Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ...

ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ LDNR ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ SOLEDAR ΚΑΙ ΕΘΕΣΑΝ ΗΔΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ! 
 ΒΙΝΤΕΟ


Οι συμμαχικές δυνάμεις του LDNR και της Ρωσίας μπήκαν στο Soledar και έθεσαν ήδη πολλούς δρόμους υπό τον έλεγχό τους αναφέρουν μέσα του Donbass.

Η Λαϊκή Πολιτοφυλακή του LPR/RPL ανέφερε ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας, καθώς και οι Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, εισήλθαν στην πόλη Soledar στο έδαφος της ΛΔΔ.

«Τα συμμαχικά στρατεύματα εφορμώντας από τη βιομηχανική ζώνη του Soledar στη ΛΔΚ μπήκαν στην πόλη, αρκετοί δρόμοι είναι ήδη υπό έλεγχο», αναφέρει η Λαϊκή Πολιτοφυλακή του LPR.Οι συμμαχικές δυνάμεις της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ και της Ρωσίας προχωρούν αργά αλλά σταθερά βαθιά στις αστικές περιοχές του Soledar.

Οι συμμαχικές δυνάμεις έφυγαν από τη βιομηχανική περιοχή του Soledar στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ (DPR) στις 19 Αυγούστου και εισήλθαν στην πόλη. Αυτή τη στιγμή, αρκετοί δρόμοι είναι ήδη υπό έλεγχο, δήλωσε ο Αντρέι Μαρότσκο, αξιωματικός του δεύτερου σώματος της Λαϊκής Πολιτοφυλακής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ (LPR).

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε τη φυγή του εχθρού στην περιοχή Soledar, Experienced και Nevelskoye
«Σχετικά με τον οικισμό του Soledar, υπάρχουν και εκεί αρκετές επιτυχίες. 

Οι στρατιώτες μας εγκατέλειψαν τη βιομηχανική ζώνη και ήδη επιχειρούν εντός της πόλης, δηλαδή οι δρόμοι αυτού του οικισμού είναι ήδη υπό τον έλεγχό μας », δήλωσε ο Marochko στο Channel One.

Πριν από αυτό, ο καθαρισμός της βιομηχανικής ζώνης και των προαστίων γινόταν εδώ και αρκετές εβδομάδες. Τώρα πολιτοφυλακές και τακτικά στρατεύματα αναλαμβάνουν τον έλεγχο των δρόμων της πόλης.


Νωρίτερα σήμερα, το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανέφερε για χτυπήματα με όπλα υψηλής ακρίβειας των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων στα σημεία προσωρινής ανάπτυξης μονάδων των εθνικιστικών σχηματισμών “Azov” στην περιοχή Nikolaevka και “Aidar” στην περιοχή Soledar.

Το Soledar είναι μια πόλη στην περιοχή Bakhmutsky της περιοχής Donetsk της Ουκρανίας. Ο πληθυσμός είναι περίπου 10 χιλιάδες κάτοικοι.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου