Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

ΟΙ "ΕΒΡΑΙΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ "ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ" ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ";

ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ, 1947-2022 

Ραβίνος Michoel Green
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης μόλις πέθανε μετά από μακροχρόνια ασθένεια. Ως επίσημη αιτία θανάτου έχει αναγνωριστεί το κόψιμο, αλλά οι ειδήμονες υποστηρίζουν ότι ο Κώδικας πάλευε στην πραγματικότητα με ανίατη ασθένεια τα τελευταία τρία χρόνια, ακόμη και πριν κάνει το ντεμπούτο του ο ιός Wuhan.

Πολυάριθμοι παράγοντες συνέβαλαν στο τέλος του Κώδικα, αλλά η μεταστατική τυραννία είναι η υποκείμενη κατάσταση που ευθύνεται κυρίως για τον αργό και βασανιστικό θάνατο του Κώδικα.

Στην πραγματικότητα, ο Κώδικας βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη από τότε που επιβλήθηκαν τα λουκέτα και οι εντολές μάσκας το 2020.

Μετά από χρόνια συστηματικής κακοποίησης και ομαδικού βιασμού από τον ΠΟΥ, το CDC και τις παγκόσμιες κυβερνήσεις, ο Κώδικας της Νυρεμβέργης υπέκυψε τελικά στις πληγές του και κηρύχθηκε νεκρός στις 30 Ιουνίου 2022, όταν το Ανώτατο Δικαστήριο αρνήθηκε να λάβει μέτρα κατά των εντολών για τα εμβόλια που θα μπορούσαν να αναστήσουν αποτελεσματικά τον Κώδικα. 

Το Δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι είχε τεθεί εντολή DNR (μη αναζωογόνησης) στον ύστερο Κώδικα της Νυρεμβέργης και ότι θα επιτρεπόταν μόνο παρηγορητική φροντίδα.

Ο θάνατος του Κώδικα συνέπεσε επίσης με τα πρόσφατα σχέδια της Πολιτείας της Νέας Υόρκης για τη δημιουργία στρατοπέδων καραντίνας για ανθρώπους όποτε η Πολιτεία το κρίνει "απαραίτητο".

Αντί για παραδοσιακή ταφή, ο Κώδικας της Νυρεμβέργης θα αποτεφρωθεί, καθώς τα λείψανά του θεωρήθηκαν μεταδοτική απειλή για τη δημόσια υγεία. "Το δικαίωμα στην ενημερωμένη συναίνεση είναι μια επικίνδυνη ιδέα που κινδυνεύει να γίνει ιός και να μολύνει τις μάζες", παρατήρησε ο Dr. Anthony Fauci του NIH, "γι' αυτό πρέπει να απορριφθεί προσεκτικά όπως όλα τα άλλα επικίνδυνα υλικά".

Όταν του ζητήθηκαν αποδεικτικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τη δήλωσή του, ο Fauci απάντησε με ανυπομονησία: "Απλά εμπιστευτείτε την ΕΠΙΣΤΗΜΗ". Το περιοδικό People Magazine ανακάλυψε πρόσφατα ότι η "επιστήμη" είναι το δεύτερο όνομα του Anthony Fauci. Οπότε αυτό είναι, παιδιά. Η Επιστήμη έχει πράγματι μιλήσει.

Προς τιμήν της αποτέφρωσης του Κώδικα της Νυρεμβέργης, ένα ειδικό κρεματόριο έχει ανακατασκευαστεί στο Άουσβιτς για το σκοπό αυτό. Μετά την αποτέφρωση, η τέφρα της θα διασκορπιστεί πάνω από τη γενέτειρά της, τη Νυρεμβέργη της Γερμανίας. 

Η άδεια τεφροδόχος θα τοποθετηθεί στην κορυφή ενός οβελίσκου που θα ανεγερθεί στα Ηνωμένα Έθνη. Αυτό θα χρησιμεύσει για να υπενθυμίσει στις μάζες - και ιδιαίτερα στους φονταμενταλιστές θεωρητικούς συνωμοσίας - ότι ο Κώδικας της Νυρεμβέργης είναι νεκρός και δεν πρόκειται να αναστηθεί.

Ένα μνημείο θα τοποθετηθεί ομοίως στο Βατικανό, το οποίο έχει εκδώσει δήλωση με την οποία απαγορεύει κάθε συζήτηση για την αναβίωση του Κώδικα της Νυρεμβέργης. "Η ανάσταση δεν είναι πλέον αποδεκτή καθολική πίστη", δήλωσε ο Πάπας Φραγκίσκος.

Το Αρχιραββινείο του Ισραήλ συμφώνησε με την παπική απόφαση, όπως και σχεδόν όλα τα άλλα θρησκευτικά ιδρύματα παγκοσμίως. "Δεν υπάρχει καμία μεγάλη παγκόσμια θρησκεία που να υποστηρίζει την αναβίωση του Κώδικα της Νυρεμβέργης", έγραψε ο δικηγόρος Alan Dershowitz σε δημοσίευμά του. Η ACLU συμφώνησε.

 "Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα πολιτικά δικαιώματα", δήλωσε ο Anthony Romero, εκτελεστικός διευθυντής της ACLU. "Πρόκειται απλώς για εγωισμό. Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να αψηφάτε το ευρύτερο καλό;" Σημείωσε επίσης ότι ο ίδιος ο όρος "δικαιώματα" είναι απεχθής και πρέπει να καταργηθεί, καθώς υπονοεί ότι η "αριστερά" κάνει λάθος.

Ο ραβίνος Yoseph Y. Braun από τη γειτονιά Crown Heights του Μπρούκλιν επικρότησε τον θάνατο του Κώδικα της Νυρεμβέργης. "ΔΕΝ σας ανήκει το σώμα σας", φώναξε ο Braun στους οπαδούς του σε πρόσφατη ηχογράφηση. 

"ΔΕΝ είναι δική σας επιλογή. Μόνο οι ιατρικές αρχές και οι κυβερνητικές αρχές αποφασίζουν. ΠΟΙΟΙ νομίζετε ότι είστε!" Στη συνέχεια μουρμούρισε μερικές λέξεις που ήταν ακατάληπτες. 

Πιθανότατα δεν μπορούσε να διαβάσει τις προτροπές που του υπαγόρευε ο Dr. Eli Rosen της Επιτροπής Υγείας των Χαρέντι (που πιστεύεται ότι χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Ροκφέλερ, το Ίδρυμα Γκέιτς και άλλους υποστηρικτές της μείωσης του πληθυσμού).

Μιλώντας ακαταλαβίστικα, ο πρόεδρος Biden αναφέρθηκε επίσης σε αυτή τη σημαντική περίσταση. Ο Λευκός Οίκος κήρυξε την επέτειο του θανάτου του Κώδικα της Νυρεμβέργης, την 30ή Ιουνίου, ως νέα εθνική εορτή. Θα ονομαστεί "Ημέρα Εμβολιασμού στις ΗΠΑ". Κάθε χρόνο, ο θάνατος του Κώδικα θα γιορτάζεται με την κυκλοφορία ενός νέου εμβολίου.

Όλα τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα θα παίρνουν ρεπό από την εργασία τους για τον εορτασμό της περίστασης. Όλα τα άτομα που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένα θα απολύονται.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ επικρότησε τη δημιουργία της νέας αργίας για τον εορτασμό του θανάτου του Κώδικα της Νυρεμβέργης. 

Είπε ότι η Κνέσετ σχεδιάζει να υιοθετήσει την ημερομηνία αυτή ως τη νέα Ημέρα Ανεξαρτησίας του Ισραήλ, αφού "ο εμβολιασμός ελευθερώνει" (vaccination macht frei).

 Αυτό μεταφράζεται σε ελεύθερη μετάφραση ως: "ο μόνος τρόπος για να είσαι ελεύθερος [διάβαζε: ζωντανός] είναι να εμβολιαστείς". 

Ο πρωθυπουργός της Γερμανίας δήλωσε ότι η χώρα της σχεδιάζει παρόμοια νομοθεσία. Σχεδιάζουν μαζικές συγκεντρώσεις στη Νυρεμβέργη και το Μόναχο για να θέσουν σε ισχύ αυτές τις εξελίξεις.

Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης, που γεννήθηκε το 1947 και πέθανε το 2022, ήταν εβδομήντα πέντε ετών κατά τη στιγμή του θανάτου του. 

Ωστόσο, πολλοί συνωμοσιολόγοι υποστήριξαν ότι στην πραγματικότητα ήταν ήδη νεκρός εδώ και δεκαετίες και ότι στην πραγματικότητα ήταν ένα κατασκεύασμα από την πρώτη μέρα! Ισχυρίζονται ότι καμία παγκόσμια κυβέρνηση δεν αναγνώρισε ποτέ το δικαίωμα της ενημερωμένης συναίνεσης κανενός εξ αρχής.

Φυσικά, αυτή η θεωρία καταρρίφθηκε εύκολα από τους "ελεγκτές γεγονότων" των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Υποδεικνύουν το παιδί του Κώδικα της Νυρεμβέργης, την Οικουμενική Διακήρυξη της UNESCO για τη Βιοηθική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ως απόδειξη ότι ο Κώδικας υπήρξε πράγματι.

Ωστόσο, η Οικουμενική Διακήρυξη για τη Βιοηθική και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα έχει εξαφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια και η τύχη της είναι άγνωστη.

Η NASA κλήθηκε να την αναζητήσει σε τροχιά, αλλά ο διευθυντής της NASA Bill Nelson δήλωσε: "Δυστυχώς, έχουμε χάσει την τεχνολογία για να εγκαταλείψουμε την εξωτερική ατμόσφαιρα της Γης", οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να ανακτηθεί ποτέ η Διακήρυξη.

Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης προηγήθηκε της εξαδέλφης του, της Πρώτης Τροποποίησης, η οποία πέθανε ξαφνικά στις 13 Ιουνίου 2019, όταν το νομοθετικό σώμα της Πολιτείας της Νέας Υόρκης κατάργησε τη θρησκευτική εξαίρεση από την εντολή για εμβόλια. Το Σύνταγμα των ΗΠΑ πέθανε λίγο αργότερα, στις 6 Ιανουαρίου 2021.

Ένας άλλος από τους ξαδέλφους του Κώδικα, ο τίτλος VII του νόμου περί πολιτικών δικαιωμάτων του 1964, πέθανε πιο πρόσφατα, αργότερα, το 2021, όταν το εμβόλιο κατά του ιού του covid έγινε υποχρεωτικό για τους εργαζόμενους.

Κατά ειρωνεία της τύχης, ο Κώδικας της Νυρεμβέργης επιβιώνει από την αρχέγονη νέμεσή του, τους Νόμους της Νυρεμβέργης, οι οποίοι επανήλθαν στη σύγχρονη εποχή στο όνομα της πολιτικής δημόσιας υγείας. 

Οι "Εβραίοι" και οι "βιολογικά κατώτεροι" έχουν αντικατασταθεί με τους "ανεμβολίαστους" και τους "γενετικά κατώτερους", αλλά η υπόλοιπη διατύπωση είναι σχεδόν άθικτη. Δείτε το πρόσφατο άρθρο μας για το θέμα αυτό, οι νόμοι Vaccinberg.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θρηνούν τον πρόωρο θάνατο του Κώδικα της Νυρεμβέργης, αλλά ο Klaus Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ δήλωσε ότι δεν υπάρχει λόγος να λυπάστε. "Μην στεναχωριέστε", είπε σε ένα πλήθος πενθούντων, "Ζεν σα κατέχετε τίποτα και σα είστε ευτυχισμένοι("You vill own nothing and be happy"). Απλά φάτε τα ζουζούνια".

Αναπαύσου εν ειρήνη.

***********

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

In Memoriam: The Nuremberg Code, 1947-2022 – OffGuardian


ΠΗΓΗ



1 σχόλιο:

  1. Αγαπητό ιστολόγιο "Οίμος-Αθήνα", ελπίζω και εύχομαι καταρχήν να είστε όλοι καλά, με την ευχή της Παναγίας και των Αγίων μας πάντα.
    Εδώ και καιρό είναι μπλοκαρισμένο το βασικό μας κανάλι "Βίντεο Ορθοδοξίας" https://www.youtube.com/channel/UCtT-DiETmstDMk9ANn9kSJQ/videos , αλλά μόλις πρόσφατα μας επέτρεψαν την είσοδο στο κανάλι και στο λογαριασμό γενικά, χωρίς όμως να επιτρέπουν καμία μεταβολή και ανέβασμα σε βίντεο (νωρίτερα είχε μπλοκάρει όλος ο λογαριασμός μας και δεν επιτρεπόταν η είσοδος καθόλου).

    Εν τέλει αποφασίσαμε και ανεβάσαμε σήμερα ένα βίντεο στο δεύτερο εναλλακτικό μας κανάλι "Βίντεο Ορθοδοξίας-2" γι αυτό και ενημερώνουμε από εδώ καταρχήν το ιστολόγιό σας, όσο και τους 48.000+ συνδρομητές μας του βασικού καναλιού (όσοι ενημερωθούν) προς διάδοση του βίντεο αλλά και του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε στο βασικό μας κανάλι με τις άνω των 8.500.000 εμφανιζόμενες προβολές (άνω των 12.000.000 πραγματικές λόγω κατηργημένων βίντεο από το YouTube).

    ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ:
    Όσοι πάρουν τη Νέα Ταυτότητα χάνουν τη ΧΑΡΗ του Θεού και θα πάρουν και το σφράγισμα - Γ. Αμβρόσιος
    https://www.youtube.com/watch?v=GjfUi0uCDWI


    Ευχαριστούμε πολύ
    Η Παναγιά μαζί σας και σε όλους τους φίλους !!!
    Καλή δύναμη σε όλους κι έχει ο Θεός !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή