Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΓΝΗΣΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

Α. ΝΤΟΥΓΚΙΝ: «ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ, ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΤΗ ΝΙΚΗ!» 



Τα πρώτα λόγια του Ντάγκιν μετά την εκτέλεση της κόρης του: Ευθύνεται το ναζιστικό Ουκρανικό καθεστώς. ”Χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο από εκδίκηση, τη Νίκη!”

Κάλεσμα έκανε ο φιλόσοφος, πολιτικός επιστήμονας, ιδεολόγος του ρωσικού κόσμου, Alexander Dugin, ο οποίος έσπασε τη σιωπή του για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία της κόρης του Daria για το αυριανό πολιτικό μνημόσυνο της κόρης του. 

Δήλωσε ευθαρσώς ότι η τρομοκρατική ενέργεια έγινε από το «ναζιστικό ουκρανικό καθεστώς». Η δήλωσή του δημοσιεύθηκε μέσω του Konstantin Malofeev:

««Όπως όλοι γνωρίζετε, ως αποτέλεσμα μιας τρομοκρατικής επίθεσης που πραγματοποίησε το ναζιστικό ουκρανικό καθεστώς, στις 20 Αυγούστου, όταν επέστρεφε από το φεστιβάλ Παράδοσης κοντά στη Μόσχα, η κόρη μου Ντάρια Ντούγκινα σκοτώθηκε βάναυσα από έκρηξη μπροστά στα μάτια μου.

Ήταν ένα υπέροχο Oρθόδοξο κορίτσι, πατριώτισσα, στρατιωτική ανταποκρίτρια, ειδικός στα κεντρικά κανάλια, φιλόσοφος. Οι λόγοι και οι αναφορές της ήταν πάντα βαθιές, τεκμηριωμένες και συγκρατημένες. 

Ποτέ δεν έκανε έκκληση για βία και πόλεμο. Ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι στην αρχή του ταξιδιού του. Οι εχθροί της Ρωσίας την σκότωσαν κρυφά…», είπε ο Αλεξάντερ Ντούγκιν.

Ο φιλόσοφος είναι σίγουρος ότι ο ρωσικός λαός δεν μπορεί να σπάσει ούτε από τέτοια «αφόρητα χτυπήματα». Αυτό που συνέβη είναι μια προσπάθεια να σπάσουν τη βούληση με «αιματοβαμμένο τρόμο», αλλά οι εχθροί της Ρωσίας δεν θα μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο τους.

«Οι καρδιές μας λαχταρούν για κάτι περισσότερο από απλώς εκδίκηση . Είναι πολύ ασήμαντη, δεν είναι ρώσικη. Χρειαζόμαστε μόνο τη Νίκη μας.

Η κόρη μου άφησε την παρθενική της ζωή στο βωμό. Κερδίστε λοιπόν, παρακαλώ!

Θέλαμε να την μεγαλώσουμε ώστε να γίνει έξυπνη και ήρωας.

Ας εμπνεύσει τους γιους της Πατρίδας μας στον άθλο ακόμη και τώρα.

Ο αποχαιρετισμός στην Ντάρια Ντούγκινα (Πλατόνοβα) – ένα πολιτικό μνημόσυνο – θα πραγματοποιηθεί στις 23 Αυγούστου στο τηλεοπτικό κέντρο Ostankino (Μόσχα) στις 10 το πρωί.”

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένεια της νεκρής Ντάρια Ντούγκινα

«Δημοσιογράφος, επιστήμονας, φιλόσοφος, πολεμικός ανταποκριτής, υπηρέτησε με ειλικρίνεια τον λαό, την Πατρίδα, απέδειξε στη πράξη τι σημαίνει να είσαι πατριώτης της Ρωσίας», αναφέρει το τηλεγράφημα.


ΠΗΓΗ



2 σχόλια:

  1. Τα χεράκια όμως δε μ' αρέσουν έτσι όπως τα έχει, μοιάζουν με της Μέρκελ και του Κούλη (κακός λογισμός)
    Μπορεί όμως να είναι βρίσκεται στη διαδικασία να τα σταυρώσει (καλός λογισμός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ξεχνάμε τα λόγια του Ρότσιλντ: "We financed both sides of every war since Napoleon"

      Διαγραφή