Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ


ΠΕΦΤΕΙ Ο TRYDEAU ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ! ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  ΤΟΥΣΕ ΚΛΟΙΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

BINTEO



Ο πρωθυπουργός του Καναδά ο Trudeau και η οικογένειά του φυγαδεύτηκαν από τις δυνάμεις της τάξης ενώ ο λαός έχει αποκλείσει το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο στην Οτάβα. 

Και τα κομβόι των φορτηγατζήδων καταφθάνουν από όλη τη χώρα και έχουν μπλοκάρει δρόμους στο κέντρο της πόλης. Οι Trudeau έφυγαν από την οικία τους στην Οτάβα για μυστική διαμονή σύμφωνα με το CBC.Πάει σε κρησφύγετο.

 Ίσως και να εγκαταλείψει τη χώρα. Το γραφείο του πρωθυπουργού είπε ότι δεν θα σχολιάσει την τοποθεσία διαμονής του ΤριντόΣε κρίση πανικού ο…πρωθυπουργός εγκαταλείπει την πρωθυπουργική καρέκλα πιθανόν τη ρίχνει στη βεβιασμένη φυγή του. 

Καταλήφθηκε από σύνδρομο καταδίωξης καθώς χιλιάδες φορτηγατζήδες και διαδηλωτές εισέβαλαν στην πόλη…Κι αναμένονται και άλλοι κι άλλοι…

Ο Τριντό και η οικογένειά του δεν βρίσκονται πλέον στο σπίτι τους, το Rideau Cottage, το οποίο βρίσκεται στην ιδιοκτησία της κατοικίας του Γενικού Κυβερνήτη στη γειτονιά του Νέου Εδιμβούργου της Οτάβα – περίπου τέσσερα χιλιόμετρα από το επίκεντρο της διαμαρτυρίας.

Το γραφείο του πρωθυπουργού δήλωσε ότι δεν μπορεί να σχολιάσει πού βρίσκεται ο Τριντό για λόγους ασφαλείας. Το δρομολόγιό του, το οποίο συνήθως αναφέρει την πόλη όπου μένει, έλεγε μόνο ότι βρίσκεται στην «περιοχή της εθνικής πρωτεύουσας».

Ο κυρίαρχος λαός έχει όλη τη δύναμη στα χέρια του και μόνον αυτός! Μπροστά στο μπόι του λαού που σηκώνεται τα πιόνια που οι μεγεθυντικοί φακοί της προπαγάνδας των ΜΜΕ εμφανίζουν ανίκητους συντρίβονται ως είδωλα…

Το προληπτικό μέτρο επέρχεται μετά από προειδοποίηση από τον επικεφαλή Φρουράς του Κοινοβουλίου, τον υπεύθυνο για την ασφάλεια του κοινοβουλευτικού χώρου και των ενοίκων του, ότι οι διαδηλωτές θα μπορούσαν να εμφανιστούν στα σπίτια των πολιτικών.

Ένας κυβερνήτης που κρύβεται σε κρησφύγετα σαν κοινός τρομοκράτης νομιμοποιείται να κυβερνάει το λαό; Έπεσε…








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου