Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...




Γράφει ο Γιάννης Ναστούλης 

Επειδή το κρυφτούλι το παίζαμε ως παιδιά αλλά, προϊόντος του χρόνου πρέπει να το παίζουμε λιγότερο.
Ας μιλήσουμε την απλή γλώσσα, όπως αρμόζει σε πολίτες.

Η κυβέρνηση μαζί με το ΠΑΣΟΚ είχε 187 Βουλευτές σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις. Αν ήθελε να κυβερνήσει είχε την δυνατότητα...Η κυβέρνηση λοιπόν είχε πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για όσα έπραξε και όσα δεν έπραξε.

Αν ο λαός, δηλαδή το 16% δεν ορθώσει ανάχωμα, θα ολοκληρώσει την σκληρή νεοφιλελευθερη ατζεντα.
Δειτε ένα σενάριο επισημονικής φαντασίας. Δεν θέλω να το πιστεύω:

1. ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας: επιλεκτική θεραπεία και είσοδο ιδιωτών στο ΕΣΥ που θα κερδοσκοπούν στον ανθρώπινο πόνο. Γνωρίζετε ότι τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει με κάρτες εταιρειών ασθενοφόρων-ταξί λόγω σκόπιμης απαξίωσης του ΕΚΑΒ?

2. ιδιωτικοποίηση της δημόσιας εκπαίδευσης. Γνωρίζουμε ότι έρχονται βάουτσερ, μέσω των χρημάτων του ταμείου ανάκαμψης, που θα λαδώνουν τους γονείς να πάνε τα παιδιά τους στους ιδιώτες σχολάρχες και να μείνουν τα δημόσια σχολεία με το 1/3 των μαθητών χαμηλής επίδοσης, να γλιτώσουν τη μισθολογική δαπάνη Εκπαιδευτικών, αναπληρωτών κ μονίμων, οι οποίοι θα μετακινούνται σε 5, 6 σχολεία λόγω των συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων?

Οι δε άλλοι, οι "τυχεροί", με μισθούς γαλερας στους ιδιώτες διακινητές παιδείας. Μέχρι και σκούπισμα θα κάνουν. Γιατί νομίζετε ότι οι σχολάρχες κάνουν γιγαντιαίες επεκτάσεις σχολικών κτιρίων?

3. απ' το φθινόπωρο έρχεται το ψηφιακό χρήμα. Θα ελέγχουν τι αγόρασες, από που και τι ώρα. Θα ελέγχουν αν ξενοπδξς, πότε και που. Θα σε κρατάνε απ τρχδ.

Κυρίως όμως, στην πρώτη "πανδημία" θα σε υποχρεώσεων εσένα και τα παιδιά σου να ενβλστς με mrna, αλλιώς θα σου κόβουν το ψηφιακό ρευστό. Τέρμα ο μισθός, τέρμα οι όποιες καταθέσεις. Λιμοκτονία, τέλος η εκπαίδευση των παιδιών σου, τέλος η εργασία. Περίθαλψη και νοσηλεία τέλος. Θάνατος.

Και ακόμη χειρότερα, όσοι δεν εμβλστκν με τα κοβιδομπόλια, θα ικετεύουν να το κάνουν για να φάνε και θα τους λένε όχι. Πήγαινε πρώτα να κάνεις τις 3 δόσεις απ τα ληγμένα κ μετά θα σου χορηγήσω το δώρο της ζωής. Τα mrna θα γίνουν σαν το Άγιο Πνεύμα, τη θεία χάρη.

4. έρχεται η κλιματική κρίση... κατάλαβες...? Θα καταλάαααβεις.
Γιατί θέλει να αλλάξει το Σύνταγμα για το άρθρο 16? Πόσο ιδιώτης πρέπει να ναι κανείς. Δεν είσαι φρόνιμος θα σε μπουζουριάζουν και θα σε τελειώνουν συνταγματικώ τω τρόπο.
Θα βελάζουμε και δε θα μας ακούει κανείς!

Προσέξτε καλά αυτό που θα σας πω:

Το Ισλάμ, στην εσχατολογία του, έχει μια τρομερή συνθήκη. Πρέπει λέει να σπεύσεις να ομολογήσεις το όνομα του Αλλάχ, γιατί αν σε προλάβει ο Χάρος, δεν πεθαίνεις κι όλα τελείωσαν, αμ δε. 

Μπαίνεις σε κατάσταση "μπαρζάκ", δηλαδή, σε ένα θεοσκότεινο δωμάτιο ζωντανός, απόλυτα στεγανό με τοίχους από σίδερο. Και συ πανικόβλητος χτυπάς τους τοίχους να σου δώσουν μια ευκαιρία να ομολογήσεις τ όνομα του Αλλάχ! Μάταια, κανείς δεν σ ακούει. Αυτό στην αιωνιότητα!

Μέχρι κ το ψηφιακό σας κλάουντ θα βασανίζουν, στην αιωνιότητα! Μλκς.
Αλήθεια, έχετε καταλάβει ποια είναι η διακύβευση των εκλογών του Ιούνη?
Τέρμα η πολιτική των ιδεολογιών. ΤΈΡΜΑΑΑ! Μη τσιμπάτε σε κανένα πολιτικό μαγαζάτορα.
Ήρθε η πολιτική των αναχωμάτων... με ο,τι διαθέτει ο καθένας.
Προσώρας διαθέτουμε κάτι πανίσχυρο. Την ψήφο!

Γιάννης Ναστούλης 
Συγγραφέας


ΕΠΕΙΔΉ ΠΟΛΛΟΙ ΡΩΤΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ
ΕΊΝΑΙ ΧΑΛΙΑ...

Γράφει ο Λεωνίδας Αποσκίτης 

1. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΆΝ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΎ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΙΣ 180 ΈΔΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΉΣΟΥΝ ΤΕΛΕΊΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΑΛΛΑΓΗ ΘΡΗΣΚΕΊΑΣ, ΠΑΙΔΕΊΑΣ, ΥΓΕΊΑΣ, ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ...Η ΑΠΟΧΗ ΕΥΝΟΕΊ ΤΗ ΝΟΘΕΊΑ


2. ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΚΡΙΤΉΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ...ΤΑ ΜΙΚΡΆ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΉ ΚΑΙ ΝΑ ΚΌΨΟΥΝ ΈΔΡΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΤΕΡΑΣ...

ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΠΟΙΟΣ, ΚΑΙ ΠΌΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΊΝΑΙ Ή ΟΧΙ...ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΕΣ ΜΈΡΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΎΝ ΔΙΑΦΟΡΆ ΓΙΑ ΖΩΉ ΚΑΙ ΝΑΤΣΙΌ...ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΆΝΕΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΦΗΜΊΣΕΙ...ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΑ. ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΜΌΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΒΆΣΗ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΎΣ.


3. ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΤΕ ΝΑ ΠΕΊΣΕΤΕ ΌΣΟΥΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΊΡΕΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΟΤΙ ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ "ΣΑΤΑΝΙΚΗ" ΣΈΧΤΑ ΠΟΥ ΝΕΜΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ ΣΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ" ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ...ΕΙΝΑΙ ΖΉΤΗΜΑ ΖΩΉΣ ΚΑΊ ΘΆΝΑΤΟΥ...ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΛΛΆΔΑ

4. ΥΠΆΡΧΕΙ ΛΌΓΟΣ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ.. ΣΤΌΧΟΣ Η 7ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ Ή ΚΑΙ 8 ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!...ΜΗ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΆ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΊΝΟΥΝ ΕΚΤΌΣ...ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΡΏΤΟ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου