Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VZGLYAD Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ...ΤΡΑΒΕΣΤΙ

Η ΟΥΓΓΑΡΊΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ-ΤΡΟΤΣΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ...ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!

Γράφει ο Βλαντιμίρ Μοζέγκοφ

Κάποτε, η Ουγγαρία υπερασπίστηκε την Ευρώπη από την οθωμανική εισβολή. Σήμερα, ένα μικρό έθνος εννέα εκατομμυρίων μόνο είναι έτοιμο να αγωνιστεί για να παραμείνει ο εαυτός του.

Ο Viktor Orbán είναι ο enfant terrible ενός υπάκουου ευρωπαϊκού κοπαδιού που βόσκει στους πράσινους χλοοτάπητες της δυτικής φιλελεύθερης δημοκρατίας. 

Πιο συγκεκριμένα, «μετα-Δύση», όπως το αποκαλεί ο ίδιος ο Ορμπάν. Τα σύνορα της Δύσης, λέει ο Όρμπαν, εκτείνονται τώρα μεταξύ της Κεντρικής Ευρώπης (Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία και άλλες χώρες του μετακομμουνιστικού μπλοκ) και αυτού που κάποτε ονομαζόταν Δύση...

Εδώ είμαστε, λέει ο Ορμπάν, η τελευταία Δύση. Και αυτοί, που έχουν εγκαταλείψει τις χριστιανικές αξίες, που έχουν παραδοθεί στον νεο-μπολσεβικισμό της παγκοσμιοποίησης και της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης, είναι ήδη μεταδυτικοί.

* «Αυτές οι χώρες δεν είναι πλέον έθνη: δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα σύμπλεγμα λαών... Και μέχρι περίπου το 2050, οι νόμοι των μαθηματικών θα οδηγήσουν στην τελική δημογραφική αλλαγή: σε πόλεις όπου το ποσοστό των κατοίκων μη ευρωπαϊκής καταγωγής θα αυξηθεί σε περισσότερο από το 50% του συνόλου. Η Δύση, με την πνευματική της έννοια, μετακόμισε στην Κεντρική Ευρώπη: η Δύση είναι εδώ. 

Υπάρχει μια μάχη μεταξύ των δύο μισών της Ευρώπης». Τώρα «ενισχυμένες από τα στρατεύματα του Σόρος, οι Βρυξέλλες θέλουν να μας επιβάλουν μετανάστες. 

Μας μήνυσαν λόγω του ουγγρικού συνοριακού συστήματος και μας καταδίκασαν. Και αν δεν ήταν η κρίση με τους Ουκρανούς πρόσφυγες, ο πόλεμος θα συνεχιζόταν απευθείας μαζί μας».

Яндекс Игр

Ο Ορμπάν ξέρει για τι πράγμα μιλάει: «Αν κάποιος αμφιβάλλει ότι προοδευτικοί φιλελεύθεροι και κομμουνιστές είναι ένα και το αυτό, ρωτήστε τους Ούγγρους. Έχουμε παλέψει και με τα δύο και μπορώ να σας πω ότι είναι ακριβώς τα ίδια».

Δίκαια. Η Ουγγαρία ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που υπέστη τη φρίκη του πρώιμου μπολσεβικισμού. Το 1919, οι συμμορίες του Béla Kun, του κόκκινου εκτελεστή της Κριμαίας (και στη συνέχεια της Ουγγαρίας), κυβέρνησαν εδώ για έξι μήνες. 

Μαζί με τη σύντροφο Rosalia Zemlyachka βουτηγμένη στο αίμα των λευκών αξιωματικών στην Κριμαία, ο Bela Kun, με άμεση εντολή του Λένιν, άρχισε να καταστρέφει την ουγγρική αγροτιά. 

Ταυτόχρονα, ο συγγενής του György Löwinger Lukács ξεκίνησε πειράματα με την εισαγωγή της σεξουαλικής αγωγής στα ουγγρικά σχολεία. Έξι μήνες αργότερα, η κόκκινη συμμορία εκδιώχθηκε από την Ουγγαρία. 

Ο Λούκατς μετακόμισε στην Αυστρία και τη Γερμανία, φιλοξενούμενος των αριστερών-φιλελεύθερων, όπου βρέθηκε στις απαρχές της «Σχολής της Φρανκφούρτης» του νεομαρξισμού. 

Μετά την άνοδο των Εθνικοσοσιαλιστών στην εξουσία στη Γερμανία, η Σχολή της Φρανκφούρτης μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου άρχισε να προετοιμάζεται για τη σεξουαλική επανάσταση που ξέσπασε τη δεκαετία του 1960.

Έτσι, όλα όσα αντιτίθεται σήμερα ο Orbán είναι γνωστά στους Ούγγρους. Τα πειράματα των συντρόφων Kuhn, Lukács, Feher και Hehler δοκιμάστηκαν από τους Ούγγρους στο δικό τους δέρμα. 

Όλη αυτή η διεθνιστική καμαρίλα ξεκίνησε τις δραστηριότητές της εδώ για να διαφθείρει τα χριστιανόπουλα, να διαλύσει και να καταστρέψει τον χριστιανικό πολιτισμό της Ευρώπης. 

Και ο σημερινός διάδοχος του έργου τους, ο φλογερός ηγέτης Σόρος, γνωστός και ως György Szóros κατά τη γέννησή του, και γεννήθηκε στην Ουγγαρία – αυτός ο νέος σύντροφος Τρότσκι είναι ο κύριος ιδεολογικός και προσωπικός εχθρός του Ορμπάν.

«Γνωρίζω καλά τον Τζορτζ Σόρος, είναι ο μακροχρόνιος αντίπαλός μου. Δεν πιστεύει σε τίποτα από τα πράγματα που πιστεύουμε εμείς. Έχει στρατό στην υπηρεσία του: χρήματα, ΜΚΟ, πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα και τους μισούς γραφειοκράτες των Βρυξελλών. 

Τα χρησιμοποιεί όλα αυτά για να επιβάλει τη θέλησή του στους αντιπάλους, συμπεριλαμβανομένων των Ούγγρων. Πιστεύει ότι αξίες αγαπητές σε όλους μας οδήγησαν στη φρίκη του εικοστού αιώνα. Ισχύει όμως το ακριβώς αντίθετο. Οι αξίες μας μας σώζουν από την επανάληψη των λαθών της ιστορίας. 

Η φρίκη του ναζισμού συνέβη επειδή ορισμένα δυτικά κράτη στην ηπειρωτική Ευρώπη εγκατέλειψαν τις χριστιανικές αξίες. Οι σημερινοί προοδευτικοί σχεδιάζουν το ίδιο πράγμα, θέλοντας να εγκαταλείψουν τις δυτικές αξίες και να δημιουργήσουν έναν νέο, μεταδυτικό κόσμο. Ποιος θα τους σταματήσει αν όχι εμείς;».

ΤΏΡΑ...

Από το μίσος για τη Ρωσία, η Ευρώπη προδίδει τις βασικές της αξίες

«Υπάρχει ένας πόλεμος κουλτούρας σε εξέλιξη», είπε ο Ορμπάν. Και πώς μπορείτε να κερδίσετε έναν πόλεμο κουλτούρας; Μόνο με τη μάχη. Κατά τη διάρκεια του αγώνα (16 χρόνια ως πρωθυπουργός και πριν από αυτά 16 χρόνια στην αντιπολίτευση), «έμαθα ένα σημαντικό μάθημα: οι ηττημένοι δεν κερδίζουν ποτέ και οι νικητές δεν τα παρατάνε ποτέ». Αλλά πώς να κερδίσουμε όταν η Ευρώπη πεθαίνει πραγματικά;

Μόνο με μια νέα επανάκτηση, μόνο μια νέα αναβίωση: «να εμφυσήσουμε νέα πνοή στις εκκλησίες, τα οικογενειακά ιδρύματα, τα πανεπιστήμια και τα δημόσια ιδρύματα», λέει ο Ορμπάν.

Αυτός είναι ο δρόμος που ακολουθεί η Ουγγαρία. Καταρχάς, αποφασιστική υπεράσπιση των ουγγρικών συνόρων από την παράνομη μετανάστευση και τις πολυπολιτισμικές συμμορίες των Βρυξελλών και του Σόρος. «Και τους σταματήσαμε, στην πραγματικότητα χτίσαμε ένα τείχος και τους περιφράξαμε!» «Το σύστημα προστασίας των συνόρων μας λειτουργεί. 

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης κλίμακας μεταναστευτικής κρίσης του 2015, 400.000 παράνομοι μετανάστες έφτασαν στα σύνορά μας. Αυτό είναι σχεδόν τριπλάσιο από το μέγεθος του στρατού του Τζένγκις Χαν, με τον οποίο εισέβαλε στην Ευρώπη!»

Αλλά η προστασία των συνόρων είναι η μισή μάχη. Το κυριότερο είναι η προστασία της οικογένειας. «Γνωρίζουμε ότι η οικογένεια είναι εκεί όπου οι γονείς μεταλαμπαδεύουν αξίες στην επόμενη γενιά. Αν εξαφανιστούν οι παραδοσιακές οικογένειες, η Δύση είναι καταδικασμένη». 

Ως εκ τούτου, πέρυσι η Ουγγαρία επένδυσε περισσότερο από το 6% του ΑΕΠ στην οικογενειακή πολιτική. Οι οικογένειες λαμβάνουν αυτόματα φορολογικά οφέλη και μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού, το κράτος αναλαμβάνει να πληρώσει δάνεια για σπουδές. 

Μετά τη γέννηση του τέταρτου, οι γυναίκες απαλλάσσονται από τον ατομικό φόρο εισοδήματος εφ' όρου ζωής. Τώρα ο Όρμπαν θέλει να επεκτείνει αυτή την πρακτική σε μητέρες με τρία παιδιά.

Και, φυσικά, καμία σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, κανένα πολυφυλικό. «Οι Ούγγροι γνωρίζουν αυτό το κομμουνιστικό τέχνασμα και το απορρίπτουν». Σε όλα τα δημοψηφίσματα και απολύτως αποφασιστικά. 

Το Ουγγρικό Σύνταγμα ορίζει: «... Η πιο σημαντική βάση της ύπαρξής μας είναι η οικογένεια και το έθνος. Οι κρατικοί θεσμοί αναλαμβάνουν να προστατεύσουν τον χριστιανικό πολιτισμό της Ουγγαρίας... Η Ουγγαρία υπερασπίζεται τον θεσμό του γάμου ως εκούσια εδραιωμένη συζυγική σχέση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας...» 

Και αυτό είναι όλο. «Η μητέρα είναι γυναίκα, ο πατέρας είναι άντρας. Αφήστε τα παιδιά μας ήσυχα – τελεία και παύλα! Η συζήτηση τελείωσε!». «Αποφασίσαμε ότι δεν χρειαζόμασταν περισσότερα φύλα, χρειαζόμασταν περισσότερους Ρέιντζερς. Λιγότεροι τραβεστί και περισσότεροι...Τσακ Νόρις!»

Έκανα όλη αυτή τη σύντομη εξόρμηση στην ιδεολογία του Βίκτορ Όρμπαν, χρησιμοποιώντας αποσπάσματα μόνο από τις δύο τελευταίες ομιλίες του. Η μία απευθύνθηκε στους Ούγγρους της Ρουμανίας, η δεύτερη στο Τέξας, στους Αμερικανούς Ρεπουμπλικανούς στο Συνέδριο Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης (CPAC). 

«Μπορώ ήδη να δω τους τίτλους των αυριανών εφημερίδων: "Ακροδεξιός Ευρωπαίος δικτάτορας, ρατσιστής, αντισημίτης και δούρειος ίππος του Πούτιν έκανε μια ομιλία σε ένα συντηρητικό συνέδριο"», ξεκίνησε ο Όρμπαν την ομιλία του στους Τεξανούς με μια τέτοια ομιλία, προκαλώντας έναν καταιγισμό χειροκροτημάτων και γέλιων. 

Σε μια σκηνή, διακοσμημένη με αφίσες «Fire Pelosi» και «Save America», βγήκε κάτω από μια θύελλα χειροκροτημάτων: με ένα σκούρο σακάκι, ένα λευκό πουκάμισο, μια κόκκινη γραβάτα.

Ο Ορμπάν έχει την πιο θερμή σχέση με τον Τραμπ. Το αμερικανικό  κατεστημένο των Δημοκρατικών αντέδρασε εξαιρετικά νευρικά στην άφιξη του Όρμπαν στην Αμερική, τα δημοκρατικά μέσα ενημέρωσης οργάνωσαν μια πραγματική υστερία. 

Ο Όρμπαν μίλησε δημόσια για το πώς γίνονται τα πράγματα στον Λευκό Οίκο: «Θυμάμαι το περιστατικό που συνέβη στον υπουργό Εξωτερικών μας Πίτερ Ζιγιάρτο το 2014 υπό την αμερικανική κυβέρνηση Ομπάμα... 

Ένας εκπρόσωπος της αμερικανικής κυβέρνησης ήρθε στην υποδοχή του, παρέδωσε ένα κομμάτι χαρτί και χωρίς να ανοιγοκλείνει τα μάτια είπε ότι το ουγγρικό σύνταγμα πρέπει να αλλάξει σύμφωνα με τις απαιτήσεις που τέθηκαν σε αυτό το φύλλο. 

Εάν συμβεί αυτό, οι ΗΠΑ θα αποκαταστήσουν τις φιλικές τους σχέσεις με την Ουγγαρία».

hyundai-official.ru

РЕКЛАМА

Ο συγγραφέας του The American Conservative, σχολιάζοντας το απόσπασμα του Orbán, παρατηρεί: «Όταν το Στέιτ Ντιπάρτμεντ θέλει να στείλει ένα επίσημο αλλά μη δημόσιο μήνυμα σε μια άλλη κυβέρνηση, εκδίδει ένα λεγόμενο τηλεγράφημα διαβήματος. 

Το τηλεγράφημα του διαβήματος μορφοποιείται σε ένα λεγόμενο ανεπίσημο έγγραφο. Αυτό είναι ένα μήνυμα σε μορφή κειμένου χωρίς επιστολόχαρτο ή άλλη ένδειξη για το από ποιον στάλθηκε. 

Σκοπός του ανεπίσημου εγγράφου είναι να εξαλειφθούν οι λεκτικές παρεξηγήσεις και, ταυτόχρονα, να μην παρασχεθεί στην φιλοξενούσα κυβέρνηση επίσημο έγγραφο που μπορεί να παρουσιάσει δημόσια».

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η Ουάσιγκτον διαχειρίζεται το υπάκουο κοπάδι της στην Ευρώπη...

Όσο για την Ουγγαρία, είναι  «μια χώρα στο μέγεθος του Δαβίδ, αντιμέτωπη με τον παγκοσμιοποιημένο Γολιάθ»... 

«Όλοι οι παγκοσμιοποιητές μπορούν να πάνε στην κόλαση επειδή ήρθα στο Τέξας!» κατέληξε η ομιλία του Όρμπαν στο Ντάλας, προκαλώντας θύελλα χειροκροτημάτων. "Απολύτως συγκλονιστική ομιλία" χαρακτηρίστηκε στην Αμερική. 

Και αυτό είναι σωστό: ο Ορμπάν ανατίναξε την Αμερική χαράσσοντας με σαφήνεια και ακρίβεια μια διαχωριστική γραμμή μεταξύ της χριστιανικής Δύσης και των καταδικασμένων χωρών. 

Ουσιαστικά, ο Ορμπάν κάλεσε τη συντηρητική Αμερική να συνταχθεί με τις αξίες του...

Υστερικές φωνές ακούγονται ήδη από το στρατόπεδο των Βρυξελλών και του ΝΑΤΟ που ζητούν την αποπομπή της Ουγγαρίας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Ναι, φαίνεται ότι ο ίδιος ο Orbán διερευνά προσεκτικά αυτές τις δυνατότητες.

Ο πόλεμος έχει κηρυχθεί. Η τελευταία Ευρώπη (ανατολική, κεντρική, μετακομμουνιστική Ευρώπη) βρήκε τον ηγέτη της. 

Κάποτε, οι Ούγγροι έγιναν μία από τις κινητήριες δυνάμεις της Ευρώπης μετά την εισβολή των Οθωμανών. Σήμερα, ένα μικρό έθνος εννέα εκατομμυρίων ανθρώπων μόνο του είναι έτοιμο να πολεμήσει τον δράκο της πολυπολιτισμικότητας, της παγκοσμιοποίησης και του νεο-τροτσκισμού για να παραμείνει ο εαυτός του!!!


Βλαντιμίρ Μοζέγκοφ

Δημοσιολόγος



ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΗ ΜΕ e-mail





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου