαμβάνει αρκετά ονόματα εκείνων που συνέχισαν να γίνονται ηγέτες των ιδρυμάτων υγείας των αντίστοιχων εθνών τους. 

Τέσσερις από αυτούς είναι πρώην και νυν υπουργοί Υγείας της Γερμανίας, συμπεριλαμβανομένου του Jens Spahn, ο οποίος είναι ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας από το 2018. Ο Philipp Rösler, ο οποίος ήταν υπουργός Υγείας από το 2009 έως το 2011 και στη συνέχεια διορίστηκε από τον Schwab διευθύνων σύμβουλος του WEF το 2014.

Άλλα αξιοσημείωτα ονόματα στον κατάλογο της σχολής είναι -

Jacinda Ardern, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, της οποίας τα αυστηρά μέτρα αποκλεισμού έχουν επαινεθεί από τις παγκόσμιες υγειονομικές αρχές, 


Emmanuel Macron, ο πρόεδρος της Γαλλίας,



Sebastian Kurz, ο οποίος ήταν μέχρι πρόσφατα καγκελάριος της Αυστρίας,

Viktor Orbán, πρωθυπουργός της Ουγγαρίας,

Jean-Claude Juncker, πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,

Annalena Baerbock, ηγέτιδα των Γερμανών Πρασίνων,

Βλαντιμίρ Πούτιν, πρόεδρος της Ρωσίας,

Justin Trudeau, πρωθυπουργός του Καναδά,

Στον κατάλογο βρίσκουμε επίσης τον κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Gavin Newsom, ο οποίος επιλέχθηκε για την τάξη του 2005, καθώς και τον πρώην υποψήφιο πρόεδρο και νυν υπουργό Μεταφορών των ΗΠΑ Peter Buttigieg, ο οποίος είναι πολύ πρόσφατος απόφοιτος, αφού επιλέχθηκε για την τάξη του 2019.

Όλοι αυτοί οι πολιτικοί που ήταν στην εξουσία κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών τάχθηκαν υπέρ των σκληρών αντιδράσεων στην πανδημία COVID-19, οι οποίες επίσης συνέβη να αυξήσουν σημαντικά την εξουσία των αντίστοιχων κυβερνήσεών τους.

Αλλά ο κατάλογος των αποφοίτων της σχολής δεν περιορίζεται μόνο σε πολιτικούς ηγέτες. Βρίσκουμε επίσης εκεί πολλούς από τους αρχηγούς της ιδιωτικής βιομηχανίας, όπως τον Bill Gates της Microsoft, τον Jeff Bezos της Amazon, τον Richard Branson της Virgin, τον ιδρυτή της Wikipedia Jimmy Wales και την Chelsea Clinton του Ιδρύματος Clinton.

Και πάλι, όλοι τους εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην παγκόσμια αντιμετώπιση της ψευτο-πανδημίας και πολλοί αποκόμισαν σημαντικά κέρδη ως αποτέλεσμα των μέτρων.

Και αν δεν πιστεύετε ότι ο Boris Johnson, ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, δεν είναι στο κόλπο με τα συνθήματά του "build back better", τότε ρίξτε μια ματιά σε αυτή την εικόνα του που τραβήχτηκε σε εκδήλωση του World Economic Forum Young Global Leaders.


Οι ηγέτες που έχουν γαλουχηθεί από το WEF έχουν διεισδύσει στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο και έχουν εργαστεί στο ίδιο μήκος κύματος για την εφαρμογή γελοίων, δρακόντειων περιορισμών με το πρόσχημα ενός υποτιθέμενου ιού που σκοτώνει λιγότερο από το 0,2% αυτών που μολύνει.

Το κείμενο που ακολουθεί προέρχεται από ένα έγγραφο που κυκλοφόρησε από το ίδρυμα Rockefeller το 2010 με τίτλο ‘Scenarios for the Future of Technology and International Development’ ("Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και της διεθνούς ανάπτυξης"). 

Περιγράφει ένα μελλοντικό σενάριο που διαδραματίζεται και το οποίο το έγγραφο χαρακτηρίζει ως "Σενάριο κλειδώματος".


"Το 2020, η πανδημία που ο κόσμος ανέμενε εδώ και χρόνια επιτέλους χτύπησε. Σε αντίθεση με την επιδημία SARS του 2004, αυτό το νέο στέλεχος του κοροναϊού -άγνωστης προέλευσης- ήταν εξαιρετικά δηλητηριώδες και θανατηφόρο. 

Ακόμη και τα πιο προετοιμασμένα για πανδημία έθνη ξεπεράστηκαν γρήγορα όταν ο ιός διέσχισε όλο τον κόσμο, μολύνοντας σχεδόν το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού και σκοτώνοντας εκατομμύρια ανθρώπους μέσα σε μόλις επτά μήνες.

Η πανδημία είχε επίσης θανατηφόρες επιπτώσεις στις οικονομίες: η διεθνής κινητικότητα ανθρώπων και αγαθών σταμάτησε, εξουθενώνοντας βιομηχανίες όπως ο τουρισμός και διακόπτοντας τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού. 

Ακόμη και σε τοπικό επίπεδο, τα συνήθως πολυσύχναστα καταστήματα και κτίρια γραφείων έμειναν άδεια για μήνες, χωρίς εργαζόμενους και πελάτες. 

Η πανδημία κάλυψε τον πλανήτη - αν και δυσανάλογα πολλοί πέθαναν σε οίκους ευγηρίας, όπου ο ιός εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά ελλείψει επίσημων πρωτοκόλλων περιορισμού.

Η αρχική πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου να "αποθαρρύνει έντονα" τους πολίτες από τις πτήσεις αποδείχθηκε θανατηφόρα επιεικής, επιταχύνοντας την εξάπλωση του ιού όχι μόνο εντός του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και πέρα από τα σύνορα.

 Ωστόσο, μερικές χώρες τα πήγαν καλύτερα - ιδίως η Κίνα. Η γρήγορη επιβολή και επιβολή υποχρεωτικής καραντίνας για όλους τους πολίτες από την κινεζική κυβέρνηση, καθώς και η άμεση και σχεδόν θερμική σφράγιση όλων των συνόρων, έσωσε εκατομμύρια ζωές, σταματώντας την εξάπλωση του ιού πολύ νωρίτερα από ό,τι σε άλλες χώρες και επιτρέποντας την ταχύτερη ανάκαμψη μετά την πανδημία.

Η κυβέρνηση της Κίνας δεν ήταν η μόνη που έλαβε ακραία μέτρα για να προστατεύσει τους πολίτες της από τον κίνδυνο και την έκθεση. 

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι εθνικοί ηγέτες σε όλο τον κόσμο τέντωσαν την εξουσία τους και επέβαλαν αεροστεγείς κανόνες και περιορισμούς, από την υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου έως τον έλεγχο της θερμοκρασίας του σώματος στις εισόδους σε κοινόχρηστους χώρους όπως οι σιδηροδρομικοί σταθμοί και τα σούπερ μάρκετ".

Θα έχετε παρατηρήσει μερικές λέξεις μέσα στο άρθρο τις οποίες επισημάναμε με έντονη γραφή. Πρόκειται για λέξεις που αλλάξαμε προκειμένου να ευθυγραμμίσουμε το έγγραφο με το τρέχον σενάριο που διαδραματίζεται σε όλο τον κόσμο - την υποτιθέμενη πανδημία του Covid-19.

Συνολικά μόλις 9 λέξεις ήταν το μόνο που χρειάστηκε να αλλάξουμε για να διασφαλίσουμε ότι το πλήρες κείμενο, που γράφτηκε το 2010 από το Ίδρυμα Ροκφέλερ, αντιπροσώπευε πλήρως την υποτιθέμενη πανδημία Covid-19. Μόλις εννέα λέξεις.

Είτε ζούμε στην εποχή των συμπτώσεων είτε παρακολουθούμε ένα πολύ προσεκτικά μελετημένο σχέδιο να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας. 


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Hidden Alliance of former WEF Young Global Leaders working in Lockstep to enforce the Great Reset include Macron, Trudeau, Ardern, & Boris Johnson – The Expose

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου