Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΕΙ Η ΑΚΟΛΑΣΙΑ...(ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ)

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΥΜΠΤΥΧΘΕΙΤΕ, ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΝΩΘΕΙΤΕ


 ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΚΕΠΕ, ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

   +++  

 Κλείστε γόνυ, μην αδρανείτε, 
το μέγιστο κακό να μη γενεί,
 να επικρατήσει η λογική
όπως τότε στη Νινευή. 

ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ ΕΛΕΟΥΣ που στους πάντες,
όταν την μετάνοια σας δω,
 αλλάζω τότε το σκηνικό. 

Όταν η μετάνοια σας είναι ειλικρινής
τότε αποβάλλω την τιμωρία ευθύς
γιατί τα παιδιά μου ελεώ και κοντά μου τα καλώ,
 τις πτώσεις τους παραβλέπω, συγχωρώ. 

Περιμένω να δω, να ακούσω ένα ΚΥΡΙΕ ΜΕΤΑΝΟΩ,
να ‘ναι όμως εκ βάθους καρδίας, ουχί επιφανείας.
  Τότε δέχομαι αυτό και τους πιστούς μου ελεώ,
 περιμένω ως το ύστατο λεπτό,
ο άνθρωπος ο εκπεσών να επιστρέψει,
τότε αλλάζουν όλα όψη. 

ΕΛΛΑΔΑ σε λυπάμαι,
δεν θέλω Ο ΚΥΡΙΟΣ να καταστραφείς,
 σε χέρια ανόμων να βρεθείς.

  Έχεις ποτιστεί με αίμα Αγίων,
Οσίων, μαρτύρων πολλών,
είσαι χώρα ορθόδοξη χριστιανική,
θα ‘ναι  μέγα κρίμα να παραδοθείς
σε χέρια βρομερού τώρα οχετού,
να δοθείς στο δυσώδες μίασμα της ομοφυλοφιλίας,
 γι’ αυτό χρόνια στο Βύρωνα κλαίει, θρηνεί η Παναγία
 μα τα δάκρυα της δεν σε συγκινούν.

  Γιατί, Ο ΚΥΡΙΟΣ σε ρωτώ,
έχεις τόσο τεκνίο μου αποθρασυνθεί;
  Σε ρωτώ, ΓΙΑΤΙ; 
Αν το μίασμα αυτό νομιμοποιηθεί
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.

  Δεν σας φοβίζω, απλά προειδοποιώ
τον πιστό μου ορθόδοξο Ελληνικό λαό.
 Φτάνει, ναι, η κρίσιμη για ΄σας στιγμή,
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ δεν λανθάνει ποτέ,
είναι αληθείας φωνή.

  Ταλαίπωροι ηγέτες και ταγοί,
να ξέρατε τι σας περιμένει, 
θα τρέματε σαν φύλλο ξερό
στου χιονιά τον κοπετό.  

Όλα τα υλικά αποκτήματα σας θα μείνουν εδώ 
κι εσείς κατευθείαν στης κολάσεως τον κοπετό.  

Τώρα ίσως ειρωνικά γελάτε
μα η ζωή σας θα κοπεί ΥΠΟ ΕΜΟΥ ευθύς
και η καταδίκη σας ΑΙΩΝΙΑ, βασανιστική. 

 Ο λόγος μου αληθής, δεν διαψεύδεται επ ουδενί. 
 Όσο έχετε ακόμα χρόνο, ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ,
 μην υπογράφετε το μίασμα του οχετού,
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ όπως τότε η Νινευή,
αν θέλετε η μαρτυρική σας ΕΛΛΑΔΑ
και πάλι να μεγαλουργήσει,
αλλιώς χώρα σατανικών θηρίων
 από εσάς θα καταντήσει.


Εσύ που, αν και κλινήρης,
έγραψες με κόπο το γραπτό
κάνε υπακοή και ανάρτησε το,
έχει ουσιώδη στόχο.


ΑΜΗΝ 

 ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΚΥΡΙΕ
 ΔΟΞΑ ΣΟΙ 

 +++ 


ΔΕΝ ΠΑΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗΝ. Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΗΛΘΕ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ...  



13 σχόλια:

  1. Δόξα Σοι, Κύριε, δόξα Σοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δόξα τω θεώ κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον ημάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπεραγία Θεοτόκε Σώσε μας, Κύριε Ιησού κάνε έλεος, στην χώρα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε ο θεός ημών, ο τα χρόνια και δεινά πάθη λόγω μόνω θεραπεύσας, ο την πενθεράν Πέτρου πυρέσσουσαν ιασάμενος Αυτός, και νυν, Δέσποτα, ίασαι την δούλην Σου (Γερόντισσα της Στερεάς) από της συνεχούσης αυτήν μάστιγος, ο παιδεύων συμπαθώς, και ιώμενος αγαθώς, ο πάσαν νόσον και μαλακίαν αφαιρείσθαι δυνάμενος και ανάστησον αυτήν από κλίνης οδυνηράς και από στρωμνής κακώσεως, επιθείς επ’ αυτής το φάρμακον του ελέους Σου παράσχου αυτή τελείαν ίασιν και υγείαν.

    Ότι Συ ει ο ιατρός των σωμάτων και των ψυχών ημών και Σοι την δόξαν αναπέμπομεν τω Πατρί, και τω Υιώ και τω Αγίω Πνεύματι, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.

    Δι’ ευχών των αγίων Πατέρων ημών κ.τ.λ.
    [σ.σ.: ένα κομποσκοίνι στο τέλος της προσευχής: (Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησόν με")]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέκνα μου αγαπητά, τα θεία και ιερά σπλάγχνα μου, εύχομαι να είστε πάντα καλά.

    Τούτο όπου βούλομαι να σας γράψω, να το φυλάξετε, να το έχετε ενθύμιον, να το μελετάτε. Και πιστεύω να σας γίνη ωφέλεια.
    (Όσιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής)
    ------------------------------------------------------
    Ο Θεός, παιδιά μου, έπλασε τον άνθρωπον από χώμα. Αφού δηλαδή εδημιούργησεν όλα τα κτίσματα ωσάν ένα περιβόλι, έκαμε τους φωστήρας, και εστόλισε το στερέωμα. Την σελήνην να άρχη όλων των αστέρων της νυκτός, ωσάν ένας πολυέλεος με πολλά φώτα, μικρά και μεγάλα, στολίζων και ωραΐζων τον ουρανόν. Την δε γήν με πλήθη δενδρύλια, μικρά και μεγάλα. Τα θηρία και ερπετά. Τα πουλάκια παντός μεγέθους, πετώντα υποκάτω του ουρανού. Τα οικιακά ζώα και πτηνά, διά την χρήσιν του ανθρώπου. Την θάλασσαν με όλα τα γένη των ιχθύων. Όλα διά να εσθίη και να θαυμάζη ο άνθρωπος. Και επάνω εις όλα αυτά έκαμε τον μέγαν φωστήρα· να άρχεται της ημέρας, να θερμαίνη και να περιθάλπη τα πάντα με την θερμότητα όπου έχει· και με το φως του να ωραΐζη και να καλλωπίζη τα πάντα.

    Ο δε άνθρωπος επί τέλους επλάσθη ως βασιλεύς επί πάσι, ως θεατής κληθείς εν θεάτρω. Ω μεγαλείον! Ω τιμή εις τον άνθρωπον! Όλα, τα πάντα υμνολογούν τον Θεόν, έμψυχα και άψυχα. Αλλα με την φωνήν τους, άλλα με την κίνησιν των φύλλων των· το καθένα έχει και ιδίαν φωνήν· και ένα μικρόν χορταράκι, εάν το θλίψης, φωνάζει· η μυρωδιά όπου βγάζει είναι η εδική του φωνή.

    Όλα αυτά λοιπόν όπου αναφέρει η Αγία Γραφή, όλα έγιναν διά τον άνθρωπον. Δι’ αυτό και τέλος Πάντων, τον άνθρωπον έπλασε, διά να τα ιδή όλα λίαν καλά, και να τέρπεται αγαλλόμενος εις την θεωρίαν τους.

    Πώς δε η πλάσις του; Έλαβεν χώμα, όπου είναι η ταπεινότερος ύλη, διά να είναι πάντοτε ταπεινός –ουδέν του χώματος ταπεινότερον– εσχεδίασε το κεραμιδένιο σπιτάκι και εμφυσήσας αυτό, εδημιουργήθη η ψυχή του ανθρώπου, όπως γράφει και Αναστάσιος ο Σιναΐτης και η θεία Γραφή. Λοιπόν, ωσάν εις τέσσαρα τείχη από πηλόν, έβαλε το θείον εμφύσημα ο Θεός, έβαλε την πνοήν Του.

    Ω μεγαλείον ουράνιον! Ω δόξα και τιμή του ανθρώπου! Είναι πηλός ταπεινός, μα είναι και πνοή του Θεού! Είναι ύλη φθαρτή, μα είναι και πνοή θεϊκή. Θα έλθη στιγμή όπου θα αλλοιωθή. «Γή εί και εις γήν απελεύση». Θα πληρωθή του Δημιουργού μας ο λόγος. Αλλά το θείον εμφύσημα, η θεία πνοή, τί θα γίνη; Όπως το χώμα θα πάη στο χώμα, έτσι και η ψυχή, όπου είναι το εμφύσημα του Θεού, θα επιστρέψη προς τον Θεόν.

    Ναί, αλλά πώς; Όταν εβγήκε απ’ τον Θεόν ήτον ευώδες, θεία πνοή· αλλά τώρα είναι αυτή; Όχι, δεν είναι. Λοιπόν, τί θα γίνη; Χρεία καθαρισμού. Το δάκρυ, το πένθος, ο πόνος· διότι ελύπησας τον τόσον καλόν και ευεργέτην Πατέρα Θεόν, όπου σε εδόξασε τόσον, εσέ τον πηλόν· σου εχάρισε την θεϊκήν Του πνοήν. Κλαύσον και πένθησον διά να σε επαναφέρη εις την πρώτην κατάστασιν. Και όταν σύ κλαίης με πόνον δριμύν της ψυχής, διότι ημάρτηκας, διότι ελύπησες τον Θεόν, μετά τον κλαυθμόν σε επισκιάζει παράκλησις και παρηγορία. Και τότε σε ανοίγεται θύρα της προσευχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον ο άνθρωπος προσευχόμενος με την απλότητα όπου κατ’ αρχάς έχει, με χύσιν πολλών δακρύων, τα οποία όλα αυτά είναι Χάρις Θεού, η οποία ονομάζεται Χάρις καθαρτική, και η οποία ως άγκιστρον σαγηνεύει τον άνθρωπον και τον οδηγεί εις μετάνοιαν. Καθότι ο καλός μας εν πάσι και επί πάσι Θεός, Εκείνος μας βρίσκει. Εκείνος μας βλέπει. Εκείνος μας προσκαλεί. Εκείνος πρώτον γνωρίζεται εις ημάς. Κατόπιν ημείς τον γνωρίζομεν, αφού μας μυρώση με το θείον Του έλεος. Δι’ αυτό και η μετάνοια, και το πένθος, και τα δάκρυα, και όλα όπου γίνονται εις τον μετανοούντα, είναι όλα της θείας Χάριτος. Είναι αυτή η Χάρις η καθαρτική, όπου καθαρίζει τον άνθρωπον. Δεν είναι καλόν όπου γίνεται, μή ον εκ Θεού· μήτε κακόν, μή ον εκ του διαβόλου.

      Διαγραφή
  6. Όσιος Εφραίμ ο Σύρος

    Ο Ιωνάς ο Εβραίος, όταν βγήκε από τη θάλασσα, άρχισε να κηρύττει στη Νινευή, στους απερίτμητους κατοίκους της. Μόλις ο προφήτης μπήκε στη μεγαλοπρεπή πόλη, την συντάραξε με φοβερή φωνή (1). Η πόλη, που εξουσίαζε τα έθνη, κατατρόμαξε αμέσως με το κήρυγμα του γιου του Αμαθή, και σαν να ήταν θάλασσα, συγκλονίζονταν από όλες τις μεριές με τη φωνή του, όταν αυτός βγήκε από το βυθό. Κατεβαίνοντας στη θάλασσα την συντάραξε, και βγαίνοντας στην ξηρά την έβαλε αμέσως σε φοβερή δοκιμασία.

    Πρόσταξε ο Κύριος στο κήτος, που ήταν στη θάλασσα, να φυλάξει σώο τον Ιωνά, βγάζοντάς τον στην ξηρά (Ιωνάς 2:11). Από τον εαυτό του δηλαδή διδάχθηκε ο Προφήτης ότι είναι δίκαιο να ζουν αυτοί που μετανοούν. Η χάρη έδωσε παράδειγμα με τον εαυτό του· ο Ιωνάς δηλαδή, αφού μετανόησε, βγήκε από τη θάλασσα σώος, για να βγάλει έτσι από το βυθό την πόλη που βυθίσθηκε.

    Όταν στάλθηκε ο προφήτης Ιωνάς στην πόλη Νινευή, που ήταν γεμάτη από αμαρτίες, η δικαιοκρισία τον όπλισε όχι με όπλα και δόρατα, αλλά με πολύ μικρό κήρυγμα.

    Δεν είπε σ’ αυτούς ο Ιωνάς να μετανοήσουν, θέλοντας να δείξει ότι ο άρρωστος τρέχει στο γιατρό· απεναντίας έκλεισε σ’ αυτούς ολότελα την πόρτα της ελπίδας, για να δείξει το πόσο την χτύπησαν, επειδή φοβήθηκαν την απόφασή του.

    Άκουσε η Νινευή τη φωνή της απόφασής του, και με νηστείες και προσευχές άλλαξε τη ζωή της, για να δείξει πόσα κατορθώνει η καταφυγή στον Θεό· διότι αυτή άλλαξε την απόφαση του Θεού. Οι Νινευΐτες ήταν άρρωστοι από τις αμαρτίες. Μεταχειριζόμενος σαν ξίφος τη φοβερή φωνή του, τους κατατρόμαξε εκείνους, όχι για να τους καταστρέψει, αλλά για να τον δουν και να σταματήσουν τις αμαρτίες που προκαλούσαν τις αρρώστιες.

    Συγκεντρώθηκαν οι Νινευΐτες για να μπορέσουν να εξιλεώσουν τον Κύριο και να ξεφύγουν το θάνατο, και κατάλαβαν ότι η νηστεία είναι ικανή να καταργήσει την απόφαση του θανάτου και να χορηγήσει σ’ αυτούς ζωη. Ο Ιωνάς νηστεύει φοβούμενος αυτό, μήπως δηλαδή σωθούν με τη νηστεία, και ο ίδιος φανεί ψεύτης· αλλά την απόφαση του Ιωνά κατάργησε η μετάνοια.

    Γι’ αυτό και οι Νινευΐτες, ως σοφοί, γνώρισαν ότι ο Θεός έχει ευσπλαχνία και οικτιρμούς, και ότι σ’ εκείνους που μετανοούν με όλη τους την ψυχή σκύβει με ευσπλαχνία. Είδαν τον προφήτη να είναι σκληρός και τον Θεό να είναι φιλάνθρωπος· και αφού άφησαν τον σκληρό, κατέφυγαν στον εύσπλαχνο.

    Ο Ιωνάς τούς έκοβε την ελπίδα με την απειλή του, αλλά η νηστεία την αύξανε και τους υπόσχονταν τη ζωή· διότι ο αέρας που προηγουμένως ήταν επάνω τους σκυθρωπός, έγινε με τη μετάνοιά τους και την πολλή ταπείνωση λαμπρός· η πόλη σείονταν, αλλά την στήριζαν οι ίδιοι με την ελεημοσύνη τους· τα βρέφη διατηρήθηκαν στις αγκαλιές των μητέρων τους, διότι στον καιρό της δοκιμασίας διδάχθηκαν να νηστεύουν.

    Όταν η χάρη του Θεού τα είδε αυτά, έδειξε την ευσπλαχνία της και έστειλε πάνω τους τη δροσιά της ζωής και της ευσπλαχνίας· διότι δε θέλει το θάνατο του αμαρτωλού, ωσότου να επιστρέψει αυτός και να ζήσει (Ιεζ. 18:23)· αλλά θέλει τη μετάνοια και τη σωτηρία του, καθώς είναι πάντοτε φιλάνθρωπος και αγαθός και σπλαχνικός και μακρόθυμος· ο Πατέρας μαζί με τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα.

    (1) «Τρεις μέρες ακόμη, και η Νινευή θα καταστραφεί» (Ιωνάς 3:4).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ"

    - Αγωνιάτε Γέροντα (Άγιε Παΐσιε);

    – Ἄχ, τί ἄσπρισαν τὰ γένια μου πρόωρα; Ἐγώ πονάω δυὸ φορές, μία, ὅταν προβλέπω μία κατάσταση καὶ φωνάζω, γιὰ νὰ προλάβουμε ἕνα κακό ποὺ πρόκειται νὰ γίνη, καὶ μία, ὅταν δὲν δίνουν σημασία –ἴσως ὄχι ἀπὸ περιφρόνηση –, καὶ συμβαίνη μετά τὸ κακό καὶ μοῦ ζητοῦν τότε τὴν συμπαράστασή μου. Τώρα καταλαβαίνω τί τραβοῦσαν οἱ Προφῆτες. Μεγαλύτεροι Μάρτυρες ἦταν οἱ Προφῆτες! Πιὸ μεγάλοι Μάρτυρες ἀπὸ ὅλους τους Μάρτυρες, παρ’ ὅλου ποὺ δὲν πέθαναν ὅλοι μὲ μαρτυρικό θάνατο. Γιατί οἱ Μάρτυρες γιὰ λίγο ὑπέφεραν, ἐνῶ οἱ Προφῆτες ἔβλεπαν μία κατάσταση καὶ ὑπέφεραν συνέχεια. Φώναζαν-φώναζαν, καὶ οἱ ἄλλοι τὸν χαβά τους. Καὶ ὅταν ἔφθανε ἡ ὥρα καὶ ἐρχόταν ἡ ὀργή τοῦ Θεοῦ ἐξ αἰτίας τους, βασανίζονταν καὶ ἐκεῖνοι μαζί τους. Τουλάχιστον ὅμως τότε τόσο ἔφθανε τὸ μυαλό τῶν ἀνθρώπων. Ἄφηναν τὸν Θεό καὶ προσκυνοῦσαν τὰ εἴδωλα. Σήμερα ποὺ καταλαβαίνουν, εἶναι ἡ μεγαλύτερη εἰδωλολατρία.

    https://immorfou.org.cy/%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%90%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ακολουθεί η κεντρική ομιλία στο συλλαλητήριο για τον νόμο των ομοφυλόφιλων, (Αθήνα, 11-2-2024).

    Ἀρ­χιμανδρίτου Ἀ­θα­να­σί­ου Ἀ­να­στα­σί­ου
    Προηγουμένου Ἱερᾶς Μονῆς Μεγάλου Μετεώρου
    Ἁγίων Μετεώρων

    Ὁμιλία στήν ἀνοικτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στήν Πλατεία Συντάγματος ἐνάντια στό νομοσχέδιο γιά τήν θεσμοθέτηση «γάμου» καί υἱοθεσίας ἀπό ὁμοφυλόφιλους.

    Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024.

    https://aktines.blogspot.com/2024/02/blog-post_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδή εμείς τι φταίμε που θα το ψηφίσουν αυτοι??η που δεν μιλάνε οι ιεράρχες τόσα χρόνια ανομιες ψηφίζουν τι πρέπει να κάνουμε εμείς ο απλός λαός??ποιον προειδοποιεί ο κύριος??αυτοι είναι μισελληνες σπόροι της εβραουργιας τα έλεγε ο Μακρυγιάννης πριν 200 χρόνια και ψευτορωμαικο έλεγε ο πατροκοσμας δεν κατάφεραν οι αγωνιστές του 21 να φτιάξουν κράτος ελεύθερο και ορθοδοξο θα φτιάξουμε μεις που μάθαμε την αμαρτία που είναι μέσα στο αίμα μας??εμείς ζητάμε το έλεος του Θεού ειδικά οι νέοι που μας έχουν μέσα στην σκλαβιά δεν μπορούμε να κάνουμε οικογένεια εμείς και θα κάνουν οι πουστηδες??και οι παλαιότερες γενεές αΧρήστους μας ανεβάζουν και καλομαθημενους και εμείς δεν μπορούμε να νοικιάσουμε ένα σπίτι και έχουμε σιχαθεί το πολιτικό σύστημα και οι μεγαλύτεροι ψηφίζουν τον μητσοτακη και την επαίνους για να μην χάσουν την βολή τους και μας μεγάλωσαν χωρίς Χριστό είναι άδικο για μας και ο Χριστός δεν είναι άδικος θα τα βρείτε εσείς οι βολεμένοι εμείς τον βρίσκουμε τον Χριστό και χωρίς αγίους και χωρίς ποιμενες ο Χριστός βρίσκεται παντού να τα βρείτε εσείς οι βολεμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο τέλος το χάλασες! Χωρίς τους Αγίους δηλαδή τους φίλους του Χριστού είναι αδύνατον να Τον βρούμε! Στα άλλα έχεις δίκιο, ο Κύριος θα φυλάξει τους ανθρώπους που είναι καθαροί στην καρδιά και θα τους προστατεύει πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή