Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ

 ΟΙ ΗΠΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΤΟΝ ΑΛ ΖΑΧΡΑΟΥΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ! 


ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ 1,21 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ;

Σύμφωνα με αναφορές οι ΗΠΑ σκότωσαν τον διάδοχο του Bin Laden και αρχηγό της τρομοκρατικής οργάνωσης Al Qaeda Αιγύπτιο Ayman Al-Zawahiri στο Αφγανιστάν με αεροπορική επιδρομή από drone. 

Διάγγελμα θα απευθύνει ο Μπάιντεν στις 7:30 PM. Yπολοίπεται η επαλήθευση. Το CNN επιβεβαιώνει τη δολοφονία του Zawahiri σε επίθεση με drone της CIA στο Αφγανιστάν…

Αυτό συνέβη στην Καμπούλ επί Ταλιμπάν

Eπιδρομή με drone
Ένα χρόνο μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ
Ενώ η Αλ Κάιντα βρίσκεται σ’ αναζωπύρωση

Το Fox News Network επικαλούμενο Αμερικανούς αξιωματούχους: Ο αρχηγός της Αλ Κάιντα Ayman al-Zawahiri σκοτώθηκε σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από αμερικανικό drone στο Αφγανιστάν…

Το αμερικάνικο drone στόχευσε διοικητήριο στην περιοχή Sherpur της πρωτεύουσας Καμπούλ όπου ήταν το κρησφύγετο του αρχιτρομοκράτη τζιχαντιστή.


(AP) — Επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος της CIA σκότωσε τον ηγέτη της Αλ Κάιντα, Αϊμάν αλ-Ζαουάχρι στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με πέντε άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Οι νυν και πρώην αξιωματούχοι άρχισαν να μαθαίνουν την Κυριακή το απόγευμα ότι ο al-Zawahri σκοτώθηκε σε επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος, αλλά η διοίκηση καθυστέρησε να δημοσιοποιήσει τις πληροφορίες μέχρι να επιβεβαιωθεί ο θάνατός του, σύμφωνα με ένα άτομο, το οποίο μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας…

Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν ότι ο αλ Ζαουάχρι σκοτώθηκε, αλλά σημείωσαν σε δήλωση ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες διεξήγαγαν μια «επιτυχημένη» αντιτρομοκρατική επιχείρηση εναντίον σημαντικού στόχου της Αλ Κάιντα, προσθέτοντας ότι «δεν υπήρξαν απώλειες αμάχων».

Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αναμένεται να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες της επιχείρησης σε μια ομιλία στις 7:30 μ.μ. EDT προς το έθνος.

Ο αραβικός κόσμος δίνει άλλη οπτική. Ben Laden, al-Zawahiri, al-Baghdadi και οι όμοιοί τους είναι αμερικανικά προϊόντα ασφαλείας που η Αμερική χρησιμοποίησε με τον καλύτερο τρόπο για να επιτύχει τα συμφέροντά της και στη συνέχεια τους σκότωσε έναν προς έναν όπως σκότωσε ο Ζελένσκι τους Αζοφιστές που ήταν στη φυλακή αιχμάλωτοι των Ρώσων..

Στη δεκαετία του 90 ο Αλ-Ζαουαχίρι ήταν ο προσωπικός γιατρός του Μπιν Λάντεν και αργότερα έγινε ο διάδοχός του ως επικεφαλής της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Η δολοφονία του νυν νο 1 της αλ Κάιντα επέρχεται καθώς μια έρευνα που άνοιξε η Scotland Yard στοχεύει επί του παρόντος τον Πρίγκιπα Κάρολο. Αυτό σχετίζεται με μια δωρεά ενός εκατομμυρίου λιρών που ο πρίγκιπας Κάρολος θα είχε λάβει, μέσω του ιδρύματός του, από την οικογένεια Μπιν Λάντεν. Σαουδαραβική διείσδυση στο Παλάτι..

H εκτέλεση του Zawahiri σχετίζεται με αυτές τις αποκαλύψεις… Η δολοφονία του Al-Zawahiri έγινε με πύραυλο RX9 “Ninja”.Ο αρχιτρομοκράτης σκοτώθηκε στο μπαλκόνι του από πυραύλους Hellfire R9X “flying ginsu”, χωρίς εκρηκτικό γόμωση για να προκαλέσει όσο το δυνατόν λιγότερα παράπλευρα θύματα, αλλά εξοπλισμένους με έξι λεπίδες που αναπτύσσονται πριν από την πρόσκρουση για να κατακρεουργήσουν τον στόχο τους.

”Αποδόθηκε δικαιοσύνη” είπε Μπάιντεν.. ότι έχει σχέση με τη Δικαιοσύνη το όλο θέμα είναι προφανές


Tο ίδρυμα του Πρίγκιπα Καρόλου, βρίσκεται υπό έρευνα που ξεκίνησε η αστυνομία τον Φεβρουάριο.

Αυτή η έρευνα στοχεύει να εξακριβώσει εάν οι δωρεές στο Ίδρυμα του Πρίγκιπα Καρόλου ανταμείφθηκαν με τιμητικούς τίτλους και χρησιμοποιήθηκαν για την υποστήριξη ενός αιτήματος πολιτογράφησης από έναν Σαουδάραβα επιχειρηματία, τον Mahfouz Marei Mubarak ben Mahfouz.

Συνάντηση στο Λονδίνο
Η συμφωνία για δωρεά 1 εκατομμυρίου λιρών από τον επικεφαλή της οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας Μπακρ Μπιν Λάντεν (ετεροθαλής αδερφός του Οσάμα) και τον αδελφό του Σαφίκ χρονολογείται από το 2013 όταν ο Μπακρ Μπιν Λάντεν συναντήθηκε στο Λονδίνο με τον πρίγκιπα Κάρολο, σύμφωνα με τους Sunday Times.

Ο Ian Cheshire, πρόεδρος του ιδρύματος, λέει ότι η δωρεά έγινε δεκτή εκείνη την εποχή και από τους πέντε διαχειριστές.

Η υπόθεση για την οποία ξεκίνησε έρευνα η Σκότλαντ Γιαρντ είχε αποκαλυφθεί πέρυσι..

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου