Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΒΗ


ΠΩΣ ΑΠΕΦΕΥΧΘΗ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ 





ΡΩΣΙΚΟ Υ/Β ΚΛΑΣΗΣ KILO

Γράφει ο Γεώργιος Καρδαμίτσης

Αναφέρω ένα σημαντικό γεγονός που μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιοποιηθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης,και το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την χώρα μας,όπως θα δείτε παρακάτω.

Τις πρωίνες ώρες της 14ης Απριλίου 2018 οι ΗΠΑ,η Γαλλία και Αγγλία βομβάρδισαν με πυραύλους την Συρία,αφού προηγουμένως πήραν άδεια από τον Πρόεδρο Putin.



Το Ρωσικό Γενικό Επιτελείο είχε δημιουργήσει έναν "αποδεκτό κατάλογο στόχων" για τις δυνάμεις των ΗΠΑ,της Γαλλίας και της Αγγλίας,που περιλάμβαναν και το κρατικό κέντρο ερευνών 
Barzeh,που είχε προγραμματιστεί να γκρεμιστεί αργότερα για να κατασκευασθούν κατοικίες,και αεροπορικές βάσεις που έλεγχε η Συρία και που είχε προγραμματιστεί να αναδομηθούν καθοτι είχαν ήδη πολλές ζημιές από τις επιθέσεις των ισλαμιστών τρομοκρατών.

Επίσης οι Αμερικανοί προειδοποιήθηκαν από τους Ρώσους,ότι τα βαριά ρωσικά βομβαρδιστικά που έχουν μεταφερθεί στο Ιράν,θα χτυπούσαν άμεσα αμερικανικούς στόχους σε ολόκληρη τη Συρία,αν παρεκτραπούν οι Αμερικανοί απο το συμφωνηθέν σχέδιο.

Δύο 24ωρα πριν γίνει ο βομβαρδισμός,οι ΗΠΑ μέσω της πρεσβείας τους στη Μόσχα ενημέρωσαν τους Ρώσους ποιούς ακριβώς στόχους θα χτυπήσουν,οι οποίοι Ρώσοι με την σειρά τους ενημέρωσαν τους Σύριους.

Βέβαια η κύρια αιτία όμως του βομβαρδισμού αυτού,απέβλεπε να αναγκάσει τους Ρώσους να ενεργοποιήσουν τα ηλεκτρονικά υπερόπλα τους στη Συρία, όπως την ηλεκτρονική φυσαλίδα που καλύπτει έκταση με διάμετρο 500 χλμ κάνοντας αόρατη και απρόσβλητη την περιοχή, με την ελπίδα να μπορέσουν να υποκλέψουν οτιδήποτε αφορά την λειτουργία της. Δεν τα κατάφεραν όμως καθόσον οι Ρώσοι το ήξεραν.

Κατόπιν αυτών,στις 04:00 της 14/4/18 οι ΗΠΑ από αντιτορπιλικά και αμερικάνικα βομβαρδιστικά αεροσκάφη Β1 και Αγγλικά Tornado καθώς και Γαλλικά μαχητικά Mirage,εκτόξευσαν μπαράζ με 103 πυραύλους cruise στη Συρία,που αποκρούστηκαν ακαριαία από συριακά αντιαεροπορικά συστήματα αεράμυνας S-125, S-200, Buk, Kvadrat και Osa. 

Καταρρίφθηκαν γρήγορα 71 από αυτούς τους δυτικούς πυραύλους,που σημαίνει ένα γεμάτο 70% των πυραύλων που εκτοξεύτηκαν κατά της Συρίας, καταστράφηκαν.

Οι 32 πύραυλοί που γλύτωσαν από τη συριακή αεράμυνα,κατέστρεψαν μερικώς το κρατικό κτίριο ερευνών Barzeh που είχε προγραματιστεί να κατεδαφιστεί και επέφεραν μικρές ζημιές στις συριακές αεροπορικές βάσεις Mezzeh και Dumayr ενώ η δεύτερη δεν υπέστη καμία ζημιά καθώς μπόρεσε να καταστρέψει και τους 12 πύραυλους που εκτοξεύτηκαν εναντίον της.


ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ Υ/Β ASTYTE

Ομως πριν γίνει η επίθεση,οι Ρώσοι και η Ισραηλινοί στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου επεσήμαναν τέσσερα Βρετανικά πυρηνικά υποβρύχια κλάσεως Astute τα οποία επρόκειτο να 

ελιμενισθούν στην βρετανική βάση της Κύπρου.Όπως απεδείχθει όμως η αποστολή τους ήταν άλλη.Είχαν ενεργοποιήσει τις πυρηνικές κεφαλές των πυραύλων τους Tomahawk,κατ'εντολή των "νεοταξιτών",με αποστολή να χτυπήσουν την Συρία για να βγεί ο πλανήτης σε Γ'ΠΠ.

Αμέσως Ρωσία και Ισραήλ,(και οι δύο έχουν τις καλύτερες υπηρεσίες πληροφοριών),συνενοούνται και πέντε ρωσικά υποβρύχια stealth (αόρατα στα radar) τύπου "Black Hole-Kilo" που ευρίσκοντο στην Ανατ.Μεσόγειο και τέσσερα ισραηλινά υποβρύχια κλάσεως Delfin δημιουργούν φράγμα στα βρετανικά,τα οποία και απώθησαν σε ακτίνα που δεν μπορούσαν οι πύραυλοι τους να χτυπήσουν την Συρία.

Τα Ισραηλινά υποβρύχια επενέβησαν,παρόλο που το Ισραήλ κυβερνάτε από "νεοταξίτες",διότι αν ερίχνετο πυρηνικό στην Συρία μπορούσε το ραδιενεργό νέφος να φθάσει πάνω από το Ισραήλ.

Μετά απ'αυτό Putin και Netanyahu έξαλλοι προειδοποιούν την Βρετανία ότι αν δεν αποσυρθούν τα υποβρύχια τους θα τα βυθίσουν.Η βασίλισσα Ελισάβετ ενημερώνεται και παθαίνει σοκ.Ειδοποιεί να έρθουν στην Βρεττανία οι 58 επίτροποι των κρατών της βρετανικής κοινοπολιτείας (Αυστραλία, Ν.Ζηλανδία, Κύπρος, κλπ). 

Τους ενημερώνει σε μυστική σύσκεψη και ονομάζει τον υιό της πρίγκηπα Κάρολο "διάδοχο του θρόνου"(ποτέ μέχρι αυτή την στιγμή δεν ήταν διάδοχος αλλά απλώς πρίγκηπας) και συγχρόνως του αναθέτει κρυφά τα καθήκοντα της.Υπ'όψη ότι ο Κάρολος είναι της "Παλαιάς Τάξης".

Εδώ θα κάνω μία παρένθεση:

Η Παγκόσμια Νέα Τάξη έχει τρεις "πόλεις" που η κάθε μία αντιστοιχεί σε ένα τομέα της "επικυριαρχίας". Έτσι έχουμε:
-Πόλη του Βατικανού (City of Vatican) Πνευματική κυριαρχία.
-Πόλη του Λονδίνου (City of London) Οικονομική κυριαρχία.
-Πόλη της Ουάσιγκτον (City of Washington D.C) Στρατιωτική κυριαρχία.

Ο Πρόεδρος Trump κατώρθωσε και εξάρθρωσε,να το πω έτσι,της δύο πρώτες, ενώ η City of Washington D.C περιήλθε στην εξουσία του και έφυγε από την "Νέα Τάξη".

Εδώ θέλω να αναφέρω ότι ο Τrump και ο Putin συνενοούνται για κάθε τι μεγάλο που συμβαίνει στον πλανήτη,καθόσον και οι δύο είναι της "Παλαιά Τάξης".

Εκτός όμως των παραπάνω πόλεων που ανέφερα,υπάρχει και ένα άλλο τέτοιο κέντρο στον πλανήτη που μέχρι τώρα οι Νεοταξίτες το έκρυβαν επιμελώς.
Ποιό είναι όμως;

Η Ελληνική πρωτεύουσα, Η ΑΘΗΝΑ !!!!!!!!


Γι'αυτό τον λόγο ο αναβαθμισμένος πρίγκηπας-διάδοχος Κάρολος έπρεπε να επισκεφθεί την  πρωτεύουσα της Ελλάδος "Αθήνα" και να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τα τεκταινόμενα στον πλανήτη !!!

Μετά όλα τα παραπάνω η Κυβέρνηση της Γερμανίας,που δεν είναι κράτος αλλά ΕΠΕ (Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης) και γι'αυτό δεν έχει Σύνταγμα, ΕΞΑΝΕΣΤΗ !!

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Erdogan μόλις πληροφορήθηκε τα παραπάνω τον έπιασε πανικός και πήγε αμέσως στην βασίλισσα Ελισάβετ,αλλά έφυγε με την "ουρά στα σκέλια".Ο μόνος συμμαχός του είναι πλέον η Merkel,η οποία και αυτή βρίσκεται σε έξαλη κατάσταση !

24/5/2018 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα



ΠΗΓΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου