Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ!

ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΟΡΕΝ ΑΠΟ ΤΑ GRAND SLAM ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΕΝΝΙΣ!



ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ!!!

Η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης αν θέλει να διασώσει το κύρος της πρέπει άμεσα να αποβάλλει το Αυστραλιανό open από τα παγκόσμια grand slam μέχρι να κλείσει αυτό το αθλητικό Γκουαντάναμο που βασανίζει και απελαύνει υγιέστατους αθλητές με γελοίες προφάσεις εμβολιολαγνείας!

Αλλιώς είναι σαν να φτύνετε στον τάφο του Μαντέλα που αγωνίστηκε ενάντια στο απαρχάιντ!!!
Δείτε γιατί...

Η Τσέχα παίκτρια του διπλού Ρενάτα Βοράκοβα, η οποία απελάθηκε από την Αυστραλία μετά την ακύρωση της βίζας της, μίλησε για το πώς «ένιωθε εγκληματίας» και την ανάγκασαν να γδυθεί από τις Συνοριακές Δυνάμεις της Αυστραλίας κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Η Voracova είχε αρχικά επιτραπεί να εισέλθει στην Αυστραλία με ιατρική εξαίρεση που της χορηγήθηκε αφού είχε μια ανεπιθύμητη αντίδραση σε μόλυνση από τον Covid και μάλιστα έπαιξε σε ένα τουρνουά στη Μελβούρνη.

Ωστόσο, ως αποτέλεσμα της ακύρωσης της βίζας του Νόβακ Τζόκοβιτς βάσει παρόμοιας εξαίρεσης, η Βοράκοβα διατάχθηκε να εγκαταλείψει τη χώρα και απελάθηκε το Σάββατο.

Η Voracova, η οποία είπε ότι ελπίζει ότι το Tennis Australia κάνει το σωστό, ώστε να μην αναγκαστεί να κάνει μήνυση για αποζημίωση,(την οποία κατόπιν έκανε)  είπε στο BBC News Russian: «Ένιωσα λίγο σαν εγκληματίας, αλλά δεν υπήρχε λόγος να νιώσω έτσι. Έστειλα όλα τα έγγραφα. Εγκρίθηκαν. Αν ήξερα ότι θα υπήρχε έστω και 1% πιθανότητα κάτι να μην πάει καλά, δεν θα πήγαινα».

Είπε στο ρωσικό έντυπο Denik ότι την ανάγκασαν να γδυθεί κατά τη διάρκεια της κράτησης και της ανάκρισής της από αξιωματούχους μετανάστευσης πριν φύγει από την Αυστραλία.

"Ανησύχησα. Δεν ένιωθα ασφαλής μέχρι να επιστρέψω στο σπίτι, τίποτα δεν ήταν σίγουρο», είπε. «Ήταν σαν να έβλεπα μια ταινία – μια μακρά ανάκριση με οδηγίες όπως «γδύσου, ντύσου». Γιούμ, δεν θέλω καν να το σκέφτομαι, πόσο μάλλον να το ξαναζήσω».

Το ρεπορτάζ και από τον έγκυρο ιστότοπο dimpenews.com




Η Τσέχα τενίστρια Renata Voracova, η οποία απελάθηκε από την Αυστραλία μετά την ακύρωση της βίζας της, λέει ότι οι αρχές την ανέκριναν ( διερεύνησαν) γυμνή κατά την ανάκρισή της. 

Στα όρια της γυναικοκτονίας. Ταπείνωση είναι κακοποίηση είναι βασανιστές είναι Γκουαντάναμο παρανοϊκών πειραματιστών η Αυστραλία. #meToo

Η αθλήτρια μπήκε στην Αυστραλία με βίζα και ιατρική εξαίρεση στη συνέχεια ακυρώθηκε η βίζα της αιχμαλωτίστηκε μεταφέρθηκε σε κέντρο κράτησης μεταναστών στο ίδιο ξενοδοχείο έτσι το λέμε τώρα με τον Τζόκοβιτς) και τέλος απελάθηκε αφού κακοποιήθηκε κατά την ανάκριση. Βασανιστές.



Οι εμβολιαστές ηττήθηκαν επιστημονικά ιδεολογικά ηθικά πνευματικά κι αποπνέουν πλέον μόνο μίσος..


ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!

ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΟΡΕΝ!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου