Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

ΜΙΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ...


ΔΕΝ ΣΙΩΠΩ
Καλησπέρα σας,


Ονομάζομαι Ανδρέας και είμαι 45 ετών, και απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες, εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους. Μετά τη 2η δόση από το εμβόλιο της Pfizer, προκλήθηκε μη αναστρέψιμη βλάβη στην καρδιά μου και καλούμαι από εδώ κι πέρα να είμαι υπό ιατρική παρακολούθηση και φαρμακευτική αγωγή. 

Η καρδιά μου δεν θα επανέλθει στην υγιή κατάσταση της, όπως ήταν πριν το εμβολιασμό. Επίσης, ενημερώθηκα ότι το προσδόκιμο ζωής μου είναι μικρότερο από το αναμενόμενο και ο κίνδυνος να μου προκληθεί αιφνίδιος θάνατος μεγάλος.

 Τι μου μένει; Τίποτα περισσότερο από τα να μοιραστώ την ιστορία μου με όλους εσάς και να μην βρεθούν άλλοι άνθρωποι στην ίδια θέση που βρίσκομαι εγώ.  Στην αρχή θύμωσα και σκέφθηκα εγωιστικά, «Για ποιο λόγο να μοιραστώ την Ιστορία μου με όλους εσάς;. 

Καλά να πάθω και καλά να πάθουν όλοι όσοι βρεθούν στην ίδια θέση με τη δική μου. Με δική μου πρωτοβουλία πήγα, δική μου η αδιαφορία ως προς την ενημέρωση για τις παρενέργειες, με δική μου ευθύνη ζω με τη μόνιμη βλάβη στην καρδιά.». 

Οι γιατροί με συμβούλευαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, οι παρενέργειες μηδαμινές, η θωράκιση του οργανισμού μου θα ήταν μεγάλη και με διάρκεια. Δύο εμβόλια, όλα κι όλα. Εξαπατημένος ή τυφλή εμπιστοσύνη σε ανεύθυνους γιατρούς;  

Η κατάσταση της υγείας μου ήταν άριστη, το ίδιο και η καρδιά μου, εδώ και 25 χρόνια εξετάζομαι κάθε χρόνο, ενδελεχώς, έχω και ιδιωτική ασφάλεια, δεν ήθελα να επιβαρύνω το διαλυμένο ΕΣΥ. Τώρα,  θα πρέπει να ζήσω, όσο ζήσω, δεν έχει επιστροφή, τα τελευταία λόγια των γιατρών. 

Να μη ξεχάσω, η ασφαλιστική μου δεν αναλαμβάνει θεραπείες και νοσήλεια για την κατάσταση μου, λόγω του ιστορικού μου. Υγιέστατος και χωρίς υποκείμενα νοσήματα πριν τον εμβολιασμό και ασθενής υψηλού κινδύνου μετά τον εμβολιασμό. 

Μου ανέφεραν ότι η βλάβη προκλήθηκε με δική μου υπαιτιότητα, καθώς εγώ συναίνεσα να μου δοθεί το εμβόλιο. Καμία υποχρεωτικότητα. Διπλά εξαπατημένος ή αδιάφορος να ενημερωθώ πριν τον εμβολιασμό; Όσους γιατρούς ρώτησα μετά τον εμβολιασμό, τι ουσίες περιείχε το εμβόλιο, δεν πήρα καμία απάντηση.


Με τα πρώτα συμπτώματα, ο γιατρός μου, προσπάθησε να αναφέρει τις παρενέργειες στην περιβόητη Κίτρινη Κάρτα του ΕΟΦ, ανεπιτυχώς. Τριπλά εξαπατημένος.

Το μόνο που μου μένει, όσο κρατήσει, είναι εκτός από τα να μεταφέρω την εμπειρία μου και να την μοιραστώ με όλους εσάς, να ψάξω, να μάθω και να μοιραστώ την Αλήθεια μαζί σας. Αυτό το ονομάζω πραγματική ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ. 

Είμαι σίγουρος, πώς δεν είμαι η μοναδική περίπτωση. Υπάρχουν αρκετοί άλλοι που έχουν βιώσει διάφορες παρενέργειες και άλλοι που έχουν υποστεί βλάβες από τα σωτήρια εμβόλια.

Παρακαλώ πολύ διαδώστε το μήνυμα μου, όσο χρόνος μας μένει.


ΠΗΓΗ4 σχόλια:

 1. Κρίμα....
  Έτοιμος να είσαι αδερφέ......
  Αλλά τα αδύνατα ΔΥΝΑΤΑ για τον Τριαδικό μας Θεό
  Οπλίσου με υπομονή, θάρρος και με αξιοπρέπεια κσι συνέχισε τον δρόμο σου
  ΜΕΘ(Μετάνοια-Εξομολόγηση-Θεία Κοινωνία)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν παίρνω φάρμακα, όχι γιατί τα περιφρονώ, αλλά γιατί έχω καταλάβει καλά ότι με ένα φάρμακο μπαλώνεις μια τρύπα, αυτό όμως σου ανοίγει μία άλλη. Έτσι έχεις συνέχεια δουλειά χωρίς τελειωμό.

  Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η διαφορά με τα φάρμακα που αναφέρει εδώ ο Άγιός μας, είναι ότι τα εμβόλια αυτά δε μπαλώνουν καν τρύπες και ότι τα επιβάλλουν ακόμα κι αν δεν έχεις καθόλου τρύπες, παρά μόνο "πνευματικές τρύπες": ολιγοπιστία και αθεΐα, τις οποίες φρόντισαν να μας καλλιεργήσουν εδώ και δεκαετίες για να μην πω αιώνες!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
 3. Αντρεα αντρεα 45 χρονων θεολογε.Ποιοs ανδρεαs ομωs?Αυτοs που του γεμιζα το κωλο κρεαs.Κρεατακι φινο με φλεβεs.

  ΑπάντησηΔιαγραφή