Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΕΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ «ΕΜΒΟΛΙΩΝ» SARS-CoV-2 (Covid-19)

ΠΑΘOΛΟΓΙΑ, ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ  «ΕΜΒΟΛΙΟ SARS-CoV-2 (Covid-19)»




Μετάφραση: Ευστάθιος Ι. Ιωάννου
 Καθηγητής Θεολογίας – Κοινωνιολογίας
και Συγκριτικής Γλωσσολογίας,

Από την κήρυξη της πανδημίας του Covid-19 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) τον Μάρτιο του 2020, έχουν σημειωθεί θεμελιώδεις αλλαγές στην κοινωνία και οι νόμοι έκτακτης ανάγκης που επιβλήθηκαν από τις εθνικές κυβερνήσεις παγκοσμίως με το πρόσχημα της προστασίας της δημόσιας υγείας. 

Η μετάβαση σε μια εποχή μετά τον Covid-19 είχε ως αποτέλεσμα περιορισμούς στην ελευθερία και τα ταξίδια και τη συγκέντρωση, καθώς και περιορισμούς στην ελευθερία του λόγου, το κλείσιμο επιχειρήσεων και σχολείων και τον περιορισμό υγιών ατόμων. 

Επί του παρόντος, υπάρχει έλλειψη επιστημονικής συναίνεσης σχετικά με τις δικαιολογίες που δίνονται από παγκόσμιους οργανισμούς όπως ο ΠΟΥ, το CDC και οι εθνικές κυβερνήσεις, για τέτοιους δραστικούς κοινωνικούς μετασχηματισμούς από το status quo από την εποχή πριν από τον Covid-19.

Επιστήμονες όπως ο καθηγητής Luc Montagnier, ο παγκοσμίου φήμης ιολόγος και βραβευμένος με Νόμπελ για την ανακάλυψη του HIV), ο Dr Sucharit Bhakdi (πρώην επικεφαλής του Ινστιτούτου Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Mainz) και ο Dr. Micheal Yeadon (πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer) υποστηρίζουν ότι τα μέτρα έκτακτης ανάγκης για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της επιβολής εντολών για «εμβόλιο» Covid-19 που ορίζονται από τον ΠΟΥ και τις εθνικές κυβερνήσεις, αποτελούν απειλή για τη Δημοκρατία και τις Πολιτικές Ελευθερίες και δεν βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα αλλά σε μια παγκόσμια πολιτική ημερήσια διάταξη.

Αντίθετα, ο Dr. Anthony Fauci (διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νόσων και ο Επικεφαλής Ιατρικός Σύμβουλος του Προέδρου των ΗΠΑ), ο Christian Drosten (ο εφευρέτης του διαγνωστικού τεστ RT PCR Covid-19, εγκεκριμένο από την ΠΟΥ) και ο Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus (ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ) υποστηρίζουν ότι χρειάζονται παγκόσμιοι νόμοι έκτακτης ανάγκης για να περιοριστεί η πανδημία «Covid-19» και οι αναδυόμενες παραλλαγές του Covid-19.

Τα θεμελιώδη σημεία διαμάχης παραμένουν στο Επιστημονικό και Ιατρικό Πεδίο σχετικά με αυτό το ζήτημα, όπως:
Το τεστ RT PCR διαγιγνώσκει ένα άτομο ως θετικό για ζωντανή ιογενή λοίμωξη Covid-19 και μπορεί να χρησιμοποιεί «θετικά» περιστατικά PCR για να δικαιολογηθεί η κήρυξη της πανδημίας του Covid-19;

Υπάρχουν στοιχεία ότι ο κορωνοϊός SARS/CoV-2 έχει εργαστηριακή προέλευση;

Υπάρχουν σωτήριες θεραπείες για ασθένειες που ταξινομούνται ως Covid19/SARS Cov2;

Είναι ασφαλή και ηθικά τα εγκεκριμένα πρωτόκολλα υγειονομικών υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται σε νοσοκομεία και οίκους φροντίδας για τη θεραπεία ασθενειών που φέρουν την ένδειξη Covid19/SARS Cov2;

Είναι οι νέοι τύποι «εμβόλια» Covid-19 που παράγονται από τις Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Janssen, «ασφαλείς και αποτελεσματικοί», ποιες ήταν οι συνέπειες του διεθνούς προγράμματος «εμβόλια» Covid-19 παγκοσμίως στην ανθρώπινη υγεία και ποιες είναι περιεχόμενες;

Η διάδοση της αυτόνομης και ακριβούς επιστημονικής έρευνας στο κοινό είναι ύψιστης σημασίας για να μπορέσουν οι ιατροί να παρέχουν ενημερωμένη συναίνεση στους ασθενείς τους. Ιδιαίτερα στην εποχή του Covid-19 όπου πραγματοποιούνται ιατρικές διαδικασίες σε υγιή άτομα ελλείψει μακροχρόνιων μελετών. 

Από την κήρυξη της πανδημίας του Covid19, πολλοί παγκοσμίου φήμης επιστήμονες και γιατροί έχουν παράσχει στοιχεία ότι οι αρχές του Ιπποκράτη έχουν παραβιαστεί από μη αυτόνομα κεκτημένα συμφέροντα, ειδικά η θεμελιώδης ιατρική αρχή «Ωφελείτε τον ασθενή και μην κάνετε κακό». (Αρχαία Ελληνικά: ὠφελέειν ή μὴ βλάπτειν).

Την έρευνα μπορείτε να την διαβάσετε εδώ ή να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Dr. Ανδρέα Ράλλη, PhD






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου