Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

ΕΣΙΓΑΝΕΨΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ...ΣΩΠΑΙΝΕΙ Η "ΠΑΝΔΗΜΙΑ"

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤOΥ 
COVID-ΙΣΜΟΥ

Γράφει ο CJ Hopkins

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Αυτό δεν θα είναι όμορφο, παιδιά. Η πτώση μιας αίρεσης θανάτου σπάνια είναι. Θα υπάρξει θρήνος και τρίξιμο των δοντιών, ασυνάρτητη φανατική φλυαρία, μαζική διαγραφή ενοχλητικών tweets.

Θα υπάρξει ένα πραγματικό τσουνάμι απελπισμένης εκλογίκευσης, επίμονης άρνησης, ξεδιάντροπης μετατόπισης ευθυνών και άλλων μορφών κάλυψης του κώλου, καθώς ξαφνικά τα πρώην μέλη της Σέχτας του Covid- ιασού κάνουν την τελευταία στιγμή ένα διάλειμμα για τη ζούγκλα πριν τους φτάσουν οι πλήρως εμβολιασμένοι και ενισχυμένοι με "Ασφαλές και Αποτελεσματικό Kool-Aid" διακομιστές.

Ναι, σωστά, όπως είμαι σίγουρος ότι έχετε παρατηρήσει, η επίσημη αφήγηση του Covid καταρρέει τελικά, ή αποσυναρμολογείται βιαστικά, ή αναθεωρείται ιστορικά, μπροστά στα μάτια μας.

Οι "ειδικοί" και οι "αρχές" αναγνωρίζουν επιτέλους ότι τα στατιστικά στοιχεία για τους "θανάτους από το Covid" και τις "νοσηλείες" είναι τεχνητά διογκωμένα και εντελώς αναξιόπιστα (κάτι που ήταν από την αρχή), και παραδέχονται ότι τα θαυματουργά "εμβόλια" τους δεν λειτουργούν (εκτός αν αλλάξετε τον ορισμό της λέξης "εμβόλιο"), και ότι έχουν σκοτώσει μερικούς ανθρώπους, ή ίσως και περισσότερους από μερικούς, και ότι τα λουκέτα ήταν μάλλον "ένα σοβαρό λάθος". 


Δεν πρόκειται να μπω στον κόπο με περαιτέρω παραπομπές. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο τόσο καλά όσο και εγώ.


Το θέμα είναι ότι η PSYOP ( ψυχολογική επιχείρηση) της "Πανδημίας της Αποκάλυψης" έχει φτάσει στην ημερομηνία λήξης της. Μετά από σχεδόν δύο χρόνια μαζικής υστερίας για έναν ιό που προκαλεί ήπια έως μέτρια συμπτώματα κοινού κρυολογήματος ή γρίπης (ή απολύτως κανένα σύμπτωμα) στο 95% περίπου των μολυσμένων και το συνολικό ποσοστό θνησιμότητας της λοίμωξης είναι περίπου 0,1% έως 0,5%, τα νεύρα των ανθρώπων έχουν κλονιστεί.

Είμαστε όλοι εξαντλημένοι. Ακόμα και οι λατρευτές του Covid- ιασμού είναι εξαντλημένοι. Και αρχίζουν να εγκαταλείπουν μαζικά τη λατρεία.

Ήταν πάντα θέμα χρόνου. Όπως είπε ο Klaus Schwab:

"η πανδημία αντιπροσωπεύει ένα σπάνιο αλλά στενό παράθυρο ευκαιρίας για να σκεφτούμε, να επαναπροσδιορίσουμε και να επαναφέρουμε τον κόσμο μας".


Δεν έχει τελειώσει, αλλά αυτό το παράθυρο κλείνει, και ο κόσμος μας δεν έχει "επαναπροσδιοριστεί" και "επαναρυθμιστεί", όχι αμετάκλητα, όχι ακόμη. Προφανώς, ο Παγκόσμιος Αστυνόμος (GloboCap) υποτίμησε τη δυνητική αντίσταση στη Μεγάλη Επανεκκίνηση και τον χρόνο που θα χρειαζόταν για να συντριβεί αυτή η αντίσταση.

Και τώρα ο χρόνος τρέχει αντίστροφα, και η αντίσταση δεν έχει συντριβεί ... αντίθετα, αυξάνεται. Και δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κάνει ο Παγκόσμιος Αστυνόμος για να το σταματήσει, εκτός από το να γίνει ανοιχτά ολοκληρωτικός, πράγμα που δεν μπορεί, καθώς αυτό θα ήταν αυτοκτονικό. Όπως σημείωσα σε ένα πρόσφατο άρθρο:

"Ο ολοκληρωτισμός της Νέας Κανονικότητας - και οποιαδήποτε παγκόσμια καπιταλιστική μορφή ολοκληρωτισμού - δεν μπορεί να εμφανιστεί ως ολοκληρωτισμός, ή ακόμη και ως αυταρχισμός. Δεν μπορεί να αναγνωρίσει την πολιτική του φύση.

 Για να υπάρξει, πρέπει να μην υπάρχει. Πάνω απ' όλα, πρέπει να διαγράψει τη βία του (τη βία στην οποία καταλήγει τελικά όλη η πολιτική) και να μας εμφανιστεί ως μια ουσιαστικά ευεργετική απάντηση σε μια νόμιμη "παγκόσμια κρίση υγείας" ...".

Η προσομοιωμένη "παγκόσμια κρίση υγείας" έχει, για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, τελειώσει. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Παγκόσμιος Αστυνόμος τα έχει κάνει θάλασσα.

Το θέμα είναι ότι, αν σκοπεύετε να κρατήσετε τις μάζες σε μια άσκοπη φρενίτιδα παράνοιας που σφίγγει τον πρωκτό για μια "παγκόσμια πανδημία Αποκαλυπτικής μορφής", κάποια στιγμή, θα πρέπει να δημιουργήσετε μια πραγματική παγκόσμια πανδημία Αποκαλυπτικής μορφής.

Οι ψεύτικες στατιστικές και η προπαγάνδα θα σας κρατήσουν για λίγο, αλλά τελικά οι άνθρωποι θα πρέπει να βιώσουν κάτι που να μοιάζει τουλάχιστον με μια πραγματική καταστροφική παγκόσμια επιδημία, στην πραγματικότητα, όχι μόνο στα τηλέφωνα και τις τηλεοράσεις τους.

Επίσης, ο Παγκόσμιος Αστυνόμος το παρατράβηξε με τα θαυματουργά "εμβόλια". Οι λατρευτές του Covid-ιασμού πίστεψαν πραγματικά ότι τα "εμβόλια" θα τους προστάτευαν από τη μόλυνση. Ειδικοί επιδημιολόγοι όπως η Rachel Maddow τους διαβεβαίωναν ότι θα το έκαναν:

"Τώρα ξέρουμε ότι τα εμβόλια λειτουργούν αρκετά καλά ώστε ο ιός να σταματά με κάθε εμβολιασμένο άτομο", δήλωσε η Maddow στην εκπομπή της το βράδυ της 29ης Μαρτίου 2021.

 "Ένα εμβολιασμένο άτομο εκτίθεται στον ιό, ο ιός δεν το μολύνει, ο ιός δεν μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει αυτό το άτομο για να πάει οπουδήποτε αλλού", πρόσθεσε ανασηκώνοντας τους ώμους της. "Δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα εμβολιασμένο άτομο ως ξενιστή για να πάει να κολλήσει περισσότερους ανθρώπους".

Και τώρα είναι όλοι άρρωστοι με... λοιπόν, ένα κρυολόγημα, βασικά, ή είναι "ασυμπτωματικά μολυσμένοι" ή οτιδήποτε άλλο. 

Και βλέπουν ένα μέλλον στο οποίο θα πρέπει να υποβάλλονται σε "εμβολιασμούς" και "αναζωογονήσεις" κάθε τρεις ή τέσσερις μήνες για να διατηρούν τα "πιστοποιητικά συμμόρφωσής" τους σε ισχύ, προκειμένου να τους επιτραπεί να κατέχουν μια θέση εργασίας, να φοιτούν σε ένα σχολείο ή να τρώνε σε ένα εστιατόριο, το οποίο, εντάξει, οι σκληροπυρηνικοί αιρετικοί είναι εντάξει με αυτό, αλλά υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που συμμορφώνονται, όχι επειδή είναι φανατικοί παραληρηματικοί που θα τύλιγαν τα κεφάλια των παιδιών τους σε σελοφάν αν τους διέταζε ο Anthony Fauci, αλλά καθαρά από "αλληλεγγύη", ή ευκολία, ή ένστικτο της αγέλης, ή... ξέρετε, δειλία.

Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους (δηλ. οι μη φανατικοί) αρχίζουν να υποψιάζονται ότι ίσως αυτά που τους λέμε εμείς οι "ακραίοι θεωρητικοί συνωμοσιολόγοι που φοράμε καπέλο με κασκόλ, που αρνούμαστε το Covid, που είμαστε κατά του εμβολιασμού" τους τελευταίους 22 μήνες να μην είναι τόσο τρελά όσο νόμιζαν αρχικά.

Παίρνουν πίσω, εκλογικεύουν, αναθεωρούν την ιστορία και απλά επινοούν κάθε είδους ιδιοτελείς μαλακίες, όπως το πώς βρισκόμαστε τώρα σε έναν "μετα-εμβολιαστικό κόσμο", ή πώς "η Επιστήμη έχει αλλάξει", ή πώς "η Omicron είναι διαφορετική", προκειμένου να αποφύγουν να αναγκαστούν να παραδεχτούν ότι είναι τα θύματα μιας Παγκόσμιος Αστυνόμος PSYOP και της παγκόσμιας μαζικής υστερίας που έχει δημιουργήσει.

Το οποίο... εντάξει, ας λένε στον εαυτό τους ό,τι χρειάζεται για χάρη της ματαιοδοξίας τους ή της φήμης τους ως ερευνητές δημοσιογράφοι, διάσημοι αριστεροί ή επαναστάτες του Twitter.

Αν νομίζετε ότι αυτά τα "ανακάμπτοντα" μέλη της Σέχτας του Κόβιντιαν πρόκειται ποτέ να αναγνωρίσουν δημόσια όλη τη ζημιά που έχουν κάνει στην κοινωνία, και στους ανθρώπους και τις οικογένειές τους, από τον Μάρτιο του 2020, και πολύ περισσότερο να ζητήσουν συγγνώμη για όλη την κακοποίηση που έχουν συσσωρεύσει σε όσους από εμάς αναφέρουν τα γεγονότα ... λοιπόν, δεν πρόκειται.

Θα γυρίσουν, θα αμφιταλαντευτούν, θα εκλογικεύσουν και θα πουν ψέματα μέσα από τα δόντια τους, ό,τι χρειαστεί για να πείσουν τους εαυτούς τους και το κοινό τους ότι, όταν τα σκατά χτύπησαν τον ανεμιστήρα, δεν πάτησαν τα τακούνια και δεν έγιναν εντελώς "καλοί Γερμανοί".

Κάντε τους ανθρώπους αυτούς την κόλαση αν χρειαστεί. Νιώθω το ίδιο θυμωμένος και προδομένος με εσάς. Αλλά ας μην ξεχνάμε το τελικό διακύβευμα εδώ. Ναι, η επίσημη αφήγηση καταρρέει τελικά και η σέχτα του Κόβιντιαν αρχίζει να καταρρέει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο αγώνας αυτός έχει τελειώσει.

O Παγκόσμιος Αστυνόμος και οι μαριονέτες της στην κυβέρνηση δεν πρόκειται να ακυρώσουν ολόκληρο το πρόγραμμα "Νέα Κανονικότητα", να προσποιηθούν ότι τα τελευταία δύο χρόνια δεν συνέβησαν ποτέ και να αποσυρθούν με χάρη στα πολυτελή καταφύγιά τους στη Νέα Ζηλανδία και στα μεγα-γιοτ τους.

Τα ολοκληρωτικά κινήματα και οι αιρέσεις θανάτου συνήθως δεν πέφτουν με χάρη. Συνήθως πέφτουν μέσα σε ένα αχρείαστο όργιο άσκοπης, μηδενιστικής βίας, καθώς η αίρεση ή το κίνημα προσπαθεί απεγνωσμένα να διατηρήσει τη δύναμή της πάνω στα αμφιταλαντευόμενα μέλη της και να υπερασπιστεί τον εαυτό της από την εισβολή της πραγματικότητας. 

Και αυτό είναι το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή... ή το σημείο στο οποίο θα βρεθούμε πολύ σύντομα.

Πόλεις, κράτη και χώρες σε όλο τον κόσμο προωθούν την εφαρμογή της Νέας Κανονικής κοινωνίας βιοασφάλειας, παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον καμία εύλογη δικαιολογία γι' αυτό. Η Αυστρία προχωρά με τον αναγκαστικό "εμβολιασμό". 

Η Γερμανία ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο. Η Γαλλία αναπτύσσει ένα εθνικό σύστημα διαχωρισμού για την τιμωρία των "ανεμβολίαστων". Η Ελλάδα επιβάλλει πρόστιμα στους "ανεμβολίαστους" συνταξιούχους. Η Αυστραλία λειτουργεί "στρατόπεδα συγκέντρωσης" .

Σκωτία. Η Ιταλία. Ισπανία. Η Ολλανδία. Νέα Υόρκη. Σαν Φρανσίσκο. Τορόντο. Ο κατάλογος συνεχίζεται, και συνεχίζεται, και συνεχίζεται.

Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί. Δεν είμαι μάντης. Είμαι απλά ένας σατιρικός. Αλλά πλησιάζουμε επικίνδυνα στο σημείο όπου ο Παγκόσμιος Αστυνόμος θα πρέπει να γίνει πλήρως φασίστας αν θέλει να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε.

Αν συμβεί αυτό, τα πράγματα θα γίνουν πολύ άσχημα.

Ξέρω, τα πράγματα είναι ήδη άσχημα, αλλά μιλάω για ένα εντελώς διαφορετικό είδος άσχημου. Σκεφτείτε το Jonestown, ή τις τελευταίες μέρες του Χίτλερ στο καταφύγιο, ή τους τελευταίους μήνες της οικογένειας Manson.

Αυτό συμβαίνει στα ολοκληρωτικά κινήματα και στις αιρέσεις θανάτου όταν τα μάγια σπάνε και οι επίσημες αφηγήσεις τους καταρρέουν. Όταν πέφτουν, προσπαθούν να πάρουν όλο τον κόσμο μαζί τους.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ ελπίζω να το αποφύγουμε αυτό. Από όσα έχω ακούσει και διαβάσει, δεν είναι και πολύ διασκεδαστικό.ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ


The Last Days of the Covidian Cult – OffGuardian


ΠΗΓΗΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου