Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ DNA. 

 


Γράφει ο Ιάκωβος Τίγκας


Οι άνθρωποι φτιάχτηκαν δυνητικά και με ελεύθερη βούληση είτε να τραπούν προς την ζωή, είτε προς τον θάνατο.
Τους δόθηκε προειδοποίηση προς τούτο, με την απαγόρευση βρώσης από τον καρπό της γνώσης του καλού και του κακού.

Τι ήταν ο καρπός αυτός δεν γνωρίζουμε.
Τι είχε μέσα ως ουσία που τους οδήγησε στον θάνατο; κάτι που κατέστρεφε τα κύτταρα εκ των ένδον.

Όπως ακριβώς σήμερα μας αποκάλυψε η Σουηδική έρευνα, με αποτέλεσμα την Επιτάχυνση της γήρανσης, μεταξύ των άλλων.

Θα μπορούσε και τότε, να είναι η εισαγωγή ενός ξένου mRNA, που οι άνθρωποι δεν γνώριζαν, το γνώριζε όμως ο οφης που τους πρόσφερε τον απαγορευμενο καρπό.

Γιατι τους τον πρόσφερε με την μορφη φιδιού και όχι κάποιου άλλου ζωου;

Θα μπορούσε να ήταν το mRNA από το δηλητήριο του φιδιού, το οποίο προκάλεσε την έναρξη της γήρανσης και του θανάτου. Αργά, τότε, σε βάθος χρόνου αιώνων στην αρχή, με επιταχυνομενη δράση στο διάβα των αιώνων και δραματική μείωση του προσδόκιμου ζωής, στα 75 περίπου χρόνια, συνοδευόμενο με ασθένειες.

Αυτό κληρονομησαμε από τους πρωπατορες μας, ως απογονοι τους.

Τι μας είπαν σήμερα οι επιστήμονες, ότι αυτή η γήρανση, με τα mRNA επιταχύνεται κι άλλο, καθώς παρατηρήθηκαν φαινόμενα που μοιάζουν με χρόνια δηλητηρίαση, καταστρεφοντας τα κύτταρα εκ των ένδον.

Πόσο mRNA μπόρεσε να λάβει τότε ο Αδάμ κι η Εύα, μ έναν καρπό; ελάχιστο.

Σήμερα, μας είπαν οι επιστήμονες, ότι τα θραύσματα mRNA που εμπεριεχονται σε δύο ενεσιμες δόσεις, υπερβαίνουν τα τρισεκατομμυρια των κυττάρων του ανθρώπινου σώματος.

Με τις συνεχόμενες επαναλλειπτικες δόσεις, υπερπολλαπλασιαζονται, με προβλέψεις για δραματική μείωση του προσδοκιμου ζωής.

Τι είναι αυτό το ξενο mRNA; εκτός από αυτό που μας είπαν περι mRNA του ιου;

Άρα γε εμπεριέχεται και mRNA απο δηλητήριο φιδιου;

Ποιος γνωρίζει τα ακριβή συστατικά του; γιατι δεν κυκλοφορεί στα φαρμακεια; γιατι δεν παραδίδεται στον καθένα, που να μπορει να το πάρει και να το ερευνησει; γιατι δεν συνταγογραφειται;



Η ιστορία επαναλαμβανεται. Και τα ερωτήματα ζητούν απαντήσεις οι οποίες θα δοθούν σύντομα. Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό. Ούτε τα απόρρητα έγγραφα, των εταιρειών. Ούτε οι παραπλανητικες πληροφορίες που διοχετευτηκαν προς τα έξω, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια.




Όσο για το αντίδοτο, ξέρουμε ότι είναι ο καρπός από το δέντρο της ζωής, αυτό που οι καρναβαλοι του Μπακιγχαμ, απεικόνισαν σε ομοίωμα ελικων DNA με λαμπιονια, το οποίο υπερηφανευτηκαν ότι κατάργησαν, με την τροποποίηση που έκαναν, αποκρυπτογραφωντας τον συμβολισμό της ανιερης τελετής.

Η συνέχεια, επί της οθόνης.




ΥΠΕΡΤΙΤΛΟΣ, ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ Η. ΣΚΟΥΝΤΡΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ


Η υπερηφάνεια μας έριξε από τον Ουρανό στη γη



Και από τη γη απειλεί να μας ρίξει στην κόλαση







5 σχόλια:

  1. “H μεγαλύτερη αρρώστεια είναι η περηφάνεια! Αυτή μας έριξε από τον Ουρανό στη Γη, κι από τη Γη προσπαθεί να μας πάει στην Κόλαση”.

    Άγιος Παΐσιος

    https://cosmopoliti.com/agios-pa-sios-thayma-sto-agion-oros/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο προπάτοράς μας Αδάμ έζησε στη γη 930 χρόνια. Έτσι για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης
    --------------------------------------------------------
    Ο πρώτος κάτοικος της γης ήταν ο Αδάμ. Το ωραιότερο και τελειότερο άγαλμα του Πραξιτέλη δε μπορούσε να συγκριθεί με την αρμονία και την ομορφιά των μελών του σώματος του Αδάμ. Τα μάτια του έλαμπαν σα δύο γαλάζιες λίμνες. Κατοικούσε στον ωραιότερο τόπο που μπορεί ο νους μας να φανταστεί. Ήταν υγιής, υγιέστατος.

    Το σώμα του Αδάμ το διαπερνούσε και το διαπότιζε η Χάρις του Αγίου Πνεύματος, η οποία του δημιουργούσε ένα σταθερό αίσθημα ευτυχίας. Διότι το Άγιο Πνεύμα είναι η πηγή, η αρχή, ο δημιουργός της ζωής και της ευτυχίας. Αλλά ο άνθρωπος αυτός δεν έμεινε πιστός στο Θεό. Δεν τήρησε την εντολή Του. Την παρέβη και δε μετενόησε, ούτε ζήτησε συγχώρηση γι’ αυτό.

    Ο Αδάμ είπε: «Η γυνή ήν έδωκας μετ’ εμού αύτη με ηπάτησεν». Αυτή είναι η δικαιολογία των Πρωτοπλάστων. Αυτή η εμμονή τους στην πράξη αυτή, αυτή τους η αμετανοησία, που προέρχεται από την ίδια τους την προσωπικότητα, από την ελεύθερη θέλησή τους, είναι βαρύτερα από το αμάρτημά τους, το ότι δηλαδή έφαγαν από τον απαγορευμένο καρπό, από τον οποίο και μόνο ο Θεός μέσα από τον άπειρο αριθμό των καρπών ο Θεός τους απαγόρευσε να φάγουν.

    Ο Αδάμ έζησε ενιακόσια τριάντα (930) χρόνια και πέθανε στην κορυφή του λόφου του Γολγοθά, αναμένοντας τη μεγάλη προσδοκία που φύτεψε ο Θεός ως παρηγοριά στα σπλάχνα του. Όται κάποτε θα στείλει τον Άγγελο της μεγάλης Του βουλής, θα στείλει τον Υιό Του, θα στείλει το Σωτήρα.

    Κι Αυτός ήρθε, φορτώθηκε τις αμαρτίες των πρώτων μας γονέων και ακριβώς πάνω στον τάφο του Αδάμ υψώθηκε ο ζωοποιός Του Σταυρός.

    https://www.koinoniaorthodoxias.org/martiria-kai-didaxi/o-palios-kai-o-neos-adam/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου συγγνώμη λες μπούρδες.Ηταν μόνος του;Και μετά το έγινε;

      Διαγραφή
  3. Το Κοζάνη, τι Λοζάνη,
    τι Κούλης, τι Ναυπάκτου
    τι παγκοσμιοποίηση, τι οικουμενισμός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Τι στριγγάρια, τι σαλιγκάρια" που έλεγε και ο αείμνηστος "κύριος πτέραρχος" (Κ. Χατζηχρήστος)

      Διαγραφή