Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ...

ΡRΟF. GRΑNOT:«Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ OMICRON ! ΜΕ ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΚΗΣ Ο COVID-19 ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ! ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ»

BINTEO


Καθηγητής Granot: ο εμβολιασμός δεν προστατεύει από Omicron. Να πάμε σ’ασυλία αγέλης κι ο covid19 θα εξαφανιστεί. Aφήστε ελεύθερους τους ανθρώπους! Kαθηγήτρια Gili Regev-Yochay: όχι στην 4η δόση. Μελέτη Ιατρικού Κέντρου Sheba: ανεπαρκή η 4η δόση

“Ο εμβολιασμός δεν προστατεύει από το Omicron. Επομένως, αυτή η ασθένεια είναι εκτός ελέγχου και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτήν, προστατεύοντας τους πιο ευάλωτους και αφήνοντας τους άλλους να τους αφήσουμε ελεύθερους να ζήσουν τη ζωή τους. 

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι μολυνθούν, ο Covid θα εξαφανιστεί” o Καθηγητής Granot που προκρίνει τη φυσική ανοσία. ”έχουμε μια παραλλαγή πιο αδύναμη και πιο μεταδοτική που θα μολύνει όλον τον κόσμο. Και θα έχουμε αληθινά μια ανοσία της αγέλης. Για την ώρα αυτό δεν είναι εφικτό με εμβόλια. ”i24NEWS 17/1/22

Aνακοινώνει τέλος εμβολίων και τέλος πανδημίας. Προτείνει φυσική ανοσία τώρα για Όμικρον. Tάδε έφη ο Er’el Granot, PhD Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Ariel.

Και δεν είναι ο μόνος ωστόσο κάποιες δυνάμεις που επιχειρούν ουσιαστικά εμβολιακό πραξικόπημα παρά τις προειδοποιήσεις επιστημόνων να αφήσουν τα πράγματα έστω αυτή την ύστατη ευνοϊκή στιγμή να εξελιχθούν.


Μια μελέτη που διεξήχθη στο Ιατρικό Κέντρο Sheba διαπίστωσε ότι μια τέταρτη δόση του εμβολίου Pfizer για τον κορωνοϊό παρέχει ανεπαρκή προστασία έναντι της παραλλαγής Omicron του Covid-19.

Η καθηγήτρια Gili Regev-Yochay, ειδική σε μολυσματικές ασθένειες, είπε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας είναι μόνο προκαταρκτικά.

Σύμφωνα με αυτήν, «το εμβόλιο αυτό για την Omicron δεν είναι αρκετά καλό».

Ωστόσο, τόνισε ότι είναι «μάλλον καλή ιδέα» να γίνει μια τέταρτη δόση σε ομάδες που διατρέχουν κίνδυνο, αλλά προσθέτει ότι οι τρέχουσες συστάσεις – τέταρτη δόση για άτομα άνω των 60 ετών – θα πρέπει ίσως να αλλάξουν στο Ισραήλ. (Δηλ. όχι στην 4η δόση σε πληθυσμό μόνο στους ευπαθείς.) i24NEWS 17/1/22

Η μελέτη Sheba περιλαμβάνει 270 εργαζόμενους στον τομέα της υγείας στους οποίους χορηγήθηκε τέταρτη δόση είτε με το εμβόλιο Pfizer είτε με το εμβόλιο Moderna, και μια ομάδα ελέγχου εργαζομένων στους οποίους δεν χορηγήθηκε καθόλου δεύτερη αναμνηστική.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου