Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ;

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ!ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ BILL GATES

  ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε εικόνα μέσα από το εργοστάσιο κουνουπιών

Σύμφωνα με το Gatesnotes, μέσα σε ένα διώροφο κτίριο στο Μεντεγίν της Κολομβίας, οι επιστήμονες εργάζονται πολλές ώρες σε αποπνικτικά εργαστήρια, εκτρέφοντας εκατομμύρια κουνούπια.

Οι… επιστήμονες εκεί και το προσωπικό φροντίζουν για κάθε ανάγκη των εντόμων καθώς αυτά αναπτύσσονται από προνύμφες σε νύμφες και τελικά σε ενήλικα έντομα, ταΐζοντάς τα με ιχθυάλευρα, ζάχαρη και –εννοείται- αίμα.

Έπειτα, τα απελευθερώνουν σε όλη την χώρα για να αναπαραχθούν με άγρια κουνούπια που μπορούν να μεταφέρουν τον δάγκειο πυρετό και άλλους ιούς και να μας σώσουν από ιούς.

Δεν είναι ταινία φαντασίας!!! Το εργοστάσιο είναι πραγματικό και τα κουνούπια που απελευθερώνονται αγαπάνε τους ανθρώπους και θέλουν να τους σώσουν!

Και μόνο όμως που το όλο ζήτημα ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΑΙ από τον Bill Gates, κάνει τον καθένα να αναρωτιέται: ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;;; ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ;;;

Όπως ισχυρίζονται: «τα κουνούπια που παράγονται σε αυτό το εργοστάσιο φέρουν βακτήρια που ονομάζονται Wolbachia, τα οποία τα εμποδίζουν να μεταδώσουν τον Δάγκειο πυρετό και άλλους ιούς, όπως ο Ζίκα, ο chikungunya και ο κίτρινος πυρετός, στον άνθρωπο. 

Με την απελευθέρωσή τους για να αναπαραχθούν με άγρια κουνούπια, εξαπλώνονται τα βακτήρια, μειώνοντας την μετάδοση του ιού και προστατεύοντας εκατομμύρια ανθρώπους από ασθένειες».

Για το καλό της υγείας μας λοιπόν!!! Οποιαδήποτε άλλη εικασία, υπόθεση ή υπαινιγμός θα θεωρηθεί αυτομάτως HOAX!!!

Το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Κουνουπιών, το οποίο ηγείται της προσπάθειας της Wolbachia, απελευθερώνει τώρα αυτά τα κουνούπια σε 11 χώρες: Βραζιλία, Κολομβία, Μεξικό, Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Βιετνάμ, Αυστραλία, Φίτζι, Κιριμπάτι, Νέα Καληδονία και Βανουάτου.

«Το εργοστάσιο παράγει περισσότερα από 30 εκατομμύρια κουνούπια την εβδομάδα. Άλλες εγκαταστάσεις του Παγκόσμιου Προγράμματος Κουνουπιών σε όλο τον κόσμο αναπαράγουν επίσης κουνούπια Wolbachia, αλλά αυτή της Κολομβίας είναι επί του παρόντος η μεγαλύτερη», τονίζει ο Μπιλ Γκέιτς.

Δείτε τον τρόμο ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟ! Πως διασκορπίζουν τα κουνούπια με ανθρώπους ακόμα και με drones!!!!!!ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου