Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗΔΩΝ! ΤΩΡΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ!

ΑΙΣΧΟΣ!Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΗΕ!!! ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΕ 105 ΥΠΕΡ, 52 ΚΑΤΑ ΚΑΙ 15 ΑΠΟΧΕΣ!
ΒΙΝΤΕΟ


ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΣΤΟΝ ΟΗΕ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ!!!

Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Σχέδιο ψηφίσματος για την καταπολέμηση της εξύμνησης του ναζισμού
03.11.2022 Νέα Υόρκη. 

Στην 77η Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών μετά την ψηφοφορία επί του σχεδίου ψηφίσματος «Καταπολέμηση της εξύμνησης του ναζισμού, του νεοναζισμού και άλλων πρακτικών που συμβάλλουν στην τροφοδότηση σύγχρονων μορφών ρατσισμός, φυλετικές διακρίσεις, ξενοφοβία και σχετική μισαλλοδοξία»

Ο ΟΗΕ ψήφισε υπέρ του ρωσικού σχεδίου ψηφίσματος για την «Καταπολέμηση της εξύμνησης του ναζισμού»



Εν μέσω της έντονης συζήτησης, η Τρίτη Επιτροπή της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών ενέκρινε ένα σχέδιο ψηφίσματος για την καταπολέμηση της εξύμνησης του ναζισμού με καταγεγραμμένες ψήφους 105 υπέρ, 52 κατά, και 15 αποχές. 

Η Ελλάδα το καταψήφισε, όπως η Ουκρανία και ΝΑΤOικές χώρες π.χ ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ιταλία, χώρες Βαλτικής κλπ Αντίθετα το Ισραήλ υπερψήφισε το σχέδιο ψηφίσματος για καταπολέμηση ναζισμού. 

Η Ευρώπη και η Αμερική ντύθηκαν στα ναζιστικά σύμβολα…Ο κόσμος όμως καταδίκασε τη στάση τους και την εμμονή την παλινδρόμηση τους την αγκύλωση τους στον αγκυλωτό σταυρό.

Η επιτροπή ενέκρινε οκτώ σχέδια ψηφισμάτων, μεταξύ των οποίων τα Κείμενα για τα Δικαιώματα των Ιθαγενών Λαών, την Ιδιωτικότητα στην Ψηφιακή Εποχή, την Καταδίκη της Δόξας του Ναζισμού.

Τα σχέδια ψηφίσματος κάλυψαν μια σειρά ζητημάτων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, από το δικαίωμα στον αλφαβητισμό και την προστασία των παιδιών από τη σεξουαλική εκμετάλλευση έως θέματα πρόληψης του εγκλήματος και ποινικής δικαιοσύνης, καθώς και προσπάθειες για την καταπολέμηση της εξύμνησης του ναζισμού.

Το σχέδιο ψηφίσματος ζήτησε από τη Συνέλευση να εκφράσει βαθιά ανησυχία για την εξύμνηση του ναζιστικού κινήματος, του νεοναζισμού και πρώην μελών της οργάνωσης Waffen SS, συμπεριλαμβανομένης της ανέγερσης μνημείων και της διεξαγωγής δημόσιων διαδηλώσεων για την εξύμνηση του ναζιστικού παρελθόντος.

Ο εκπρόσωπος της Ρωσικής Ομοσπονδίας εξέφρασε ανησυχία για την αύξηση της ρατσιστικής και ξενοφοβικής ρητορικής, τις εκκλήσεις για απέλαση μεταναστών και προσφύγων, την ισλαμοφοβία, την αφροφοβία και τον αντισημιτισμό, ανέφερε ο ΟΗΕ στην ανακοίνωσή του.

Κάποιοι εκπρόσωποι πήραν το λόγο για να εκφράσουν ανησυχίες για την προσπάθεια της Μόσχας να εκμεταλλευτεί το πρόσχημα της καταπολέμησης του νεοναζισμού για να δικαιολογήσει τον βάναυσο πόλεμό της εναντίον της Ουκρανίας, με τον εκπρόσωπο της Ουκρανίας να ισχυρίζεται ότι το προσχέδιο δεν έχει τίποτα κοινό με τον γνήσιο αγώνα κατά του ναζισμού και του νεοναζισμού .

Απηχώντας τις ανησυχίες του, ο εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου τόνισε ότι το ψήφισμα αποτελεί μέρος της προσπάθειας της Μόσχας να δικαιολογήσει την επιθετικότητά της κατά της Ουκρανίας προωθώντας ψέματα και διαστρεβλώνοντας την ιστορία. Προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την αδικαιολόγητη στάση τους. Με υπερδιπλάσιους ψήφους πέρασε το ψήφισμα κατά εξύμνισης ναζισμού.

Αμαύρωσαν την ιστορία του τόπου…την απαρνήθηκαν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου