Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

ΓΑΛΛΟΣ ΕΝΤΑΤΙΚΛΟΓΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ"

LD KIERZEKΗ OMICRON ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΝΑ ΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ! ΝΑ  ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΨΥΧΩΣΗ!»

BINTEO


Γάλλος Εντατικολόγος Gérald Kierzek: η Omicron είναι καλή είδηση. Να πάμε σ’ άρση όλων των μέτρων!Να σταματήσει η ψύχωση!

Ο Εντατικολόγος Gérald Kierzek στο ραδιόφωνο του Europe 1 σήμερα 20/1/22. «Το πραγματικό ερώτημα που πρέπει να τεθεί είναι: δεν κάναμε λάθος; Δεν έπρεπε τα μέτρα να είναι στοχευμένα αντί να μπλοκάρουν μια ολόκληρη χώρα, ή ακόμα και ολόκληρο τον κόσμο;» διερωτάται. 

“Πιστεύω ότι η παραλλαγή Omicron είναι καλή είδηση. Νομίζω ότι μπορούμε να άρση όλων των μέτρων”, είπε στα ερτζιανά του Europe 1 πριν προσθέσει: “

Δεν είμαστε ποτέ ασφαλείς από μια παραλλαγή που θα ήταν πιο λοιμώδης, αλλά γενικά, η εξέλιξη των ιών είναι ότι οι παραλλαγές είναι όλο και λιγότερο λοιμώδεις».




Ο Gérald Kierzek επιμένει στο γεγονός ότι πρέπει να σταματήσουμε να «πανικοβάλλουμε τους ανθρώπους» και «να σταματήσουμε την ψύχωση».

Ο Gérald Kierzek για τις χώρες που προκρίνουν τη λύση να ζήσουν με τον Covid: «Βγαίνουν από ψύχωση, νομίζω ότι θα ήταν πολύ σωτήριο να ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους (…) Είμαστε σε ψύχωση (…) Πρέπει να βγούμε από αυτούς τους φόβους»

Ο γιατρός των επειγόντων περιστατικών προσπαθεί να καθησυχάσει: “Πρώτα μετρήσαμε τους νεκρούς, μετά μετρήσαμε του διασωληνωμένους, μετά τα νοσηλείες και τώρα μετράμε τα κρούσματα. Ο μόνος σχετικός δείκτης είναι οι άρρωστοι και όχι καθόλου οι θετικοί. 

Και εκεί, όταν κοιτάς την εντατική, είναι λιγότεροι από 4.000 ασθενείς (σσ στα 70.000.000)», αναφέρει στο μικρόφωνο του Europe 1. «Όσο περισσότερα τεστ κάνουμε, τόσα περισσότερα κρούσματα βρίσκουμε (…) 

Και τόσο περισσότερο πανικοβάλλουμε (…) Πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για κύματα, κορυφές (…) Ο μόνος σχετικός δείκτης είναι οι νοσούντες (όχι οι φορείς)»




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου