Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!

ΕΝΩΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ-ΙΝΔΙΑ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ “ΜΠΛΟΚ” ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΒΙΝΤΕΟ


Αλλάζει ριζικά ο κόσμος, μόνο η πολιτική τάξη της ελληνικής αποικίας αυτοπαγιδευμένη δεν μπορεί και δεν θέλει να το καταλάβει και γι’ αυτό πρέπει να ανατραπεί.


Στην άσκηση Vostok-2022


Το μεγαλύτερο στρατιωτικό «μπλοκ» της Ιστορίας είναι γεγονός καθώς Ρωσία-Κίνα-Ινδία ενώνουν την ισχύ τους και δημιουργούν το αντίπαλο δέος απέναντι στην Δύση.

Στρατιωτικές δυνάμεις από Κίνα και Ινδία, έχουν αρχίσει να φτάνουν στη Ρωσία για τη διεξαγωγή κοινών ασκήσεων Vostok-2022 καταδεικνύοντας έτσι πως οι προσπάθειες των Δυτικών για απομόνωση της Ρωσίας απέτυχαν παταγωδώς και ταυτόχρονα ώθησαν τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρασίας να δημιουργήσουν τον δικό τους συνασπισμό με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν στο μέλλον τις ΗΠΑ.


Όπως αναφέρθηκε στις ασκήσεις αυτές συμμετέχει η έτερη εκ των τριών υπερδυνάμεων του πλανήτη όπως και η μεγάλη περιφερειακή δύναμη της Ινδίας.


Τα γυμνάσια αυτά, με την ονομασία θα πραγματοποιηθούν από την 1η ως τις 7 Σεπτεμβρίου στη ρωσική Άπω Ανατολή, με τη συμμετοχή στρατιωτικών από πολλές χώρες που συνορεύουν ή είναι σύμμαχοι της Ρωσίας, όπως η Λευκορωσία, η Συρία, η Ινδία και κυρίως η Κίνα.

Οι ασκήσεις πραγματοποιούνται την ώρα που η ένταση μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης είναι οξυμένη λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, όπως και μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας λόγω της Ταϊβάν.

Η Ουάσινγκτον ανησυχεί για το ενδεχόμενο της περαιτέρω προσέγγισης της Κίνας με τη Ρωσία, δύο χώρες που έχουν ήδη στενούς στρατηγικούς δεσμούς εκτιμώντας ότι κάτι τέτοιο θα θέσει σε κίνδυνο την παγκόσμια ασφάλεια.

Βέβαια αργά το σκέφτηκαν αυτό καθώς ήταν φυσικό επακόλουθο λόγω της αμερικανικής συμπεριφοράς απέναντι στην Ρωσία και της χρήσης του δολαρίου ως μέσο επιβολής της θέλησης των ΗΠΑ.

Οι Κινέζοι ξέρουν πως μετά την Ρωσία έρχεται η σειρά τους και δεν είναι αφελείς. Όσο για τους Ινδούς παραδοσιακά στέκονται στο πλευρό των Ρώσων καθώς και οι Ρώσοι δεν τους εγκατέλειψαν ποτέ ενώ όταν ακούν την λέξη «Αγγλοσάξονας» βγάζουν «αφρούς».

Παρά την όποια αντιπαλότητα έχουν με την Κίνα, με την βοήθεια των Ρώσων ξέρουν πως αυτή μπορεί να ξεπεραστεί ενώ κατανοούν την δύναμη που μπορούν να έχουν συνδυάζοντας την ισχύ τους με την ρωσική και την κινεζική ισχύ.

Πρόκειται για ένα «μπλοκ» με ισχύ πολλαπλάσια σε πυρηνική και συμβατική δύναμη έναντι των χωρών του ΝΑΤΟ.

«Μονάδες ξένων στρατιωτών που συμμετέχουν στα γυμνάσια Vostok-2022 έφτασαν στον χώρο εκπαίδευσης Σεργκεϊέφσκι του Κράι Πριμόρσκι (της ρωσικής Άπω Ανατολής) και άρχισαν να προετοιμάζονται και να λαμβάνουν τον εξοπλισμό και τα όπλα τους», ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Συνολικά «περισσότεροι από 50.000 στρατιωτικοί, περισσότερα από 5.000 όπλα και στρατιωτικός εξοπλισμός, ανάμεσά τους 140 αεροσκάφη και 60 πολεμικά πλοία και πλοία γενικής υποστήριξης» θα κινητοποιηθούν, εξήγησε στην ανακοίνωσή του.

Ωστόσο το ρωσικό πρακτορείο δεν διευκρίνισε πόσες χώρες συμμετέχουν στα γυμνάσια, τα οποία θα διεξαχθούν υπό τη διοίκηση του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού και περιλαμβάνουν «εκπαίδευση σε αμυντικές και επιθετικές ενέργειες» στην ξηρά, τον αέρα καθώς και στη θάλασσα της Ιαπωνίας και τη θάλασσα Οχότσκ.

Στη θάλασσα της Ιαπωνίας ρωσικά και κινεζικά πολεμικά πλοία θα εκπαιδευτούν κυρίως «στην υπεράσπιση των θαλάσσιων συγκοινωνιών» και «στην παροχή υποστήριξης των χερσαίων δυνάμεων» στις παράκτιες περιοχές.

Στα μέσα Αυγούστου η Κίνα είχε επιβεβαιώσει την αποστολή στρατευμάτων στη Ρωσία για να συμμετάσχουν σε στρατιωτικά γυμνάσια, επισημαίνοντας ότι η παρουσία τους «δεν συνδέεται με κανένα τρόπο με την τρέχουσα περιφερειακή και διεθνή κατάσταση» αλλά όλοι γνωρίζουν πως έχει άμεση σχέση με τα τεκταινόμενα στην Ουκρανία και με μία πιθανή ένταση στα Στενά της Ταϊβάν.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου